לא מסמלת, ברור שהדברים נכתבו בלהט הדברים אבל ההדחה הזו תיגרור מכירות רבות כמו שנאמר כדי לכסות את החוב. נמאס כבר לצאת ל"דרך חדשה" כל פעם, ועוד דווקא שנראה שהמצב יתייצב העונה באה המכה המאוד לא קשורה הזאת. במקרה של אייאקס המכה הפיננסית כאן היא הרבה יותר קשה משל מועדונים אחרים.
קל לך לדבר עכשיו כי הימים האלה מאחוריך, עכשיו יש לך את אחת הקבוצות הדומיננטיות באירופה שהעתיד שלה זה להיות הכי דומיננטית, לפני בואו של רומן צ'לסקי היתה קבוצה לוזרית עם מעט שחקני בית על רמה, אליפות אנגלית אחת ו0 גביעי צ'מפיונס, איאקס לעומת זאת משנות ה70 הפכה לאחת הקבוצות הסימפטיות והסמליות בעולם ולקחה 4 גביעי צ'מפיונס וגם בשנות ה90 הגענו פעמיים לגמר ובאחד מהם לקחנו את הגביע, אז עכשיו איאקס הופכת להיות קבוצה קטנה שאין לה סיכוי באירופה, שאנחנו אומרים תודה שאנחנו עושים תיקו במשחק ידידות נגד אינטר אחרי ששנה שעברה איבדנו יתרון של 2-0 בגלל חוסר ניסיון וחוסר מנטליות. הסגל של איאקס כל הזמן משתנה, וכל שחקן שזוכה לעונה טוב בורח במחירים נמוכים מאוד ועם הזמן גם יש פחות כשרונות באיאקס, בן היתר בגלל קבוצות כמו הקבוצה שלך שניסתה לגנוב לנו את סרפונג במחיר עלוב, אנחנו לא אוהדים מפונקים אם כבר אתם, צ'לסקי המפונקים האמיתיים שמעיפים שחקני בית מוכשרים וכל הזמן שואפים לשלמות כי התרגלתם לתקציב בלתי נגמר. לעומת זאת אנחנו קבוצה שהיתה אחת מהבולטות והחזקות באירופה, ואנחנו במגמת ירידה ענקית כבר הרבה זמן. אנחנו לא מתבאסים בהכרח מהמשחק עצמו, אלא מאיך שהקבוצה נראת כבר זמן רב ומהעתיד שלה עם ההנהלה הכושלת שלנו. דרך אגב: בלם נבחרת הולנד ואקלמאר יוריס מתייסן בדרך להמבורג! כמחליף להולנדי אחר, בולארוז שעזב לצ'לסי, הקבוצות הגדולות בהולנד ממשיכות להחלש ונראה שבינתיים ההתפתחויות בליגה המקומית דווקא הולכות לטובתה של איאקס: http://home.skysports.com/list.aspx?hlid=4...or+Hamburg+move בנוסף כתוב בכתבה שהמבורג גם מעוניינים בחלוץ ריאן באבל.
אלופת הולנד, פ.ס.וו. איינדהובן, הוגרלה לבית ג' עם ליברפול, בורדו וגלאטסריי. כזכור, אייאקס הודחה אתמול בעקבות הפסד 2-0 ביתי לאלופת דנמרק, פ.צ. קופנהאגן, ותשתתף בהגרלה של גביע אופ"א שתתקיים מחר (אם אני לא טועה).
חדשות: :aa1: סלטיק השלימה את רכישת החלוץ יאן ואנחור אוף הסלינק מ-PSV איינדהובן. :aa1: הראקלס אלמלו השאילה היום את מגינה הצעיר של אייאקס, רוברט סחילדר. טוונטה הודחה מגביע אופ"א.
