השוק רותח: דרנטה וסניידר עוזבים, סוארז באייאקס

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י הרצליה עד המוות, ‏16/8/06.

1. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

אייאקס החתימה את לאונרדו

אז היום זה כבר הפך רשמי, לאונרדו ויטור סנטיאגו הגיע למשרדי הארינה וביחד עם ואן חיל חתם על חוזהו החדש, בקבוצה החדשה.
    החוזה של לאונרדו ייכנס לתוקפו ב1 בינואר(קצת יותר משבוע וחצי), ויימשך למשך שנתיים וחצי, עד ל30 ביוני 2009.

שחקן ההתקפה הברזילאי נולד ב9 למרץ 1983 בריו דה ז'נרו, והגיע להולנד כבר בגיל 11. במהלך שנת 2000 עשה את הופעת הבכורה שלו במדי פיינורד, והוא בגיל 17 בלבד. החל מינואר 2005 הוא משחק עבור נאק ברדה. לאונרדו, המוכר בזכות היכולת האישית הפנטסטית שלו והמהירות המסחררת, יכול לשחק כמעט בכל תפקיד בהתקפה.

http://www.ajax.nl/upload_mm/9/9/3/61258_fullimage_Leonardo_NAC_-_Ajax_0607_330.Xxx
    מול הייטניחה העונה.

לאונרדו מחייך כשהוא חותם על החוזה לשנתיים וחצי. לא, הוא לא חושב שזו בעיה שהוא מצטרף לאייאקס באמצע העונה. "לא, ככה אני בא חצי שנה מוקדם יותר משחקני רכש חדשים אפשריים שיבואו. אני יכול להועיל לקבוצה, להכיר את חבריי ולבנות קשר עם הבחורים".

הוא הזכיר את ג'וני הייטניחה ווסלי סניידר כשחקנים שהוא כבר מיודד עימם. " שיחקתי בהולנד מגיל 11, 12, אז עוד שיחקתם נגדם בקבוצות הילדים. השנים בהולנד גרמו לי לחשוב בהולנדית, אבל עדיין אני מרגיש ברזילאי לכל דבר". הוסיף השחקן.

אותה הרגשה גרמה לו להעדיף את אייאקס, למרות שהיו לא מעט מועדונים שהתעניינו בו. "השיחות שהיו לי עם אייאקס היו שונות מאשר עם קבוצות אחרות. הרגשתי הכי טוב עם האנשים מאייאקס. זה לא נוגע לכסף, זה אף פעם לא נוגע לכסף, אני רוצה להרגיש טוב במועדון כשחקן כדורגל.
    אייאקס זה מועדון בטופ, ואני מצפה ממנו המון. אייאקס מצידה מצפה ממני המון, וזה בדיוק הדרך שזה צריך להיות אם אתה רוצה להגיע לפיסגה.
    אני רוצה להפוך את אייאקס אפילו לחזקה יותר, ותהיו בטוחים שאנחנו משחקים בשביל האליפות, השנה, בגלל שאני חושב שאייאקס מסוגלת לתפוס את פ.ס.וו במהלך החצי השני של העונה!.

http://www.ajax.nl/upload_mm/b/2/2/61314_fullimage_Leonardo_Van_Geel_lachend_400.Xxx
    שיהיה בהצלחה.

נערך לאחרונה ב: ‏19/12/06
  2. Arsenal F.C Member

איזה הצגה של הצייד, איזה משחק ראש, איזה שחקן.
    http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

3. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

ואן חאל מול ואן באסטן, קוייט נגד ואן ניסטלרוי, ומה חדש בנבחרת הולנד? כולם נגד כולם.

הסיכסוך של המאמנים קיבל תאוצה בשבוע שעבר שואן באסטן ענה לביקורות של ואן חאל והזכיר על ההישג הגדול של ואן חאל ב2002 (לא העפיל למונדיאל).

זה כמובן גם מגיע לתקשורת שלנו.
    אין חדש תחת השמש

4. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

היום בסינטטי של הארקלס, המקומיים מארחים את אכזבת העונה, "גאוות הצפון" כרונינגן.

מחר צפוי יום ביתי וקליל למארחות. האלופה תארח את ווילם וו החלשה, ברדה את הלפני אחרונה דן האג, הירנביין את אקסלסיור, ופיינורד את ספרטה בדרבי רוטרדאמי.

יום ראשון הקרב המרכזי, הטוען למלכות השערים, דנקו לאזוביץ' שכובש כאילו אין מחר וויטסה החזקה, תארח אייאקס אמסטרדם.

באותה שעה רודה תארח בקרקדה את טוונטה. המשחקים שיסגרו את המחזור- וולביק תארח את אוטרכט, והסגנית AZ אלקמאר תארח בDSB סטדיום את ניימכן.

5. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

0-1 לכרונינגן בהארקלס משער של לוברה בדקה ה62.

6. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

חח כמה שאני אוהב את הליגה הזאת. ווילם וו החלשה באה לפיליפס סטדיום, ועולה ב4-3-3 ההולנדי הרגיל המסורתי. מעורר כבוד פשוט..

פ.ס.וו בלי פארפאן ועם מנדז קונה וקלייברט בהתקפה. שידור מצויין בPPMate למעוניינים. יאללה טילבורג.

**
    טוב נו, 1-0 אפאליי.

**
    קונה ממסירה נהדרת של קלייברט. פעם אחרת..

אחרי שתי הזדמניות, גם סימונס מצטרף בנגיחה לאחר כדור קרן. רחמים על ווילם וו..

נערך לאחרונה ב: ‏24/12/06
  7. Nevermore Member

נראה שפ.ס.ו רוצה לשחזר את מה שקרה במנג'ר שלי, כבר 3...

8. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

פ.ס.וו משלימה 4-0 קליל על ווילם וו. טרדאלי המחליף עם השער האחרון של האיכרים.

נאק ברדה ניצלת מהפסד ביתי מביש מול האג בזכות שער 9 דקות לסוף של...לאונרדו. הקיצוני שיעבור לאייאקס בינואר. 2-2 בברדה.

הירנביין (שוב אלאבס, ועוד אחד של נילסון) מנצחת את אקסלסיור בבית 0-2.

ביינתים דרמה בדרבי הרוטרדאמי, קבאטקוב העלה את ספרטה ליתרון מפתיע בדה קייפ, חריסטאס השווה מיד ולוסיוס השלים את המהפך מהנקודה הלבנה. ממש בפתיחת המחצית השנייה פריירה השווה. כרגע דקה 70, 2-2.* וינקין מנצח את המשחק למקומיים. 3-2 פיינורד.

נערך לאחרונה ב: ‏24/12/06
  9. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx נמחצנו בארנהיים. 4-0 במחצית השנייה לויטסה, אייאקס עוד השכילה להוביל 2-0 במחצית.

אפסים.

10. XabiAlonso Member

PSV אחת הקבוצות היותר מזליסטיות בכדורגל העולמי.....

11. David De Gea Rade Prica היכל התהילה

כואב... אין לי מילים אחרות לבטא את האכזבה.

פשוט חבורה של אפסים.

12. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

בשנה שעברה, עם הידינק והכדורגל הציני והמסריח פ.ס.וו באותו מחזור הייתה עם 41 נק' ופער דומה מהשנייה(אלקמאר). היום אנחנו באותו מצב ופ.ס.וו עם 49 נק', כדורגל שלעיתים (אמנם רחוקות, אבל עדיין) נראה לא רע.

12 ניצחונות רצופים, שני שערי ספיגה בלבד בכל הניצחונות הללו. 18 משחקים, 16 ניצחונות. ועוד שתי דקות בDSB והפער הופך לשמונה נק'.

אפשר להגיד הרבה דברים על פ.ס.וו ועל הכדורגל שלה, אבל היתרון שלה בליגה במיוחד השנה נובע מחוזק מנטלי אדיר ושקט במועדון לעומת הלחץ הגדול באמסטרדם. היא אולי על הדשא קבוצה לא רעה ואף בינונית בקנה מידה אירופאי, אבל בליגה ההולנדית היא קבוצה אדירה. ובעיקר בפן המנטלי. אלקמאר ואייאקס שחקן לשחקן לחלוטין לא נופלות ממנה, אבל איפה הן ואיפה היא.

אז אפשר לעשות כבוד, כל הדברים האלה לא שייכים למזל. פ.ס.וו לא אלופה שלוש שנים בגלל מזל, פ.ס.וו לא סופגת 6 שערים בסיבוב ממזל ומגיעה לכמעט 50 נק' אחרי סיבוב. פ.ס.וו היא קבוצה אדירה במונחים של ליגה הולנדית, ובעשור האחרון גם הטובה שבהן.

אז אפשר לעשות כבוד גם ולהגיד מילה טובה. גם אם היה מזל פה ושם (והיה..) זה לא גורע. כל הדברים הנ"ל לחלוטין לא קשורים למזל. צריך להסיר את הכובע ולקוות שבעתיד העניינים ישתנו.

13. c_web Member

לא מאמין שדווקא היום לא ניצחנו בבית!
    דה קלר החמיץ פנדל בדקה ה-48.. 12-0 בקרנות לאלקמאר ואין ספור מצבים.. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx
    שום דבר לא עזר.. במקום לברוח לאייאקס, PSV ברחה עוד יותר לנו.

יום רביעי בטוונטה - לא יהיה קל.

14. הרצליה Member

1-1 בין פיינורד לאיינדהובן.
    קוקו כבש ראשון,חריסטאס השווה

15. XabiAlonso Member

דרבי החלאות הסתיים בתיקו.
    נראה אם איאקס תנצל את זה...