השוק רותח: דרנטה וסניידר עוזבים, סוארז באייאקס

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י הרצליה עד המוות, ‏16/8/06.

1. Bensh Member

ההבדל בינו לבין הונטלאר הוא, שהונטלאר בסך הכל בן 22-3 ואילו אלבס כבר נושק ל-27. וכולנו יודעים עד כמה הגיל הוא פקטור משמעותי כיום, ולא רק בכדורגל

2. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

הצייד כבר בן 24.

ליאו בייהאנקר יאמן את פיינורד עד סוף העונה(מה שנשאר ממנה, משחקי הפלייאוף).

3. Bensh Member

כשבקיץ הנוכחי הוא כנראה יעזוב
    עדיין נקודת פתיחה טובה יותר משל אלבס

4. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

גמר הגביע שלכם ישודר בצ'ארלטון ..

5. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

מעניין. רשום שהשידור ב8, כשהמשחק מתחיל ב7. זאת אומרת שהשידור יהיה דחוי?

6. Pipe Member

בדיוק.
    אני מאמין שהרבה חובבי ליגה הולנדית בכל זאת יצפו במשחק, אבל כאוהד אני לא חושב שהייתי מסוגל לראות משחק בעיכוב של שעה, אפילו אם האלטרנטיבה היא שידור אינטרנטי.
    אפילו אם אתה לא יודע את ההרכבים והתוצאה והיית בחדר מבודד שבוע, לראות משחק כשאתה יודע שלמעשה הוא שוחק אתמול, בתת מודע שלך יש משהו שמוריד בהרבה את הערך.לא יודע להסביר את זה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏6/5/07
  7. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

מסכים, מסכים מאוד אפילו. ובכל זאת, שעה זה לא יום- אני מאמין שאני אצליח להתאפק. או שלא, נראה כבר.

גם סך הכל צריך להבין- המפעל הזה בהחלט לא יותר מדי משמעותיי. ברוב השלבים, האיצטדיונים די ריקים(כמו בארינה, למשל) וחוץ מהגמר נדמה שהעניין בהולנד במפעל אף פעם לא היה יותר מדי גדול. הגמר זה בדרך כלל סיפור אחר, אבל עדיין אף אחד באמסטרדם ובאלקמאר לא ממש החלים מהשבוע בלהות שעבר על הקבוצות אחרי הכמעט אליפות. הגביע עוד נראה פתאום יותר מדי זניח. אני יודע שאני אשמח כמו משוגע אם נזכה ושאני אקסוס ציפורניים כבכל משחק, אבל זה עדיין לא זה.

בכל מקרה, זה תואר, זה חשוב, זה דה קייפ מלא. ואם שאלתם, כן, יש משהו שימתיק לשתי הקבוצות את הגלולה המרה, וזה לא הגביע- זכייה בפלייאוף.

נערך לאחרונה ב: ‏6/5/07
  8. Pipe Member

אני לא חושב שפרט לגביע האנגלי יש גביע באירופה שמכבד את עצמו מבחינת ענין הקהל,הקבוצות הגדולות והחשיבות. בספרד הוא גביע משני לגדולות,שבעיקר עולות בו בהרכבים משניים, באיטליה הוא עוד יותר פתטי, בצרפת גם כן הגדולות(ליון) מעלות(ה) הרכב משני ומתיחסות אליו בקלות ראש, ואפילו בישראל, בשנים האחרונות היוקרה שלו לא מה שהייתה פעם בעיני האוהדים(לא זוכר גמר גביע מאז 2003 אם אני לא טועה שאיצטדיון ר"ג היה מלא).

9. c_web Member

אני אצטרך להתבודד במשך שעה בלי שום עדכונים ולראות את המשחק שיהיה דחוי בשעה..
    מקווה שלא יהיו צעקות של אחי או משו כזה שיעשו לי דווקא..

