ואלרון לא שחקן ברמה עולמית, וסתם שאלה, תזכיר לי משחק גדול אחד שבו רונאלדיניו שיחק? (משחק בעל חשיבות שהוא הביא משחק גדול, לא משחק גדול שלו אישית) וכמובן, צמד בגמר מונדיאל של רונאלדו, צמד של ראול בגמר ליגת האלופות, פשוט התגמדות... וזידאן הוא דינוזאור, רק חבל שהדינוזאור הזה נבחר השנה לשחקן הטוב באירופה ביובל האחרון...
טוב שבהצבעה של פיפ"א לא משתתפים לרוב מאמנים של נבחרות נידחות שאין להם מושג בכדורגל... בכל מקרה, אתה שוכח את המשחק בבירנבאו בו רונאלדיניו עשה בצפר להגנה שלכם (נכון, לא חוכמה גדולה, אבל בכל זאת), או את המשחקים בקורוניה ופמפלונה בהם הקוסם הברזילאי נתן הצגה. לך תמצא אוהד ריאל עם זיכרון בימינו... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx
להזכיר לך את השער של זידאן מול לה קורוניה בשנתו הראשונה בריאל? ובאמת,המשחק בפאמפלונה זה משחק גורלי ביותר, אז רונאלדיניו מתעלה, אבל כאשר ראול כובש לדוגמא צמד מול יונייטד אז הוא מתגמד. לגבי העלבה שלך על אוהדי ריאל, אני פשוט לא רוצה לרדת לרמה הזו, יש באתר הזה הרבה מאוד אוהדי בארסה שאני מעריך אותם ולהעליב את כולם בגלל יצור כמוך לא יהיה יפה...
קטאלוני בלב ובדם, תפסיק מיד עם הפרובקציות המיותרות שלך לעבר אוהדי ריאל מדריד. עקיצות קלות יתקבלו, אבל רק אם יש לך משהו לאמר פרט לזה. הודעות נוספות בנושא, בדיון זה או בכל דיון אחר ימחקו באופן מיידי.
רונאלדיניו. השחקן פשוט קוסם,מה שהוא עושה עם הכדור פשוט תאווה לעיניים כל נגיעה שלו בכדור היא מעשה אומנות,וירטואוז קלאסי. ראו לדוגמא את המשחק ב"ברנבאו" בעונה מאשתקד איזה בצפר הוא עשה לריאל.
ללא ספק שהשחקן הטוב ביותר בספרד כיום ואם להיות כנים בעולם הוא רונלדיניו, הבן אדם פשוט העלה בעונה הקודמת את בארסה ברמה, והביא אותה למרחק איום אמיתי על הגלקטיקוס ממדריד וזה עוד תחת הדרכתו של מאמן שלא מבין מהחיים שלו....הוא פשוט חוויה לעיניים ומזכיר לי את ההצגות שרונלדו {השמן}היה נותן לפני הפציעות....
אם משווים את פויול כמגן(ולא כבלם) לרוברטו קרלוס אז התשובה מסובכת קצת. עם כל הכבוד שיש לי לפויול(ויש הרבה מאוד), היכולת ההתקפית של רוברטו קרלוס עדיפה. הוא זריז, יודע לדרבל, ויש לו בעיטות פצצה שלפעמים פשוט אי אפשר לעצור. אבל, וציינו את זה לפני, כל ההתקפות של רוברטו קרלוס מותירות חורים גדולים מאחור, ובלי אין קישור אחורי או הגנה מתאימה, זה יכול להוות בעייה. אני בכלל חושב שפויול צריך לשחק בתור בלם ולא בתור מגן, אז בכלל בעייתי להשוות אותו לרוברטו קרלוס. ולדעתי, רונאלדיניו הוא השחקן הטוב ביותר, הוא גם מבקיע וגם מבשל בצורה פנומנלית, והוא הופך את השחקנים שסביבו לטובים ויעילים יותר. פשוט כיף לראות אותו ביחד עם ברצלונה. ותפסיקו לדבר על יכולת של שחקנים מלפני שנים, השאלה היא כיום מי הכי טוב, מילא תדברו על שנה שעברה, אבל מלפני שנתיים זה כבר מוגזם. אפשר כבר להגיד שמראדונה הוא הטוב ביותר. דרך אגב, מה עם השוער הטוב ביותר?
לוצ'ו פריאה. http://estaticos.elmundo.es/elmundodeporte/imagenes/2004/02/05/1075978720_0.Xxx השחקן הכי מהיר של אטלטי נולד בעיירה שנקראת טורבו! בגיל 15 הוא עבר למדליין (ההיא, של ברוני הסמים) ווהתפרנס כמוכר גלידה דווקא. עד גיל 20 פריאה שיחק בליגות הנמוכות של קולומביה.
וממתי שחקן אחד מוציא קבוצה ממשבר ועוד את ריאל? את ריאל יוציא מהמשבר כשיפסיקו לשים את הלגרה כבלם ובקהאם כקשר אחורי (בכלל, שיעיפו את בקהאם!) ועוד הרבה טעויות. ויכול להיות שהמשחק המצוין מול רומא וחזרתו של ראול תוציא את ראול ממשבר (אני יודע שזה כבר לא מתקשר לדיון). בכל מקרה, יכלת להגיד שוודגייט שחקן טוב, אבל מדובר פה בשחקן הכי טוב.
ואני שואל את עצמי, איך לעזאזל שחקן שעוד לא ראה אפילו דקה אחת של מגרש בליגה הספרדית יכול להיות השחקן הכי טוב בליגה?