השוק רותח: דרנטה וסניידר עוזבים, סוארז באייאקס

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י הרצליה עד המוות, ‏16/8/06.

1. RiO_5 Member

בדיוק בגלל זה שאלתי..
    להיפך, להם אין שום סיבה לפטר אותו. רק שהוא לא יקבל איזו הצעה מפתה.. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx

2. David De Gea Rade Prica היכל התהילה

אל דאגה, זה מתחיל עם אליפות (במקרה שלנו זה היה דאבל בעונה הראשונה?) ומגיע להתפטרות של קומאן באמצע עונה זוועתית במיוחד. בקרוב גם ב-PSV.

3. RiO_5 Member

מתאים לאיינדהובן שזה יקרה שנה הבאה חחח... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx

נקווה שלא...

4. XabiAlonso Member

אין ספק שחייבים לברך את ליגיון הזרים של פ.ס.ו על האופי שהפגינו....

5. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

דווקא היו"ר של פ.ס.וו לא ממש הבטיח שקומאן ימשיך. הוא כן הבטיח שאף אחד לא שכח את ה11 נק' הפרש..
    עם כל הכבוד לפ.ס.וו וקומאן, הם כבר היו אלופים במחצית השנה וכמעט איבדו את זה לגמריי. רק נס עם המון המון מזל בדברים שלא תלויים בהם העניק להם בסופו של דבר את התואר, עם כל הכבוד. אבל אני גם בסופו של דבר מאמין שקומאן ימשיך.

לגבי שידורים לפלייאוף ולגמר אין לי מושג. צריך לעקוב אחרי לוח שידורי 5 פלוס לייב.

נערך לאחרונה ב: ‏1/5/07
  6. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

ולנסיה זוכה בשחקן השנה בהולנד?!

הסיפור הגדול בדקות אלה בהולנד. שחקן השנה שנבחר היום רשמית(אלפונסו אלאבס כמובן) עם 34 שערים ותואר נעל הזהב של אירופה חתם לפי הדיווחים בולנסיה הספרדית. הירנביין דחתה את ההצעה של אייאקס של 15 מיליון אירו וטענה שאלאבס ימכר רק ב25 מיליון. לא ברור אם אכן ולנסיה שמה את הסכום הזה על השולחן, אבל כך הדברים מסתמנים.

אלכס, הבלם של פ.ס.וו, התראיין לדה טלאחרף, והודיע שבשנה הבאה הוא חוזר לקבוצה שאליה הוא שייך- צ'לסי.

נערך לאחרונה ב: ‏1/5/07
  7. David De Gea Rade Prica היכל התהילה

מה שאומר שהשליטה של פ.ס.וו. בליגה הולכת להסתיים סוף סוף? הרי יש את פ.ס.וו. עם אלכס (כמעט בלתי חדירה בליגה ההולנדית), ויש את פ.ס.וו. שנראתה כל כך עלוב בלעדיו.

8. RiO_5 Member

רוב הסיכויים..
    הרי ראית איך פ.ס.וו נראתה בלי אלכס? בושה..

אם זה מה שבאמת הולך לקרות..פ.ס.וו צריכים להתחיל לחשוב על מחליף ראוי מאוד לאלכס, אם הם רוצים לשמור על התואר.. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx

אגב, ממתי הוא שייך לצ'לסי?

נערך לאחרונה ב: ‏2/5/07
  9. The-Gunner Member

מאז ומתמיד, הכרטיס שלו שייך לצ'לסי. הוא ב-PSV במעין השאלה.

10. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

http://images.skysports.com/images/playerpics06_07/Germany/BayernMunich/pizarro_claudio.Xxx

לפי סקאיי, איינדובן רוצים את קלאדיו פיזארו.

11. The-Gunner Member

לא בדיוק החיזוק האולטימטיבי, אבל מה שמתאים לספסל של באיירן, יכול אולי להתאים למאבקי ליגה הולנדית.

ואני בטוח שהיצפלד ישמח להעיף אותו. אני זוכר את הסיבה שהוא פתח על הספסל באחד ממשחקי הצ'מפיונס של הבווארים. היצפלד:"שמתי לב שאחרי שהוא (פיזארו) מחטיא, הוא קודם כל מסדר את השיער, ורק אז תופס את הראש. אני לא צריך שחקנים כאלה בקבוצה שלי".

