לפני שימוש בטלויזיה צריך קודם להתקדם ולהתחיל להשתמש במכשירי קשר(כמו שצריך היה להיות עוד הרבה לפני) שישמור על קשר כל המשחק בין השופטים. אבל גם הרעיון של הטלויזיה הוא לא רע, אפשר לשים עוד שופט(שופט 5) מול 3 "מסכי" טלויזיה, כל אחד על זוית שונה(על 2 הרחבות ואחד על האמצע), ככה שאם השופט ה-5 רואה עבירה או משהו בסגנון הוא מודיע ישר לשופט דרך מכשיר הקשר. ובכך גם לא יהיו הפסקות במשחק וגם השיפוט יהיה מצויין.
מעניין האם נראה פסטיבל תקשורתי בעקבות השדידה שראינו היום, די נוח להתעלם שמדובר בבית"ר. הפועל ת"א גם קופחה אבל לא ברמה שראינו היום(2 שערים חוקיים נפסלו, פנדל שלא היה נשרק לב"ש) אבל המקרה שלהם נופח בתקשורת למשך שבוע, את השערורייה היום ישכחו עוד יומיים.
הפסטיבל התקשורתי שהיה, לא היה נגד מכבי חיפה שהשופטים עזרו לה אלא נגד הפועל תל אביב, או יותר נכון אנשי הפועל ת"א(אלי גוטמן ומוני הראל) שיצאו נגד השופטים בתקשורת, ואז באו כמה חסידים בטורים בשם "בכיינים", "שערורייה" וכו'. אני לא מאמין שראשי בית"ר יחזרו על הטעות שעשו ראשי הפועל ת"א.
ה'פסטיבל התקשורתי' אמור להיות מופנה לעבר אלי חכמון ועוזריו שהיה היום פשוט גרוע, בכל פעם ששחקן של בית"ר רק התקרב אליו הוא שלף צהוב, בדקה ה-90 הראו סטטיסטיקה של עבירות וצהובים: לב"ש 19 עבירות ו-2 צהובים, לבית"ר 7 עבירות ו-5 צהובים. אלי חכמון ועוזריו גזלו מבית"ר נקודות יקרות, העלו את מפלס הלחץ לקראת המשחקים הבאים, בעצם שינו גורלות. זה לא משחק של טעות שיפוט אחת אלא פשוט שיפוט מגמתי נגד הקבוצה בצהוב-שחור, יש כאלו שיקראו לי "בכיין" אבל עד שזה לא קורה לקבוצה שלך קשה להבין את זה.
האמת שהיום באמת בית"ר יכולים לבכות,לא שזה יעזור,אבל הפעם הם ממש נשדדו,זאת לא הייתה טעות אחת או אפילו 2-3 אלה גם הצהובים באמת היו מוזרים ובכלל היו הרבה החלטות הזויות.
אגייאר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx לא צריך לוותר ככה לשופט, אני רוצה את אלי חכמון שוב "גבר" כמו שהיה במהלך המשחק ומודה בטעויות שלו, בבית"ר צריכים להגיש בקשה שהוא יותר לא ישפוט את הקבוצה, אתמול זה היה ביזיון השיפוט הגדול ביותר במשחק של הקבוצה שראיתי, קשה להתאושש מדברים כאלה. שחם, אני לא אשווה בין טעויות השיפוט שבית"ר והפועל סבלו מהם אבל אני לא חושב שזאת טעות לעשות רעש תקשורתי אחרי ששדדו אותך, אנשים משקיעים כסף, מתאמנים כל השבוע ופתאום בא איזה אידיוט וזורק הכל לפח, לא צריך לעבור על דברים כאלו לסדר היום, כמו שכתבתי בדיון אחרי המשחק של הפועל - חיפה, אין כאן שום דבר לא חוקי וקונספירציה כזאת או אחרת לטובת/לרעת קבוצה אלא פשוט השופטים והקוונים גרועים.
