השוק רותח: דרנטה וסניידר עוזבים, סוארז באייאקס

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י הרצליה עד המוות, ‏16/8/06.

1. אבו Member

חופשית מושלמת של סניידר. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx ספק פנדל בהתחלה שהגיע להארקלס.

2. c_web Member

חחח חראפשאפ http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/laugh.Xxx

הרשה לי לתקן אותך - דה גראפשחאפ.

3. George Best Member

צמד של הונטלאר בדקות 50 ו52, מדהים השחקן הזה.
    כל מי שיגיד ליגה הולנדית לא רמה וזה לא מוכיח כלום, אז קחו דוגמא מואן ניסטלרוי(הוא יהיה הרוד הבא), ואן פרסי, קויט ויש עוד לא מעט דוגמאות.
    אין לי ספק שהוא יהיה אחד מהשמות הכי חמים בקיץ, בעזרת השם ביונייטד, ואני מאמין שמקרה ואן ניסטלרוי יתנו לפרגי עוד סיבה קטנה להביא את הצייד.לדמיין אותו לצד רוני ורונאלדו אחחח תענוג!
    ועוד דבר, אין לי גם בכלל ספק שאייאקס תזכה באליפות.איינדהובן שלי מקרטעת, ליברפול לצערי תעיף אותה מאירופה, ואז בליגה תמשיך ההתרסקות או עד שנתאושש זה יהיה מאוחר מדי..
    עוד פעם היהודים האלה, חבל שהיטלר לא סיים את העבודה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx

4. Nevermore Member

כן אבל בסט מצד שני יש לך למשל את קז'מן, שנכשל בכל מקום מאז שעזב את איינדהובן.

5. הרצליה Member

כמה הפער מפ.ס.ו? 3?

6. George Best Member

כמו במקרה של אנלקה(למרות שאנקלה יותר כשרוני כמובן), אני לא בטוח שמה שמנע מהסרבי להצליח זו האישיות הדפוקה שלו.מי יודע, שניהם הגיעו לפנרבחצ'ה, אנלקה העונה פורח בבולטון, נראה מה יהיה עם הסרבי המשוגע.
    וחוץ מזה, תמיד כמובן יש דוגמאות לכאן ולכאן, אבל את הנקודה שלי הבנת.

7. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

הרשה לי לתקן אותך- אין ג' בהולנדית. יש רק ח'. כל דבר שאנחנו מבטאים בג' בהולנדית (99.9 אחוז) מבטאים בח'.

איי קאמפיון אייאקס איי קאמפיון!!! :aaa021: :aaa021:

8. Raulito Madridista

הצמרת בהולנד לוהטת! איינדהובן מאבדת שוב נקודות והתבוסה מאייקס השפיעה על השחקנים מוראלית ואני רואה את איינדהובן יותר לחוצה. חבל שרק 4 מחזורים נותרו לסוף, אייקס חייבת לנצח את כל המשחקים שלה עד תום העונה ואז היא אולי תזכה באליפות, כי אם להגיד את האמת, סיכויים לא רעים שאיינדהובן תנצח את המשחקים שנשארו לה, זה בידיים שלה, והליגה ההולנדית היא ליגה עם הבדלי רמות גבוהים מאוד!
    לפי מה שראיתי בלוח המשחקים שנשאר לאיינדהובן, יש שלושה משחקים עם החלק התחתון של הטבלה, אוטרכט, ניימכן וויטסה, קבוצות שגמרו את העונה ואין להם על מה לשחק, אבל, יש לה גם משחק קשה נגד הרביעית, טוונטה. אני בהולנד מחבב את אייקס ומקווה שהם ייזכו באליפות.
    מה הסיכויים שסניידר והונטלאר לא ימשיכו באייקס בעונה הבאה?

9. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

סניידר בוודאות לא ימשיך. הצייד 50-50.

10. Gady Member

לא מאמין שכבר הספדתי את אייאקס. עדיין קשה לי להאמין שזה יקרה, אבל אם זה יקרה לא יהיה יותר שמח ממני. נמאס לראות את איינדהובן שולטת בזילזול בליגה ההולדנית.

