השוק רותח: דרנטה וסניידר עוזבים, סוארז באייאקס

Discussion in 'פורום כדורגל עולמי' started by הרצליה עד המוות, Aug 16, 2006.

1. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

ואתה מבסוט מזה ארז?

2. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

מהתמונה? שחקני אוטרכט שופכי ראש ואייאקס סוף סוף מנצחת בחור הזה?! הלל יהה :aaa021: :aaa021: .

צר לי שאני לא מחזיק מואן בומל אחרי שחירב לנו מונדיאל שלם, עם כל הכבוד לטענות לואן באסטן( ואני מסכים עם הרבה מהן, כמו של רוד) ואן בומל הוא האחרון שיכול להתלונן, אחרי שנתנו לו את כל הקרדיט בעולם במונדיאל. אז כן, לא הזמינו אותך נגד אירלנד, לוקסנבורג ובלארוס( ואחרי המונדיאל זה בהחלט מובן), והעדיפו את השחקנים של הצעירה (אלופת אירופה) שהשתפשפו קצת, נכון, לא נעים, אבל די מקובל. זה רחוק מאוד מסיפור רוד (שאני עם השחקן בקטע הזה). אז שמח שהוא פורש אני לא, אבל לא תראה אותי מזיל דמעה.

Last edited: Oct 2, 2006
  3. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

4. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

ארז, חייבים להודות, עם כל הסימפטיה שיש לואן באסטן, אבל הוא קבר לעצמו בור ועכשיו הוא מנסה לצאת ממנו כאילו לא היה שום דבר.
    מדברים בגרמניה על קונספירציה נגד ואן באסטן.
    מ"ס שחקנים בראשותם של רוד וואן בומל לא מוכנה לשחק יותר תחתיו, מדובר שהם לא היחידים, אבל השמות בנתיים לא שוחררו לתיקשורת.
    בנוסף, שחקנים בסגל רק מחכים להזדמנות בשביל להתפוצץ על ואן באסטן ( בכתבה היה רמז לשחקן צ'לסי...רובן או בלוארוז ) ושחקן ארסנל ( ואן פרסי זה דיי ברור).
    הריספקט לא זכה ואן באסטן מאבד מערכו מיום ליום.
    ד"א הכתבה טוענת שמי שמארגן את כל המרד הוא דווקא סידורף...

סיפור סיפור יש לנו, נקווה שהכתומים יתרכזו במגרש ולא מה שקורה מחוץ לו http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx

5. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

סטייל מה שעשו על ביהאנקר במונדיאל 90. אירוני, ואן באסטן היה חזק במרד שם.

מה חדש לירן? הולנד משנת 90 נופלת על סיכסוכים ומאבקים פניימים בין המאמן לשחקנים ובין השחקנים לבין עצמם. נמאס עם זה, פשוט נמאס.

דווקא ממה שהבנתי יש הבדל בין ואן בומל לואן ניסטלרוי. ואן בומל אומר ש"לא ישחק בחיים תחת ואן באסטן", זאת אומרת פרישה. וואן ניסטלרוי לפי מה שהבנתי טוען ש"דברים צריכים להשתנות" אבל זה לא אומר שהוא ואן באסטן או הוא. נראה שהוא פשוט נעלב מזה שהוא הוזמן רק כ"גיבוי" אחרי שהצייד נפצע. אבל כן, מן הסתם הוא גם לא חובב וןאן באסטן.

סיידורף שיזדיין תסלח לי. כל התקשורת בהולנד מתעסקת בואן בומל וואן ניסטלרוי ומחכים לראות מה יקרה בבולגריה (קוייט חלוץ מרכזי, אני מאמין). גם שלא הזמינו שחקנים למונדיאל, הראשון ברשימת ההלם של התושבים היה הצייד שלא הוזמן, וקצת אחריו מקאיי. סיידורף? פה ואן באסטן ישן בשקט.

אבל כן, לא הרבה השתנה מיורו 96, סיידורף במרכז העיינינים הלא קשורים לכדורגל.

Last edited: Oct 3, 2006
  6. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

כנראה זאת אחת הסיבות שאנחנו אוהבים את הולנד , נבחרת השערוריות ,שינסו רק לשלב את זה עם הצלחה בטורינרים בין לאומים ואני מבסוט.