12. c_web Member

אם אכן אלכס ינטוש את איינדהובן בעונה הבאה, יהיה להם מאוד קשה למצוא לו מחליף ראוי שיחזיק את ההגנה של איינדהובן. מעניין

13. RiO_5 Member

http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx אבל הוא לא גדל בצ'לסי נכון? איפה הוא התחיל את הקריירה? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx

בקשר לעזיבה של אלכס..
    אם בכלל הם ימצאו מחליף

14. road runner Member

אלכס התחיל את הקריירה הבוגרת שלו בסנטוס.
    אלכס וג'ון טרי ביחד.. חתיכת בלוק במרכז ההגנה.
    ברור שיהיה קשה לפ.ס.וו למצוא לו תחליף ראוי, אבל זה לא בהכרח אומר שההגנה שלהם בעונה הבאה תראה כמו ההגנה שלהם העונה ללא אלכס, כי שחקן מחליף יהיה בכל מקרה, וכמו שהם הצליחו לתפוס את אלכס הם עשויים לתפוס בלם טוב אחר.

יהיה מאוד מעניין לראות את אלבס (אגב, אפונסו אלבס ולא אלפונסו אלאבס. לפחות ככה זה כתוב באנגלית: Afonso Alves) מול הגנות חזקות יותר.

15. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

תרשו לי עוד משהו כאן על המחזור האחרון:

כל הכבוד לקטנות שכל כך דיברו עליהן בסופו השבוע שנתנו את הכל, אבל שני פרטים שקצת מציקים לי, אני לא רוצה להשמע מתבכיין ואני מבהיר חד משמעית- אין תירוצים, דפקנו את עצמנו, אך בכל זאת:
    ויטסה- לא הגיוני שקבוצות כמו ווילם וו ואקסלסיור מתאבדות כשאין להם על מה לשחק, ואתם סופגים כאלה שערים מצחיקים(וזה היה צריך להיות יותר). לא הגיוני שפארפאן מגיע ל5 לבד ושואל שעה את השוער לאן הוא רוצה. לא הגיוני שהשוער עומד בפינה השמאלית, אפאליי שולח את הכדור בדיוק לשם והוא "לא מגיע". פשוט עושים הכל כדי שהרשת תצא מחוררת. עכשיו אין פה שום רמיזה למשהו לא כשר, אלה פשוט החבר'ה מארנהיים סיימו את העונה כמו שכולם "מתרצים". אבל כך גם ווילם וו ואקסלסיור והן בכל זאת נתנו את הדם וכל הכבוד להם על כך. למען הספורטיביות והכסף שמשלמים לכם בסוף החודש. לא ראוי.

ווילם וו- לא, אין לי חלילה טענות על זה שהחבר'ה מטילבורג עשו הכל כדי להרוס לנו. אבל הנה ההבדל בין ווילם לאקלסיור- שתיהן נלחמו, אבל אקסלסיור באה לנצח, באה להתעלם מהחגיגות של AZ ולנצח את המשחק. כי הם קודם כל ספורטאים. ווילם וו אומנם נתנה הכל(ושוב, כל הכבוד על כך, לא היה לי ציפיות לפתית רגליים וגם לא רציתי) אבל הרבה יותר בקטע של בוא נדפוק את אייאקס. על מה אני מדבר?? גם בתקציר רואים את ווילם וו, בדקה האחרונה, הולכת לדגל הקרן ומנסה לשמור על הכדור. הלו!! 2-0 לאייאקס!! אתם לא בשלב הזה אמורים לנסות ולתקוף כדי לנסות להשיג משהו? זה משהו שמאוד חרה לי. ווילם וו ידעה שאייאקס צריכה שער אבל במקום להגיד זה לא מעניין אותנו אנחנו רוצים להוציא משהו מהמשחק הם העדיפו ללכת לקרן על מנת להרוס לאייאקס. זה, בניגוד לאקסלסיור(שפשוט באה לנצח), לא ממש ספוריטיבי.

אבל שיהיה, שוב, זה לא מה שהפסיד לנו את האליפות וזה לא תירוץ, אבל זה מנקודת מבט שונה למשחקים האלה.

נערך לאחרונה ב: ‏2/5/07