השוק רותח: דרנטה וסניידר עוזבים, סוארז באייאקס

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י הרצליה עד המוות, ‏16/8/06.

1. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

לאונרדו קרע את הרצועה הפנימית בברך.
    זמן ההחלמה- בין שישה לתשעה חודשים.

איזה יופי של עונה..

2. David De Gea Rade Prica היכל התהילה

עכשיו זה הזמן להיכנס לפאניקה?

כל העונה הזאת הולכת לנו זוועה, מהמשחק הראשון. זה התחיל עם ההדחה המשפילה ע"י קופנהאגן ממוק' ליגת האלופות, המשיך עם משחקים לא משהו בליגה וההגרלה מול ברמן בגביע אופ"א ועכשיו הפציעה הזאת... מה הבא בתור? נרד ליגה?

שתסתיים כבר העונה הזאת.

3. Gady Member

באמת עונה מקוללת, ההפסד הצורם בתחילת העונה לפי דעתי מסביר הכול. פשוט ביש מזל גדול אחד.
    פשוט לא הולך לנו השנה. גם ירדנו עכשיו למקום הרביעי, גם הפסדנו חלוץ שלטעמי היה מצויין והספיק לכבוש כבר 3 שערים אם אני לא טועה. בקושי הספיק לשחק לאונרדו, רק הגיעה בחלון העברות האחרון, כמה חבל.עכשיו איבדנו כל סיכוי לזכות באליפות, לא שזה היה ריאלי גם לפני כן. נשאר לנו לנסות לזכות בגביע, נשאר רק חצי גמר והגמר, נקווה שאולי בכל זאת נצליח להוציא משו מתוק מהעונה המחרידה הזאת.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏6/3/07
  4. Nevermore Member

ראיתי עכשיו ביורוגולס את הפציעה, מזעזע.
    http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/5eek.Xxx

5. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

פ.ס.וו מחר בלונדון מול ארסנל. הכל כמובן בדיון האלופות. חמישי- אלקמאר בניוקאסל.

ביינתים, ואן באסטן פירס את סגל השחקנים של הנבחרת לצמד המשחקים הבאים במסגרת מוקדמות היורו- ב24 במרץ נגד רומניה בדה קייפ, וארבעה ימים לאחר מכן תצא לסלובניה.
    תסלחו לי על חוסר התירגום...

הסגל:
    Doel: Edwin van der Sar (Manchester United), Maarten Stekelenburg (Ajax) en Henk Timmer (Feyenoord).

Verdediging: Khalid Boulahrouz (Chelsea), Wilfred Bouma (Aston Villa), Giovanni van Bronckhorst (Barcelona), Tim de Cler (AZ), Urby Emanuelson (Ajax), John Heitinga (Ajax), Kew Jaliens (AZ), Jan Kromkamp (PSV), Joris Mathijsen (HSV) en Barry Opdam (AZ).

Middenveld: Ibrahim Afellay (PSV), Nigel de Jong (HSV), Denny Landzaat (Wigan Athletic), Clarence Seedorf (AC Milan), Wesley Sneijder (Ajax), Evander Sno (Celtic), Rafael van der Vaart (HSV) en Demy de Zeeuw (AZ).

Aanval: Ryan Babel (Ajax), Klaas-Jan Huntelaar (Ajax), Danny Koevermans (AZ), Dirk Kuyt (Liverpool), Arjen Robben (Chelsea) en Jan Vennegoor of Hesselink (Celtic).

6. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

כמו שידוע לכם, פ.ס.וו ממשיכה לתת נציגות הולנדית באלופות והיא כבר ברבע הגמר לאחר ניצחון 1-2 בסיכום הכולל. הכל כמובן בדיון האלופות.

הנק' של פ.ס.וו חיוניות לדירוג ההולנדי, אגב, מכיוון שהולנד כלל לא רחוקה מפורטוגל שנמצאת מקום אחד מעליה בטבלת הליגות. פורטוגל רחוקה כרגע 4 נק', ועקיפה שלה תיתן להולנד 3 נציגות באלופות. זה עוד רחוק, אבל אם פ.ס.וו תדהר...אין לדעת.

