השוק רותח: דרנטה וסניידר עוזבים, סוארז באייאקס

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י הרצליה עד המוות, ‏16/8/06.

1. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

אכן כן. סניידר כינס מסיבת עיתונאים במחנה האימונים המסורתי בדה לוט. הוא הבהיר שהוא מרוצה מהסגל הנוכחי ולאחר שיחות ארוכות עם הצוות החליט שימשיך עוד שנה באייאקס.

http://www.ajax.nl/upload/786725_657_1184954665464-sneijder_fontein_lutte_jpg.Xxx
    סניידר - עוד עונה במדים האדומים - לבנים.

חבל לי על ווסלי, שבהחלט רצה לעזוב וגם היום לא הסתיר את זה. בכל זאת, לאייאקס יש את כל הזכות שבעולם לדרוש על היהלום הגדול שלה 30 מיליון בטח אחר המכירות האחרונות. ברור שאף קבוצה לא מוכנה לשלם סכום כזה (ובצדק, אני אוסיף), אבל לאייאקס לא היה הרבה ברירות. מקווה שהצעד יועיל לכל הצדדים.

2. Jose Mourinho Member

שאלה אל ההולנדים כאן - מהו התפקיד המדוייק של אדגר בארטו, שעבר מניימיכן לרג'ינה?

3. Bensh Member

אני לא הולנדי, אבל אני די בטוח שהוא קשר אחורי

4. David De Gea Rade Prica היכל התהילה

אני מאוד מרוצה מזה שסוף סוף הצלחנו להשאיר אצלנו שחקן שחשוב מאוד מבחינת חוזק הסגל שלנו.
    אבל, אני מקווה שהעובדה שסיינדר מעביר אצלנו עוד שנה, תדרבן אותו להצליח יותר עם הקבוצה, ותוביל אותנו בסופו של דבר לקחת את האליפות מהמגעילים מאיינדהובן.

5. Lazarobbie Member

קשר 50-50 שכזה.

6. Engel Del Madrid Member

אינטר וליברפול ? אין שום סיכוי שהם ישלמו עליו מחיר שכנראה יעבור את ה35-40 .
    גם ריאל מדריד לא תשלם עליו סכום שכזה במיוחד שיש חלוצים בשוק שטובים יותר ממנו בסכומים האלה.
    אז אולי צ'לסי . וגם הם לא , קאלו , שבה , דרוגבה ..

7. SeRgInHo Member

עדיף לקנות את האנטלאאר עכשיו, מאשר אחרי היורו בעונה הבאה. אם עכשיו הוא יעלה 20-25 מיליון יורו, אחרי העונה הבאה (אם וכאשר הוא ייתן יורו סביר +) מחירו צפוי להיות לפחות 40 מיליון יורו, ואני לא מגזים...
    מצד שני אני לא כ"כ מבין את כל ההייפ הזה. אז נכון שהוא קורע רשתות, אבל זאת רק הולנד, בה גם קז'מן ידע לקרוע רשתות לא פחות ממנו ומאלבס (ארז, לפני שאתה קופץ עלי, כן, אני יודע שיש גם דוגמאות הפוכות).
    אגב, אם כבר אלבס, מה נסגר איתו? נשאר בהירנביין?

8. Villa7 Member

זה בטוח לגביי סניידר??
    יעני אם בכל זאת ולנסיה תציע הצעה של 21 מליון.אייאקס לא תסכים?

בעוד נושא יש שמועות שולנסיה מעוניינת מאוד בהונטאלאר ואף תגיד לאייאקס הצעה בזמן הקרוב.. יכול להיות מעניין שהוא ווייה יהיו בחוד.

9. Engel Del Madrid Member

לולנסיה חד משמעית אין את הכסף לשלם לאייאקס עבור הונטלאר .

10. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

בכל הנוגע למכירות אייאקס סגרה את הבאסטה. אלה אם כן תגיע הצעה של קשורה למציאות.

טן קאטה הודיע שעד תחילת העונה יגיעו עוד 2 שחקנים. אחד מהם יהיה כנראה לואיז סוארז האורווגאוי של כרונינגן, למרות הקשיים הגדולים שמרימים בכרונינגן על ההעברה. השני ? כרגע לא ידוע, עיסקת פרטייו תקועה, אבל עדיין יתכן שהספרדי ינחת בארינה.

אלבס ביינתים נשאר בהירנביין.

11. F-Sider Member

אם הוא שווה את הסכום או לא שווה את הסכום זה לא העניין לדעתי, יש לו חוזה באיאקס וזכותו של המועדון לדרוש כסף יותר מהערך שנראה לעין, במיוחד לאור העובדה שאיאקס כל עונה מאבדת שחקנים תמורת סכומים מזעריים אם לא בחינם ובנוסף להנטלאר טוב בארינה והוא לא מראה פזיזות לעזוב, עם כל הכבוד לאריות של אירופה, לאיאקס יש אליפות לקחת ובלי הנטלאר זה כמעט בלתי אפשרי.
    ברור שלא צריך להחזיק שחקנים בכוח, אבל גם לא כדאי להיות מחלקת נוער אישית של הקבוצות הגדולות.

12. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

מכה אדירה לאייאקס לקראת פתיחת העונה. אדגר דווידס שבר היום את הרגל במהלך משחק אימון ויעדר כ-3 חודשיים.

http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx

13. Engel Del Madrid Member

החלמה מהירה .
    אתה מדבר על פורטיו חלוץ פיורנטינה , קלאב ברוז' ונאסטיק לאחרונה ?

14. f-side Member

http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/ph34r.Xxx לעזעזל העונה הזאת מתחילה לא טוב!!
    שיחלים מהר...

אגב אברטון החתימה בשבת את סטיבן פינאר, קשר נבחרת דרום אפריקה, בהשאלה לעונה אחת. פינאר, שחקן איאקס לשעבר, מגיע אחרי עונה אחת בדורטמונד, שם ערך 25 הופעות ולא כבש.
    http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx

15. David De Gea Rade Prica היכל התהילה

זה כל כך ברור... אחרי שסניידר נשאר, עשינו כמה קניות, משהו פשוט חייב להתחרבש. דווקא דווידס? מרגע שהוא הגיע בחזרה לקבוצה, מרכז המגרש שלנו נראה הרבה יותר טוב, ועכשיו? זוועת עולם הולכת להיות.

מי מהמר ששוב ניקח את הסופר-קאפ ההולנדי? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx