השוק רותח: דרנטה וסניידר עוזבים, סוארז באייאקס

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י הרצליה עד המוות, ‏16/8/06.

1. -=Messi=- Member

נאיביות. ככה אפשר לסכם את זה...זה כבר נהיה פשוט מגעיל שכל שנה הבית קברות מאיינדהובן לוקחת אליפות. אייאקס הייתה עם הפרש שערים קצת פחות טוב משל איינדהובן ומצער שאליפות מוכרעת בצורה כזאת. נקווה ששנה הבאה אייאקס או אלקמאר יקחו

2. road runner Member

טעיתי בניסוח.. הכוונה ב"אם ככה" הייתה אם המשחק שם נגמר ב 1-2 ובערוץ הספורט הייתה טעות.

3. c_web Member

אין לי מה להגיד. את המחצית הראשונה של אלקמאר לא ראיתי (הייתי צריך להישאר עם אחותי הקטנה בבית עד שאחי יבוא), ב 0-1 איבדתי תקווה ועוד באדום אמרתי שזהו זה, רק שאייאקס לא יפשלו ושהיהודים יחגגו. לא הספקתי להרים את הראש וכבר שיוויון אדיר של צ'יומר.

מחצית, אפשר לצאת מהבית ואני רץ לחבר שלי לראות את המחצית השנייה. ב 2-1 איבדתי שוב תקווה אבל קוברמאנס לא ויתר. הייתי בטוח שנשלים את המהפך אחרי האדום של אקסלסיור. בבעיטה החופשית של צ'יומר דק 92 חשבתי שהכדור נכנס, וזהו זה.
    בידיוק כמו האוהדים של אלקמאר במגרש שכמעט בכו, גם אני הייתי בידיוק כמוהם. ראיתי את קוברמאנס בוכה ולא הצלחתי לעכל שפיפספנו כזאת הזדמנות לקחת את הצלחת הזאת. ליבי עם האוהדים המדהימים שלנו שפשוט מילאו מגרש שלם ועוד בחוץ.

אני מקווה שמה שקרה היום לא ישפיע על המשך העונה כי יש לנו עוד על מה להילחם, עוד כמה ימים גמר הגביע וגם הפלייאוף הקשה.

למרות הכל, אני גאה להיות אוהד אלקמאר, עשינו עונה באמת מדהימה רק חבל שחוסר ניסיון לקח מאיתנו אליפות.

AZ אלקמאר אהבת חיי!

נערך לאחרונה ב: ‏30/4/07
  4. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

אם אייאקס הייתה מנצחת 3-0?מה היה קורה?

5. road runner Member

אז הפרש השערים שלה ושל פ.ס.וו היה זהה, ומכיוון שיש לה יתרון במפגשים הפנימיים מול פ.ס.וו היא הייתה זוכה באליפות.

6. Hammer Member

אלאבס הזה חולה רוח, בחיים שלי לא ראיתי דבר כזה.

7. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

גם כאחד שמסמפט את פ.ס.וו כואב הלב על אייאקס ועל אלקאמר שלא הצליחו לשבור את ההגמוניה של פ.ס.וו בליגה ההולנדית.
    אבל פשוט חייבים להוריד את הכובע בפני סיומת מרתקת שכזאת.

משהו שקצת מציק לי זה שיטת הפליי אוף ההזוייה שקיימת בהולנד, האלופה היא אלופה והסגנית שלה לפני הפליי אוף עוד יכולה לסיים חמישית http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/ph34r.Xxx
    דיי הזוי. או שעושים פליי אוף שגם המובילה משחקת בו ( במקרה הזה היה אולי נעשה קצת צדק עם הזוכה בכתר), או שמורידים את הפליי אוף קליל.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏30/4/07
  8. raanana4ever Member

צר לי לאכזב אתכם אחרי כל המתח של היום אבל הליגה הזאת היא בדיחה. שני תוצאות 5-1 ועוד 7-0? באיזה ליגה בכירה בעולם יש כאלה דברים?

9. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

אתה מדבר על המחזור האחרון או בכללי ?
    כי לא זכור לי תוצאות כאלה בכל מחזור. אם אתה מדבר על המחזור הנוכחי אז זה דיי נורמאלי שיש ירידת מתח אצל חלק מהקבוצות, בעד קבוצות אחרות נשברות ברגע שהן מבינות שהם כבר לא ישיגו את המטרה שלהן העונה כמו פיינרוד.

10. ERIC_CANTONA Member

איזה מחזור ענק יאללה אני הייתי בעד אייאקס וששמעתי שהיה 5-1 ידעתי שזה סגור.

ד"א, זה הזכיר לי מאוד את מחזור סיום העונה בליגת העל בשנת 2003. איינדהובן בתפקיד מכבי, אייאקס בתפקיד חיפה ואלקאמר בתפקיד הפועל.

11. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

אני בהלם ששוב המגעילים האלו מניחים ידם על האליפות http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/ph34r.Xxx

12. raanana4ever Member

זה התוצאות מהמחזור הזה אבל מהפעמים הספורות שהסתכלתי, בכל מחזור יש תוצאות כאלה.

13. הרצליה Member

שראיתי את התוצאות הייתי בטוח שאיאקס אלופה, איזה דיכאון http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx .

14. Raulito Madridista

כמה חבל שאייקס לא זכו באליפות. ידעתי שאלמאקר ייאבדו נקודות הם עלו למשחק לחוצים מאוד וההרחקה הרסה להם. לא מאמין ששער אחד שאייקס לא הצליחה להבקיע, מנע ממנה את האליפות, זו שיטה מגעילה ומכוערת הפרש שערים. אייקס איבדה נקודות לפני מספר מחזורים וסיימה רק בתיקו שאיינדהובן הפסידה, והמשחק הזה לדעתי גמר לה את העונה. איינדהובן למרות חודש אחרון ואולי קצת יותר, פשוט איומים, הצליחה לעשות זאת, היא הוליכה את הטבלה הרבה זמן ואולי אם מסתכלים על אורך כל העונה היא באמת הייתה הקבוצה הטובה יותר. אייקס יכולה להתנחם בעובדה שיש עוד גביע, להיזכר בחמישייה על איינדהובן, להיזכר ברגעים היפים של העונה. השנה היא לא הייתה סתם קבוצה שרודפת אחריי איינדהובן, אייקס מודל 07\2006 הייתה קבוצה נהדרת, מועמדת רצינית לאליפות. מקווה בשנה הבאה לראותם קוטעים את רצף הזכיות של איינדהובן ומגיעים לשלב הבתים בליגת האלופות.
    מה הסיכויים שהונטלאר יישאר?
    אם אפשר תגובות מאנשי אייקס אחרי המשחק...

15. rocklee Member

כואב הלב http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx
    זה גועל נפש
    כל כך כואב לי על אייקס