מי שעוד יכולה לתרום לזה היא כמובן AZ אלקמאר, שתתארח היום בניוקאסל למשחק הראשון בשלב שמינית גמר גביע אופ"א.

7. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

העונה הולנד כבר לא תעקוף את פורטוגל. זה בקושי אפשרי תיאורטית, שלא לדבר על מעשית.

נכנסתי לפה בגלל משהו שמסקרן אותי בתלבושת של היירנביין: ראיתי עכשיו את סיכום המחזור בערוץ הספורט ושוב פעם נתקלתי בעיגולים האדומים האלה על החולצות. כשהייתי קטן הייתי משוכנע שמדובר בלבבות אבל עם הזמן שמתי לב שזה בעצם עיגול שחסר בו משולש. זה מסמל משהו או סתם מייצג מקוריות בעיצוב?

8. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

זה אכן לבבות, והקבוצה(הייתי אומר בעקבות כך, אבל אני יכול לברר את זה בדיוק) מכונת "הלבבות".

9. c_web Member

אף אחד לא ציפה שבמחצית אחת AZ תספוג מניוקאסל 4 שערים..
    בכל מקרה, אלקמאר מפסידה 2-4 במשחק הראשון בסט. ג'יימסס פארק בניוקאסל, אחרי שכבר פיגרה 0-3 במחצית הראשונה.

לדעתי יהיה לנו קשה בגומלין לעשות משהו מהמשחק הזה, אלקמאר בכיף מסוגלת לספוג גם בבית ואני בספק אם היא תשכיל לכבוש 3 שערים.
    חבל http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx

10. David De Gea Rade Prica היכל התהילה

ארז לא פה, אז אני אעדכן:
    אתמול נפגשו רודה ואוטרכט, המשחק הסתיים בתיקו 0-0.

היום יערכו המשחקים הבאים:

NAC ברדה - הראקלס אלמלו
    הירנביין - RKC וולבייק
    ווילם II - כרונינגן
    ספרטה רוטרדאם - NEC ניימכן

המשך יום נעים.

11. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

שתי תוצאות מעניינות מאוד הערב בליגה. הראשנה מגיעה מטילבורג- ניצחון מפתיע ומרשים לווילם וו מהתחתית על כרונינגן. 3-0 חלק לבחורים מטילבורג מצמד של הדויר ואחד של כריסטיאנו.

התוצאה המפתיעה השנייה מגיעה מכיוון ה"טירה" ברוטרדאם. אולי לא התוצאה כמו הדרך- ספרטה, קבוצה ביתית מאוד שכבר הביסה את אייאקס וסחטה תיקו מפ.ס.וו, נכנעה 0-4 בביתה לניימכן. בארטו המצויין החל את החגיגה, בירנס, אולסון והולמן הצטרפו אליו.

הירנביין מחברת עוד ניצחון עם 0-1 ביתי על RKC מהתחתית. האנסון כבש את השער היחיד לצפוניים, שמתקרבים עד כדי 3 נק' מפיינורד(שתתארח מחר באלקמאר), המקום ממנו מגיעים לפלייאוף האלופות.

במשחק נוסף: ברדה- הארקלס 1-1 (סלוט לברדה, גלוסביץ' לאורחים).

נערך לאחרונה ב: ‏11/3/07
  12. c_web Member

חצי שעה של כדורגל ב DSB. עדיין אין שערים במפגש בין אלקמאר לפיינורד.
    המארחים פתחו חזק בדקות הראשונות אבל לא הצליחו לכבוש.
    יאללה AZ!!!

13. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

אוי אלקמאר אלקמאר...95 דקות מול האין הגנה של פיינורד וכלום.

14. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

ואן דר וויל מהנוער במקום סתאם שלא פתח בגלל פציעה. הייטניחה בקישור כשאייאקס ב4-4-2.
    סוף עונה.

כמה שזה יגמר רע.

15. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

הכובע יבש ומגעיל, אבל אני אוכל אותו בהנאה. קונצרט של אייאקס באנסחדה.

פ.ס.וו שומטת שתי נק' באקלסיור החלשה.