במשחק שבין הפועל למכבי חיפה היו 2-3 טעויות נגדנו ו0 בעדכם(תראה את מה שנתתי לגל לראות בדיון המחזור), וניצחון שהגיע לנו הלך. טעות אחת זהו הפנדל שהגיע לנו, השניה אדום לטשיירה והשלישית שהיא יותר ספק זה האדום שהגיע לקינן על המרפק ללא כדור. כך או כך, הפועל הפסידה את המשחק בגלל שופט, וגם בית"ר.
שחם,בוא לא נהיה קטנוניים,אמרתי טעות 2 ואתה נתתי לי 2-3 טעויות כשהשלישית אתה בעצמך אומר שהיה ספק. דבר שני,כמה אפשר לחרוש על המשחק הזה?כבר עבר שבועיים,מחזור ליגה ועדיין איכשהו בכל דיון כמעט אני מוצא אותך מגיב על זה,סיים עם זה בחיית.
בינתיים אתה הקטנוני היחיד פה, כי ישר הסברתי את עצמי ואמרתי שזה לא משנה אם היו 2 טעויות שיפוט או 20 טעויות שיפוט כל עוד זה מנע מקבוצה לנצח. בכל פעם שאני אומר משהו על המשחק זה תגובה למשהו אחר שמזכיר את המשחק.
לכל אוהדי חיפה הצבועים והמנותקים לגמרי מהמציאות, לך, בוא נדבר דוגרי, עובדות. טעויות שיפוט נגד הפועל בעונה שעברה, וזה מה שאני אומר רק על רגל אחת : א. לאלא כובש שער חוקי נגד סכנין, השער נפסל בטענת נבדל שלא היה. הפועל מאבדת 2 נקודות חשובות. ב. ארבייטמן כובש נגד הפועל שער מנבדל ברור, מישהו מדבר על זה? ג. הפועל - ק"ש, מאיר לוי מחליט לשרוק פנדל שלא היה בדקה ה93 לק"ש + לתת אדום לטופוזאקוב, והתקשורת שותקת. ד. הפועל - סכנין, ל"ג בעומר, משחק שאם היינו מנצחים בו היינו יכולים לקחת את האליפות, מהראן אבו ריא כובש שער מנבדל ברור, וכלום, התקשורת לא אומרת אפילו מילה על כך. ה. הפועל - מכבי פ"ת, ורמוט פורץ לרחבה ומופל בברור, ורמוט אפילו מקבל צהוב על התחזות. ו. הפועל - בני יהודה, במצב של 0-0, טלקיסקי מופל ברחבה ע"י תמיר כחלון, אין שריקה. טעויות שיפוט לטובת חיפה בעונה שעברה, ושוב, רק על רגל אחת : א. חיפה - מכבי, פאנטני כובש גול מנבדל ברור, לא רק זה, השדרים אומרים שאין שם נבדל, והיה נבדל ברור. ב. כמו שציינתי, ארבייטמן עם הגול בנבדל של 100 מטר נגד הפועל. ג. בוקולי נוגע ביד בברור בדקה 93 נגד ק"ש, ומי אם לא מאיר לוי, ששרק פנדל של היה נגד הפועל, לא שורק פנדל ברור לטובת ק"ש. ד. חיפה - אשדוד, ארבייטמן כובש שער מנבדל ברור. ה. חיפה - מכבי, ישראלביץ' כובש שער שנפסל בעוון נבדל שלא היה. טעויות שיפוט לטובת הפועל : א. יבואה כובש שער שספק לא עובר את הקו (שדרך אגב, זה עבר) ושבועיים כל התקשורת מדברת על השער שלא היה צריך להיות. טעויות שיפוט נגד חיפה : לא היה ובחיים לא יהיה. תקשורת אדומה, הא?
מצטער על הדאבל, ומי שעוד ממשיך לקרוא לתקשורת אדומה, בפעם היחידה שהפועל מתלוננת על כל הטעויות שיפוט שהיו נגדה, אומרים שאנחנו מפילים את הכל על השופטים. אף אחד לא יעיז להסתכל על תקצירי העונה הקודמת ולבדוק אם יש בסיס לדברינו.