עדיין קשה, קשה מאוד, לעכל את המאורעות מאתמול בלילה. היום באמסטרדם תחושה קשה עם כמובן הבזקים ואיפה שלא תלך תראה איזכורים למשחק מול הדנים בארינה ב02, עם ההפסד המביש דאז והבלאגן הגדול... טן קאטה נקב באורבי אימנואלסון כמוציא לפועל העיקרי של הדנים, במיוחד בגול השני. גם מאדורו לא יצא נקי אבל עיקר הביקורת הופנתה למגן השמאלי הצעיר. גם המהנל פונטין וגם טן קאטה דיברו על תחושה מאוד קשה אבל הדגישו שחייבים להמשיך הלאה. "המסע נמשך" נכתב היום בכל רשתות אייאקס. המסע נמשך....
באמת אייאקס אכזבו.. כ''כ הייתי עצוב כשראיתי את המשחק הזה.. חבל. נקווה מחר להגרלה טובה ל AZ, אולי נקבל את מכבי חיפה? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx
הגרלת הסיבוב הראשון של גביע אופ"א זימנה להולנדיות את המפגשים הבאים: :aa1: אלקמאר - קייסריספור (טורקיה). :aa1: ויטוריה פ.צ. (פורטוגל) - הירנביין. :aa1: פיינורד רוטרדאם - לוקומוטיב סופיה (בולגריה). :aa1: פרטיזן בלגרד (סרביה) - כרונינגן. :aa1: IK Start (נורבגיה) - אייאקס.
אני באמת חושב שכל הנציגות יכולות וצריכות להגיע לשלב הבתים. אבל בטח משהו יתפקשש. על אייאקס אין מה לדבר בכלל. הדחה ואפשר לסגור את הקבוצה. אני מאמין שפיינורד תיתן פייט קצת יותר טוב מבני יהודה לבולגרים. גם, אפשרי ביותר. AZ בטורקיה, יכול להיות מכשול לא קטן אבל אני מאמין שAZ תעבור. הירנביין מול ויטוריה וכרונינגן בבלגרד שני קרבות מאוד שקולים, אבל אני שוב נוטה להמר על הנציגות שלנו.
משחקי המחזור השני בליגה: http://home.skysports.com/images/leagues/135/9.Xxx רודה - דן האאג (היום, 20:00) הירנביין - ווילם II (שבת, 20:00) RKC וולבייק - אקסלסיור (שבת, 21:00) אוטרכט - ספרטה רוטרדאם (שבת, 21:00) ויטסה ארנהיים - AZ אלקמאר (שבת, 21:00) ראשון, שעת משחק כללית: 15:30. פיינורד רוטרדאם - הראקלס אלמלו NAC ברדה - אייאקס אמסטרדם NEC ניימכן - כרונינגן טוונטה אנסחדה - פ.ס.וו. איינדהובן
סתם משהו מעניין. שימו לב, הנבחרת ההולנדית שפתחה מול פורטוגל במשחק הידוע לשמצה: ואן דר סאר, ג'יו, מתאייסן, אוייר, בולהארוז', קוקו,סניידר,ואן בומל, ואן פרסי, קוייט, רובן 5 שחקני ליגה הולנדית. היום, אם ההרכב הזה פותח,שני שחקני ליגה בלבד. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/ph34r.Xxx
בגדול הייתי מסכים איתך, אבל משום מה עדיין יש לי תחושה לא נעימה מכל המעברים האלה. מלבד קוייט, אני לא יכול להגיד שהנה הם הרשימו במונדיאל ופרסו כנפיים לקבוצות הטובות ביבשת. הלוואי וכך היה. אוייר לבלקבורן, מתאייסן להמבורג, הסלנק לסלטיק (@!#$!@#$@!$#@$!#). אני לא רואה בשום מעבר כאן כעליית מדרגה, ביחס לקבוצה הקודמת של השחקן. שוב, מלבד קוייט..
אולי ביחס לקבוצה הקודמת לא, אבל ביחס לליגה הקודמת(עם כל הכבוד לליגה ההולנדית), אוייר ומאתיסן בהחלט עלו מדרגה. לגבי המעבר של הסלינק, אולי סלטיק קבוצה טובה מפ.ס.וו, אבל הליגה הסקוטית ממש לא טובה יותר מההולנדית, לפחות לדעתי.