11. greyhoundz Member

אז אני מניח גם שאתה יודע שבהולנדית זה שניידר ולא סניידר,והונטלאר זה לא במקור של צייד כי בהולנדית צייד זה בכלל יאכט..

נערך לאחרונה ב: ‏2/4/07
  12. spurs229 Member

דבר ראשון, לא בכל הולנד G הוא ח, זה נפוץ בעיקר באיזור אמסטרדם. בצפון המדינה ה G מבוטא כמו ז' מוזר כזה.

דבר שני, סניידר בהולנדית הוא סניידר (עם צרא ב-נ) ולא שניידר.

דבר שלישי, לא יודע מה זה יאכט אבל הכינוי של הינטלאאר הוא הצייד.

דבר רביעי, השם הוא הינטלאאר ולא שום דבר אחר.

13. greyhoundz Member

אממ תשמע בעצמך - http://www.youtube.com/watch?v=WrQ1ZDC2kqA (אם כבר מדברים,איזה גול http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx )
    בקשר להונטלאר,אתה חצי צודק,הכינוי כמו שאמרת הוא באמת הצייד אבל את השם באמת מטאים הונטלאר.

14. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

צר לי לקטוע את שיעורי הלשון(למרות ששוב, לא מעט טעויות) ולחזור לנושא שהוא כדורגל. תודה.

15. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

כמובן שחכנו מעט משאר משחקי היום, אז בואו נשלים:
    המאבק על הפלייאוף למוקדמות הצ'מפיונס ליג מתחיל להסגר. פיינורד מנצחת בשיניים בארנהיים את ויטסה משער בודד של סופר פיאר ואן הוידונק. הירנביין השישית והדולקת אחרי המקום ה-5 הנחשק מאבדת שתי נק' יקרות, לאחר שכבר הוליכה 0-2 ברוטרדאם על ספרטה. הנסון וגרסיה קבעו 0-2 כבר אחרי 22 דקות, אבל רוברטס בדקה ה-48' ופולאק בפנדל רבע שעה לסיום קבעו חלוקת נק'. הפער בין פיינורד להירנביין צמח ל4 נק'. שבוע הבא פיינורד תארח את כרונינגן לקרב מסקרן, הירנביין תארח את היורדת הכמעט וודאית לליגה השנייה, דן האג.

וזה מה שמוביל אותנו... סופו של עידן. לאחר שנים בליגה הבכירה היום ככל הנראה תם החלום של דן האג לשרוד בליגה הבכירה. משחק קריטי מול אקלסיור שממוקמת במקום ה- 14 שתי מקומות מעליה, הסתיים בשליישיה, שני מורחקים..ושער כבוד אחד. אקסלסיור המקומית שמנסה לברוח מהמבחנים להשארות בליגה, עלתה ל0-1 משער של סימר. העצבים של האורחים לא עמדו לצידם ומוסאו הורחק כבר בדקה ה-19. אקלסיור המשיכה לדרוס כשאלרידג' קובע 0-2 על סף ההפסקה. בתחילת המחצית השנייה בודה חוטף אדום ודן האג נשארת ב-9 שחקנים. ולאסקו קבע 0-3 בדקה ה-61, קולק רק צימק 9 דקות מאוחר יותר. דן האג רחוקה 6 נק' מהמקום הלפני אחרון שמוביל למבחנים.

טוונטה לא תיקח אליפות, אבל היא בהחלט עושה רושם כקבוצה שתאבק חזק מאוד מול היריבות בקרב על הכרטיס לצ'מפיונס ליג. 0-3 קליל בבית על אוטרכט (זומר, אנקופו ובאקירקיוגלו כבשו) ממקם את טוונטה רביעית, מקום מובטח בפלייאוף האלופות, 2 נק' מאלקמאר השלישית ו4 מאייאקס(לא שזה כזה משנה המיקום כאן..). תומה העיב מעט על החגיגות עם כרטיס אדום.

עוד מעט...קצת סקירה למאבק האליפות, כולל מה נשאר לכל קבוצה.