השוק רותח: דרנטה וסניידר עוזבים, סוארז באייאקס

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י הרצליה עד המוות, ‏16/8/06.

1. אייזנאאוט Member

סליחה מה חדש בזה שהעיתונאים יודעים רק לשחוט ואחרי זה לבדוק ורק לבקר ולא לפרגן ?
    משהו חדש בזה ?
    לא .
    זה ידוע .

2. DIRK Kuyt Member

כמה טוב להגיד את זה אחרי מספר דקות שלא אמרתי:

FUCK FEYENORD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

3. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

משתמש שקורא לעצמו דירק קוייט מקלל את פיינורד. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx

4. DIRK Kuyt Member

תראה,אני אוהד נבחרת הולנד ואני אוהב את כל השחקנים אני לא יכול לשנוא שחקן גם אם הוא מהיריבה הכי שנואה,במיוחד שקויט כבר לא שחקן פיינורד,

5. תונל Member

2 שאלות:
    1. למה אחרי שהנטלאר נפצע וRVN סירב הוא לא הזמין את ונחור אוף-הסלינק?
    2. למה הוא לא מזמין אותו ליום רביעי עכשיו שאין לו אף חלוץ מטרה?

6. David De Gea Rade Prica היכל התהילה

הוא לא פצוע או משהו בסגנון? אחרת נראה לי שהוא היה מוזמן.

7. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

1. ונחור פצוע.
    2. הוא רצה להזמין את קוברמאנס מAZ, אבל גם הוא פצוע.

8. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

מחר ב"אמסטרדם ארינה" הולנד מארחת את אלבניה למשחק שעל הנייר צפוי להיות קל (20:30). אחרי היכולת הדי נאה בבולגריה העיתונים חדלו מהטלת כידונים לעבר ואן באסטן ועברו יותר לעסוק בעובדה שכל חלוצי הולנד האפשריים פצועים. אה כן, ויש אחד שלא רוצה לשחק יותר.

אחרי הפציעה של הצייד, הסירוב של ואן ניסטלרוי, הפציעה של קוייט בבולגריה והפציעות של ונחור וקוברמאנס, הולנד נשארה ללא חלוץ מטרה מובהק. ואן פרסי, שחקן הכנף, יעשה הפעם את ההסווה לאמצע, בדיוק כמו בבולגריה. כמו שזה נראה שם ובכל התקופה האחרונה, יש על מי לסמוך.

דה יונג כשיר, לא ברור אם יפתח. באבל ישחק במקום ואן פרסי (שכאמור יעבור לאמצע..)

הרכב האורנגגגג'

ואן דר סאר

ג'יו ואן ברונקהורסט------מתאייסן----אוייר----בולהארוז

לאנזדאט--------סניידר------שחארס(דה יונג)

באבל---------ואן פרסי-------רובן

בהצלחה!.

נערך לאחרונה ב: ‏11/10/06
  9. DIRK Kuyt Member

אנדרה אוייר מבלקבורן? אם הכושר שהוא מציג עכשיו בפריימר ליג אפשר באמת לבדוק אם יש הולנדי אחר בעמדה שלו ... אוליי אבל אוליי הוא יספיק למשחק מול אלבניה,אבל אם כל הטעות שהוא עושה זה די דופק את בלקבורן ,הוא גרם למספר פנדלים כל הזמן עושה עבירות טיפשיות,קיצר נגיד את זה בשניי מילים: כושר עלוב.

עכשיו לגביי ואן פרסי,כמובן שכל שאר האופציות לחלוץ המטרה הן יותר טובות ממנו,אבל אין ספק שזה יספיק לאלבניה ...
    אני בטוח שננצח

10. David De Gea Rade Prica היכל התהילה

אני מאמין שלמרות המחסור החמור בחלוצים טבעיים אנחנו ננצח את המשחק. קודם כל, בשער ידוע שיש על מי לסמוך, וזה הדבר הכי חשוב לשחקני ההגנה. אני עדיין לא מצליח להבין את ההסבה של בולהארוז לעמדת המגן הימני. למה אי אפשר לשים שם את קרומקאמפ (ההוא מ-פ.ס.וו. שהיה גם בליברפול) או את היטינחה? לא מובן.
    הקישור נראה חזק כרגיל (למרות שקוקו באמת חסר לי שם), וההתקפה? נו, אין ברירה. צריך להסתדר עם מה שיש.

בקשר לאוייר, אני מאמין שהוא יידע לשים את התקופה הלא טובה שהוא עובר בצד ולתת את מה שיש לו עבור האורנג'.

בקשר ל-ואן פרסי, אין לנו כרגע שום חלוץ מטרה יותר טוב ממנו, אז אני לא מבין על מה אתה מדבר כשאתה אומר שכל האופציות יותר טובות ממנו.

11. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

לא יודע ההרכב ההולנדי ממש לא עושה לי את זה...
    חוליית ההגנה: לא רוצה לצטט את דודי, אבל אני הייתי מוריד את אוייר לספסל, בולארוז ומתייסן במרכז וההגנה אמורה לפחות להיות יציבה.

חוליית הקישור: לאדנזאט, תעלומה, לא יודע איך הוא משחק במדי קבוצותו ( וויגן, לא?) , שחארס ודה יונג, אלו שחקנים כישרונים (דה יונג הרבה פחות) אבל עדיין לא בשלים לחולצת ההרכב הראשון. אבל ברירת מחדל, הכוסינה מהמבורג ( סילבי http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx ) והחבר שלו הבווארי לא בסגל ועל קוקו כבר נאמר דיי.

חוליית ההתקפה: שמקאיי ורוד לא שם, שהצייד פצוע זה השלישיה הטובה ביותר שמרקו היה יכול למצא.
    אותי מסקרן לראות את באבל והתתקדמות שלו .
    מה שכן אני לא אוהב לראות את רובן במשחק, הבן אדם אגואיסט ברמות על ופוגע במשחק הקבוצתי של הולנד.

12. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

2-0 במחצית לא רעה בניצוחו של ...רובין ואן פרסי כמובן.

שער נהדר בדקה ה19 לאחר כדור גובה שהגיע לבאבל, שבנגיחה נהדרת העביר למתאייסן שהוריד בראש לואן פרסי שבסיומת מצויינת בעט נהדר והכניע את השוער האלבני. ואן פרסי המשיך להיות איש המטרה ובעיטה חופשית שלו נעצרה נפלא בידי השוער. בדקה ה41 חילופי מסירות ובסיומן מצד שמאל של הרחבה ואן פרסי מעביר רוחב, כדור שפוגע שחקן אלבני שנכנס. 2-0.

HUP HOLLAND HUP.

13. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

מוציאים שם רע לחלטורה.. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx

14. David De Gea Rade Prica היכל התהילה

מנצחים 2-1. כיוון שלא ראיתי את המשחק אין לי מושג לגבי היכולת שהאורנג' הציגו, אבל באמת שהגול שספגנו מהאלבנים הוא גול מיותר.

נערך לאחרונה ב: ‏11/10/06
  15. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

פשש ואן פרסי הזה ניהיה תותח לאחרונה .

אלמלא הוא , ארסנל עדיין מחפשת את הניצחון ובנבחרת הוא הסקורר היחידי כמעט.