השוק רותח: דרנטה וסניידר עוזבים, סוארז באייאקס

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י הרצליה עד המוות, ‏16/8/06.

1. David De Gea Rade Prica היכל התהילה

הטימטום של אנשי אייאקס פשוט שובר גבולות.
    מילא למכור את באבל, סבבה הבחור רוצה להתקדם. אבל למכור את פרז ל-פ.ס.וו.??? אולי ניתן להם את האליפות כבר מעכשיו וזהו? נחסוך מעצמנו שברון לב נוסף.

2. George Best Member

אפשר לקבל תמונת מצב עדכנית לשחקנים שהגיעו ועזבו אצל פ.ס.ו, אייאקס, ופיינורד?
    תודה!

3. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

אני מבטיח תמונת פגרה עדכנית מכל הגדולות מחר אריאל, אבל תרשה לי כעת להתמקד בעניין באבל.

אייאקס לא מהססת, ומחתימה ככל הנראה את המחליף של באבל!

http://www.martijnvandervaart.nl/Images/scheerenveen/0607/011006/IMG_0018.Xxx

כן כן, לא אחר מאשר כוכבה השבדי של הירנביין, לאזה נילסן! השחקן שהבקיע בשנה שעברה 10 שערים במדי הלבבות של הירנביין בכל המסגרות, יעשה ככל הנראה את המעבר למשבצת החמה של באבל, תמורת 4 מיליון אירו.

התעניינות מסיבית של אייאקס בקשרה של סוסיאדד, צ'אבי פרייטו.

אייאקס מתחילה לעבוד!

נערך לאחרונה ב: ‏12/7/07
  4. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

הנה אני מקיים http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx :

פ.ס.וו - הגיעו: בס רודה (כרונינגן), דנקו לאזוביץ'(ויטסה), איסמאיל אייסאטי(חזר מהשאלה בטוונטה), קנת פרז' (אייאקס), מיק זונבלד(נאק ברדה), אוטמאן באקל (חזר מהשאלה בטוונטה), טומי ואן דר לאחט (וולפסבורג).
    עזבו: דמרקיוס ביזלי (גלזגו ריינג'רס), דייגו טארדלי (חוזר לסאו פאולו אחרי השאלה), יולה דה בוק(חוזר לפ.צ איינדהובן אחרי השאלה), מיכאל לאמי (דויסבורג), מיכאל רייזחר(לא ידוע), אוסקר מונז(פרש), פיליפ קוקו (פרש), פטריק קלייברט(לא ידוע), רוי ביירנס(הירנביין), צ'יאנג סאן(שנחאי).

אייאקס אמסטרדם -
    הגיעו: אריק האיחבוק(הארלם), יאן ורטונגן (חוזר מהשאלה בRKC), קנדי באקרילוגו (טוונטה), לורנט דלורג'ה( דן האח), רוברט סחילדר (חוזר מהשאלה בהארקלס).
    עזבו: מספר לא קטן של צעירים שנמכרו/ הושאלו לקבוצות אחרות. תחסוך לי על הרשימה, אבל הבולטים הם השוער וורמיר (השאלה לווילם וו), ריידל פואפון (השאלה לווילם וו), בואקי (הארקלס), תימסלה(VVV ונלו).
    ולבולטים: רוג'ר (פרישה), קנת פרז' (פ.ס.וו איינדהובן), אולף לידנברח (לא ידוע), טום דה מול (סביליה), זדנק גריגרה (יובנטוס).
    כמובן שאם לא יקרה יותר מדי בעיות באבל יצטרף לעוזבים ונילסן לבאים.

פיינורד רוטרדאם -
    הגיעו: אנדולה סלורי (אקסלסיור), ג'ובאני ואן ברונקהורסט(ברצלונה), קווין הופלנד (וולפסבורג), לואג'י ברוינס(אקסלסיור), מייקל מולס(דן האח), נורי סאהין(דורטמונד, השאלה), רוי מקאיי(באיירן מינכן), טים דה קלר (AZ אלקמאר).
    עזבו: סטין הוסיחמס(טוונטה), ואן הוידונק ולוודוויקס (פרשו), אוטן(ניימכן), ארטס(ווילם וו), קולקה(נאק ברדה), אנג'לוס חריסטאס(נירנברג), אלי בוסהבון (קבוצה בקטאר, תוותר לי על השם..), אלפרד סחרודר(טוונטה).

לא שאלת על אלקמאר, אבל הכל נמצא כאן

*כמובן אלה העברות סופיות בלבד, והרבה צפוי להשתנות...

5. F-Sider Member

וואי אני כל כך שמח שנילסן יבוא, אהבתי את ההתקפה של הירנביין העונה ואנחנו מתחזקים אחרי שבדי נוסף (באקירקיגלו) לדעתי הוא יהיה לא פחות טוב מבאבל ש17 מיליון יורו זה מחיר די הולם, אבל לטווח ארוך הפסדנו שחקן פיזי וטכני עם פוטנציאל ענק.

