השוק רותח: דרנטה וסניידר עוזבים, סוארז באייאקס

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י הרצליה עד המוות, ‏16/8/06.

1. c_web Member

כמו שזה נראה כרגע פיינורד חוזרת להיות אחת מהשלוש החזקות בהולנד. לפחות על הנייר, נראה איך כל זה ילך בליגה. לצערי זה נראה טוב...
    אלקמאר בנתיים בלי החתמות מרשימות ועם עזיבה של דה קלר יהיה מעניין לראות מה יהיה איתנו העונה..

2. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

אריאל, חלילה לא אמרתי שהעיסקה לא טובה או משהו - אבל זה תמיד עצוב לראות שחקן בית מוכשר עוזב. לא משנה גם אם העיסקה מצויינת. אם נילסן אכן יבוא (פאקינג 14 אסיסיטים ו10 שערים בעונה שעברה, מספרים שבאבל לצערי לא התקרב אליהם...) אני אפילו יברך על המהלך.

ראג'קוביץ הסרבי (עוד מושאל מצ'לסי) ששיחק בסרביה השנה (לא זכור אם זה הכוכב האדום או פרטיזן) יהיה המחליף של הברזילאי. הקשרים ההדוקים בין צ'לסי לפ.ס.וו ממשיכים.

מדרדיסטי, אני לא רשימת עידכונים, כולה אריאל ביקש את ההעברות עד עכשיו אז נתתי מהאתר הנ"ל. מה גם שכמובן ההעברה עדיין לא סופית.

והאבידה הענקית כמו שאריאל אמר פה של פ.ס.וו היא קוקו - זקן לא זקן, מנהיג כזה באייאקס שנתיים והאליפות בארינה לפחות במקרה אחד מהשנתיים האחרונות. כבשאר קבוצות הצמרת עדיין אין מנהיגים גדולים במרכז המגרש (עם כל הכבוד לדווידס שהגיע לחצי עונה..) קוקו הוא דמות קפטן מהמעלה הראשונה, שעם הקור רוח שלו והמנהיגות הגדולה והשקטה (מנהיגות שגם סייעה לו להיות באנקר בהרכב הנבחרת למרות לפעמים כושר ירוד) היא אולי הגורם הראשון ליתרון של פ.ס.וו על הליגה בשלוש השנים האחרונות.

וכמובן, שער האליפות בעונה שעברה, כמה סמלי, היה שלו.

לגבי הדיון החדש, גם זה יבוא.

נערך לאחרונה ב: ‏14/7/07
  3. George Best Member

בדיוק.
    לא מבין את הנטייה הרווחת בפורום של זלזול בשחקנים וותיקים.
    ראין גיגס ביונייטד מזכיר רק פה ושם את ימיו הגדולים.אבל המנהיגות, אוי המנהיגות והחוכמת משחק..
    אבידה של קוקו קריטית לאיינדהובן הרבה יותר מכל שחקן אחר בקבוצה.עזיבה של אלכס אפילו לא משתווה, איינדהובן צריכה למצוא רועה חדש לעדר שלה.

4. F-Sider Member

אני לא חושב שהקישור של PSV נחלש, כי באים הקיץ מספיק קשרים מוכשרים עם עתיד מזהיר, אז נכון שפיליפ קוקו הוא סמל ושהיו לו רגעי הכרעה אבל מקצועית הוא כבר לא יכול לעמוד בעונה שלמה ועוד קבוצה שרצה לכל התארים (כולל הצ'מפיונס), אייסאטי... פרז... באקל... הם אומנם לא יחזקו את הקישור הדפנסיבי אבל החלק הקדמי של PSV צפוי להיות יותר יצירתי עם יותר עומק בספסל.
    אני לא חושב שהשחקן שיהיה חסר בPSV שנה הבאה הוא קוקו אלא אלכס עם כל הכבוד לראג'קוביץ'.
    וגיגס שונה מקוקו שבקרוב יהיה בן 37 וממזמן עבר את שיאו וגיגס שמשתבח עם השנים חוץ מבכושר פיזי אבל הוא מספיק בכושר כדי להחזיק עונה בליגה הקשה בעולם וגם לככב בה.

5. Ampelmann Member

נורי סאהין שייך לדורטמונד והושאל להולנד.

6. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

יש לי שאלה שלא ממש קשורה לנושא, את מי ואן באסטן מציב בעמדה של הקשר האחורי בניבחרת?
    ואיך ההרכב של הולנד אמור להיראות ? (אפשר לצייר פה..?)

תודה

7. Bridge Member

אלכס עזב באופן רשמי את PSV.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏16/7/07
  8. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

איסמעיל אורזאיז הוותיק מצטרף לאייאקס. השחקן בן ה-35 יהיה הפנץ היטר של אייאקס בשנה הבאה (דבר שכמובן הוסכם על ידי השחקן). ההעברה כמובן חינמית.

http://www.ajax.nl/upload/784165_657_1184877023962-contract_02.Xxx

9. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

כולה פינץ' היטר, ובחינם. רע בטח לא יצא מזה.

10. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

דניס רומדהאל מצ'רלטון חתם באייאקס.

נערך לאחרונה ב: ‏21/7/07
  11. John Barnes Member

הרבה העברות בהולנד, אבל אפילו לא ספקולציה אחת על עתידו של הצייד? הוא מתכוון להשאר באייאקס העונה? האם יש לכך סיבה מיוחדת?

12. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

תג המחיר שלו מרתיע את כל הקבוצות הנורמאליות.

רק הבזבזנים מאנפילד, או מהגשר או ממדריד או הכחולים של סן סירו יזרקו את הסכום המבוקש. והם כרגע מסודרים...

13. George Best Member

לאן נעלמה התגובה האחרונה שלי?

לגבי רומדהאל,
    אני מאוד אוהב את השחקן הזה, מהיר כמו שד, סיומת טובה ומוסר טוב,
    אני במקום אוהדי אייאקס מאוד מרוצה, ואם הוא יצליח(ואני מאמין שכן) לשחזר את היכולת מימי פ.ס.ו, מה טוב.

14. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

ישאר עוד עונה, וגם ציין את זה.אחרי היורו נראה מעבר שלו.

שמח לשמוע אריאל.

15. F-Sider Member

אגב סניידר, לפי האתר של איאקס הוא השלים עם העובדה שקבוצות ירדו ממנו והוא חזר בו מההחלטה לעזוב את המועדון, וכנראה שנתפנק ממנו גם בשנה הזאת וביחד עם הרכש אני חושב שיהיה לנו התקפה דורסת אפילו יותר משנה שעברה. :aaa021: