השוק רותח: דרנטה וסניידר עוזבים, סוארז באייאקס

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י הרצליה עד המוות, ‏16/8/06.

1. F-Sider Member

הם מקום רביעי, יש להם סגל בסדר יחסית לליגה ההולנדית אבל מאז היחלשות ההתקפה שלהם הם מאוד מגמגמים בליגה ובאירופה, אין ספק שהם קבוצת פאר אבל עכשיו הם במשבר קטן, כמו גם איאקס כשPSV פשוט עושה מהן צחוק וזה מעט דומה למה שליון עושה בליגה הצרפתית.

2. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

במשחק הידידות במסגרת מחנה האימונים בדרום אפריקה, אייאקס אמסטרדם...מפסידה לקבוצת הבת אייאקס קייפ טאון בשיעור של 1-3.

שבוע הבא חזורים בפול גז לליגה, אבל כבר היום היה משחק אחד (השלמה) בתחתית, כשווילם וו פגשה את נאק ברדה בטילבורג. ברדה ניצחה 2-0 משני שערים בדקות הסיום. סלומון הרכש מכרונינגן כבש את הראשון וזונבאלד את השני.

נערך לאחרונה ב: ‏15/1/07
  3. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

נאק ברדה לא מעונינת בינון ואליניב ברדה ?

זה צריך לצאת להם מושלם .

4. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

יאלינס ודה קלר מבוקשים בטוטנהאם.

ניימר, מגנה של טוונטה, חתם בורדר ברמן.

מספר קבוצות באירופה מעוניינות להשאיל את מרקוס רוזנברג, אייאקס רוצה למכור את השבדי.
    גריגרה, שיעבור בסוף העונה ליובה, אולי יעשה את זה כבר עכשיו. יובה שכבר סיכמה עם השחקן לקיץ(מועד תום חוזהו), מעוניינת להביא אותו עוד במועד ההעברות הזה, ומציעה לאיאיקס מיליון דולר. אייאקס דורשת ביינתים יותר.
    לגבי המשחק אתמול, ההרכב הראשון בראשות הרכש החדש לאונרדו שיחקו במחצית הראשונה, שנגמרה ב0-1 לאייאקס משער של באבל. במחצית השנייה רוב המחליפים נכנסו, והילדים מדרום אפריקה הפכו את התוצאה ל1-3.
    מצטייני המחנה לפי מספר דיווחים: לאונרדו ובאבל. ממי לא מרוצים: הצייד.
    מאמצים להכשיר את הייטניחה ורוג'ר למשחק מול אוטרכט בסוף השבוע הקרוב. הראשון נפצע במחנה האימונים, השני לא יצא למחנה בגלל פציעה.

בסוף השבוע הליגה חוזרת. כוסאמק שתחזור כבר.

נערך לאחרונה ב: ‏16/1/07
  5. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

שימו לב למהלך יפה ומעניין של הקבוצה המפתיעה של הליגה, טוונטה, שהשאילה היום את אחד מכוכבי העתיד של הולנד, ואחד הכישרונות הגדולים שברשות פ.ס.וו, איסמעיל אייסאטי הנהדר.
    http://www.psv.nl/upload/137209_661_1168975521533-Aissati468.Xxx
    חיזוק נהדר לבחורים מאנסחדה.

ועוד חיזוק לקבוצה התוססת של טוונטה, יוסף הרשי, האתיופי לשעבר באייאקס, שעבר היום לקבוצה מויטסה ארנהיים(שמאמנה אגב, אה דה מוס, חתם לעוד שנתיים וחצי במועדון).

6. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

פיינורד הורחקה מאירופה לשנה וחצי + קנס של 125 אלף אירו.

http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/hahaha.Xxx

7. Nevermore Member

זה נחמד לאוהדי אייאקס לצחוק, אבל דבר כזה פוגע בניקוד של הולנד באירופה(אני מניח שיבטלו את מה שפיינורד עשתה השנה) בעיקר כשאייאקס תקועה נגד ברמן ופ.ס.ו נגד ארסנל.
    אז כנראה שאלקמאר היא התקווה היחידה..

8. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

בטח, אני כבר לא מסוגל לספור כמה נקודות הביאה פיינורד לדירוג ההולנדי בשנים האחרונות. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/gives.Xxx .

ודווקא יצאו איתם לארג'- חסכו מהם תבוסה בליין.

נערך לאחרונה ב: ‏20/1/07
  9. Nevermore Member

בדקתי עכשיו, להולנד רחוקה 3 נק' דירוג בלבד מעוד נציגה באלופות. אני עדיין בדעה של ניצחון על נאנסי הוא חשוב...אחרי הכל פורטוגל היא לא משהו כזה מאיים.

10. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

נו באמת, פאק אוף הדירוג, כמו שאייאקס קיבלה הרחקה אחרי תקרית מוט הברזל המופרסמת בתחילת שנות ה90(לשנתיים!! וחזרה ישר כדי לקחת את גביע אופ"א) אז גם פיינורד צריכה לטוס מאירופה אחרי מה שהאוהדים שלה עשו. דירוג שמדורג, לפי התוצאות האחרונות יש קבוצה וחצי שראויים בכלל לאלופות בליגה ההולנדית. זה יהיה נחמד לקבל עוד נציגה(למרות שלא הכי מגיע), אבל העונש הזה הוא צודק ונכון בדיוק כמו שהרחקת אייאקס אז הייתה נכונה ומוצדקת. דירוג לא דירוג, ההחלטה הנכונה התבצעה. סוף הסיפור.

11. Nevermore Member

בכלל לא דיברתי פה על מגיע או לא מגיע עונש. זה לא העניין.

שלב הבתים באלופות השנה היה משעמם(אין אפילו הפתעה אחת מהעולות), עם הבדלים ברורים של גדולות-קטנות ומשחקי filler. לא נראה לי שעוד הולנדית הייתה מזיקה.

12. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

משחק החזרה מהפגרה של הליגה ההולנדית הראה לנו שהמשבר של אלקמאר שצבר תאוצה לפני הפגרה כנראה מאחוריה.

לקראת סוף המחצית מנדז דה סילבה בבעיטת עונשין מ-11 מטרים קבע 1-0 לאלקמאר על דן האג. קוברמאנס הלוהט כבר את השני. בדקה ה72 למארחים היו תקוות עם שער של ראנקוביץ', אבל מארטנס הצעיר סגל עניין בדקה ה84. ראנקוביץ' ספג כרטיס אדום ישיר לקראת הסיום.

1-3 לאלקמאר בסיום.

13. c_web Member

שמח על הניצחון הזה, הפגרה באה בזמן טוב, ועכשיו יוצאים לדרך חדשה עם ניצחון החוץ ונקמה על התוצאה מהסיבוב הראשון נגד דאן האג (2-2).

14. OLE Member

שלום לכולם ,

פעם ראשונה שאני מגיב בפורום , למרות שאני עוקב אחריו כבר זמן מה.

אני חושב שלציין איזו קבוצה אני אוהד , יבייש את הפורום :).

רציתי לשאול האם ניתן לראות שידורים של אייאקס בשידור חי , ואם כן אז עם איזה תוכנה?

תודה מראש.

15. c_web Member

הירנביין השוותה זמנית באיינדהובן ל 1-1, למרות שהיא ב - 10 שחקנים.
    השמחה שלהם לא נמשכה יותר מדקה, ארונה קונה החזיר את היתרון ל PSV אחרי דקה, 2-1 ל PSV דק 25.