נערך לאחרונה ב: ‏12/7/07
  6. תומר22 Member

מיק זונבלד בפ.ס.וו? יפה מאוד. האיש בעל בעיטות הפצצה השמאליות, נתן כמה גולים יפים בשנתיים האחרונות.

גם טוונטה עם רכש נחמד: דנבום, אליה ויוסוף הרשי.

7. orend84 Member

איפה דרנטה חתם ? (השמאלי ששיחק מול ישראל 21)

8. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

כמו שזה נראה כרגע, הוא בדרכו לריאל מדריד.

9. yoni10 Member

לאוהדי אייקס, איך זדנק גריגרה? שווה משהו? יתרום ליובה?

10. Ralph-Lauren 1909 היכל התהילה

ואו פיינורד מתחמשת בגדול והיא נראית כרגע כקבוצה החמה של הליגה לאור ההחתמות האדירות האלה.אני
    חושב שפיינורד רוטרדאם תהיה משמעותית השנה בטופ הליגה.אייאקס ופ.ס.וו מאכזבות אותי כרגע מבחינת
    השחקנים החדשים לנוכח העובדה שבאייאקס משחררים המון שחקנים שהפוטנציאל טמון בהם וחבל על כך.
    כמה צפוי שבאבל יעזוב לאחר המשחקים הנהדרים שלו בטורניר עד 21,אך לאזה נילסן הוא כישרון והוא יכול
    בשקט להחליפו ליד הונטלאר הנהדר.

יהיה מעניין כמו כל שנה.

11. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

(לא תמונות מומלצות לאוהדי אייאקס).

פיינורד פתחה את משחקי האימון שלה בניצחון 0-8 על קבוצה חובבנית. דה גוזמן כבש שלושער, סלורי ומקאיי הוסיפו צמדים ובאיה הבלם הוסיף את האחרון.

http://www.ad.nl/multimedia/archive/00117/Makaay_117995b.Xxx
    הרכשים של פיינורד מתחילים לעבוד.

http://www.ad.nl/multimedia/archive/00118/perez_psv_118132b.Xxx
    קנת פרז' מוצג באיינדהובן.

http://images.teamtalk.com/07/07/330/RyanBabelandYossiBenayoun_465082.Xxx
    ועוד תמונה כואבת ליהודים שבנינו, רייאן באבל עוזב את הקן לאנפילד תמורת 17 מיליון אירו. לידו נמצא איזה פליט ישראלי שעבר דרכנו מתישהו...

אייאקס מתעניינת בסוארז, האורווגאוי של כרונינגן. נילסן עדיין קרוב לקבוצה.

12. George Best Member

מה כואב לכם שבאבל עזב?
    עבור אייאקס, 17 מליון יורו זה סכום פנטסטי בשביל שחקן שבחצי מהסכום הזה אפשר למצוא לו מחליף הולם ואפילו טוב יותר.
    כן, שחקן בית, אבל איבדתם כאלה הרבה יותר טובים וגדולים ממנו.

פיינורד אכן נראית נהדר, אישית אני מאוד מחזיק מג'ונתן זה גוזמן הצעיר, יחד עם נורי סאחין הטורקי הם יהוו מרכז מגרש פנטסטי, והנסיון והיכולת של ואן ברונקהוסט ובעיקר מקאיי, שישתף פעולה עם סטיין היסגיימס(לא סגור שזה השם, בכל מקרה אקס הירנביין) - נהדר.

מה קורה עם אלכס, יש חדש?האם אלופת הולנד כבר הכינה תחליף הולם לענק מברזיל?

דרך אגב, לא ראוי שיהיה דיון חדש לקראת עונה חדשה לליגת ההולנדית?

נערך לאחרונה ב: ‏14/7/07
  13. F-Sider Member

לא צריך למהר להתאכזב מPSV, חוץ מאלכס המצוין רק ביזלי וקוקו שווים משהו מאלה שעוזבים, וPSV גם ככה הסתדרו בלי ביזלי העונה, וקוקו גם ככה זקן, לעומת זאת הם הביאו את לזוביץ' להתקפה (חלוץ מצוין!), אייסאטי חוזר ופרז מגיע וככה הם בעצם משפרים את הקישור תוסיף גם את זונפלד שנחמד ובאקל שנותן עוד רוטציה לקישור והוא צעיר ומוכשר ובנוסף הם נפטרו מטרדלי הכישלון הזה.
    אגב נראה לי שאומרים הוייסחמס אבל לא סגור על זה.

נערך לאחרונה ב: ‏14/7/07
  14. George Best Member

פיליפ קוקו אולי זקן, אבל יקח הרבה מאוד זמן עד שימצאו לו מחליף הולם.
    לא רק היכולת, אלא המנהיגות.מנהיג אמיתי ודגול, לא סתם הוא זה שכבש את שער האליפות כמדומני.

ולגבי איינדהובן, לא אמרתי שאני מודאג, לא יודע למה הגעת למסקנה הזו.סה"כ עניין אותי לדעת מי אמור להחליף את אלכס.

15. Engel Del Madrid Member

נורי סאהין היה מושאל של דורטמונד ?! ...
    ותוסיף לעוזבים של פיינורד סוכה את דרנטה בעבור 10 מיליון .