10. David De Gea Rade Prica היכל התהילה

בניגוד לשנה שעברה, לגביע הזה אין שום משמעות בעיני. יופי זה תואר, אבל היינו קרובים יותר לתואר הרבה יותר משמעותי שלא פחות הגיע לנו מאשר ל-פ.ס.וו. או לאלקמאר (עם כל הכבוד לראשונה שהצליחה לאבד יתרון של 11 נק' ולשנייה שהצליחה לחרבש לעצמה את התוכניות עם הפסד פאתטי לאקסלסיור ברגע האמת). מה בדיוק נעשה עם הגביע הזה שלא עשינו עם הגביע הקודם?

זה יביא אותנו למקומות שלא היינו בהם? זה ייתן לנו את מה שחסר לנו? זה יקדם את הקבוצה לאיפשהו? זה יביא אותנו שוב להתמודד מול פ.ס.וו. על הסופר קאפ ההולנדי (צלחת יוהאן קרוייף בתרגום חופשי מהולנדית)? על שלוש השאלות הראשונות התשובה היא לא, הגביע לא ייתן לנו שום דבר. חוץ מהזכות להשתתף בסופר קאפ ההולנדי, שהוא באמת תואר משמעותי וחשוב...

סעמק, הייתי מעדיף להפסיד השנה את הסופר קאפ, רק שניקח מהמגעילים האלו את האליפות. כבר שנתיים ברצף לקחנו את התואר הממש מיותר הזה, ופיספסנו את מה שבאמת צריך לקחת.

עריכה:
    שלא תבינו לא נכון, אני לא אתלונן אם נזכה בגביע http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx .

נערך לאחרונה ב: ‏6/5/07
  11. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

"ברוכים הבאים לאיצטדיון הדה קויפ " ככה פותח מוטי חביב את שידור גמר הגביע ההולנדי , זה כבר מרמז שכפתור ה MUTE כל כך נחוץ לשעה וחצי הזה .

ואגב, למה רק ערוץ אחד בכל העולם משדר את המשחק הזה , TALPA TV הזה בקושי נקלט אצלי בTVANTS .

12. F-Sider Member

לפחות על הגביע הגנו http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_dance.Xxx
    חבל כל כך שנצטרך לעבור את משחקי הפלייאוף המיותרים המייגעים האלה במקום ישר להגיע למוקדמות הצ'מפיונס.
    כמעט השתנתי מרוב מתח הייתי בטוח שנשלם על היהירות לפני המשחק והייתי די פסימי.
    לדעתי דווידס הוא איש המשחק פשוט מדהים כמה אנרגטי ונחוש השחקן הזה שגדול כמעט ב10 שנים מרוב שחקני איאקס.
    דווידס בשבילי מועמד מספר 1 לשאת את סרט הקפטן שנה הבאה.

13. David De Gea Rade Prica היכל התהילה

סיימנו עוד עונה עם הגביע, עכשיו רק צריך לעלות לגמר הפלייאוף המקולל ולנצח שם ולהעפיל לליגת האלופות הפעם. בלי בושות.

נערך לאחרונה ב: ‏7/5/07
  14. Nevermore Member

איזה שידור מביך.

"והוא מחמיץ את הפנדל המכריע! כן כן כולם באים לנחם את השחקן שהחמיץ!"

מי השחקן שהחמיץ?! למזלי אני יודע, אבל מה עם 90 אחוז מהצופים האחרים? תסתכלו על המס', תקשיבו לשדר האנגלי...פור פאק סייק...קצת מקצוענות.

15. Raulito Madridista

אני שמח שאייקס שהייתה השנה קבוצה נהדרת גמרה את העונה לפחות עם תואר גם הוא לא כמו אליפות. כל עניין הפלייאוף הזה מאוד מטופש אם שואלים אותי, אז מה ההבדל בין מקום שני למקום חמישי בעצם?
    לא מבין את זה, בכל אופן, בהצלחה לאייקס והפעם אני מקווה שהיא באמת תעפיל לליגת האלופות לא כמו השנה שהם הודחו על ידי קופנהאגן עוד אחרי שניצחו אותם בחוץ. בכל מקרה את שלב הבתים של ליגת האלופות יהיה לאייקס קשה לעבור כי היא מדורגת שלישית.