ד"א אני רואה א זה בחיוב שהצייד מקבל את ההזדמנות כחלוץ פותח. הוא, קוייט, ואן פרסי ורובן זה התקפה שתוליך את האורנג' בשנים הקרובות , וזהו צעד מסורך להתחיל כבר עכשיו להצעיד את הקו הקידמי שירוץ בשנים הבאות.

7. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

אני גם אמרתי שאני מסכים עם זה שהצייד תופס את מקומו של רוד, זה תהליך מבורך של הצערה, אבל זה חייב להעשות בשלבים, לא בזבנג וגמרנו ולא להפרד בצורה כזו מחלוץ שתרם רבות לנבחרת, עם כל הכבוד.

8. Barcik Member

החלק המבדר הוא שואן-באסטן בא למונדיאל עם פוזה ש"זהו, אין יותר מלחמות אגו וסכסוכים", והרס את המונדיאל בדיוק זה.

נדמה לי שפרנקי רייקארד, נבון ומנוסה בהרבה מ- 2000, הוא ההולנדי היחיד בעולם שמסוגל לחבר את הנבחרת הזו.

9. uri מנהלים

אני לא אוהד נבחרת הולנד, ככה שזה לא ממש מזיז לי, אבל אני שמח והלוואי עוד שחקנים ילכו בדרך הזו. ואן באסטן פשוט אגו מאנייק הכי גדול שיצא לי לראות בעולם הכדורגל (אולי מאז יוהן קרוייף).

בעניין הליגה. מולס חי ובועט הא....

10. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

בתור פרשן, כן.

מחר ההגרלה ב12. אלקמאר בדרג שני, הירנביין בשלישי, ואייאקס ופיינורד (ביזיון, פיינורד, ב-י-ז-י-ו-ן) בדרג ראשון תקסוסנה ציפורניים בעצבנות כדי לראות מי תהיינה ארבעת היריבות במסגרת של הבתים של אופ"א. ובוא נחתוך תעניין , איזה קבוצה תבוא לארץ?. :aaasecr: .

לילה טוב. חלומות כתומים. רייאקרד, ואן באסטן, קרוייף או מיכלס. אנחנו נביא בסופו של דבר תואר לשפלה. אם לא בעולם הזה, אז בבא. מתישהו זה חייב לבוא.

http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dunno.Xxx

11. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

הגרלות נוחות למדי להולנדיות.

בית ו':
    אייאקס
    ספרטה פראג
    אספניול
    אוסטריה וינה
    זולטה וורגם

סדר המשחקים, נכון לעכשיו:

מחזור ראשון: אייאקס חופשית
    מחזור שני: אוסטריה וינה (בית)
    מחזור שלישי: ספרטה פראג (חוץ)
    מחזור רביעי: אספניול (בית)
    מחזור חמישי: וורגם (חוץ)

בית ה':
    פיינורד
    באזל
    ויסלה קראקוב
    בלקבורן
    נאנסי

מחזור ראשון: באזל (חוץ)
    מחזור שני: פיינורד חופשית
    מחזור שלישי: בלקבורן (בית)
    מחזור רביעי: נאנסי (חוץ)
    מחזור חמישי: קראקוב (בית)

בית ג':
    סביליה
    AZ אלקמאר
    סלובן ליברץ'
    גראסופרס
    בראגה

מחזור ראשון: בראגה (בית)
    מחזור שני: גראסופרס (חוץ)
    מחזור שלישי: AZ חופשית
    מחזור רביעי: סלובץ ליברץ' (בית)
    מחזור חמישי: סביליה (חוץ)

בית ד':
    פארמה
    לאנס
    הירנביין
    אוססונה
    אודנסה

עוד מעט לוח המשחקים גם שלה.

12. David De Gea Rade Prica היכל התהילה

עברנו את יורו 96, נעבור גם את זה. האורנג' הייתה לפני ואן ניסטלרוי וואן בומל, ותהיה גם אחריהם. שלא תבינו לא נכון, זה לא שאני שמח לראות מה שהם לא מוכנים לשחק תחת ואן באסטן (ל-ואן בומל יש קטע איתו כבר מתחילת הקדנציה), אבל לכל שחקן יש מחליף. במקרה של ואן בומל יש גם מספיק שחקנים מהנבחרת הצעירה שמחכים להזדמנות. לא רוצה לשחק תחת ואן באסטן? אל תעשה טובות, יש לנו מספיק מחליפים. ואן ניסטלרוי זה קצת בעייתי יותר.

מישהו מתגעגע לקוקו? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx

ובעניין אחר: קיבלנו בית נוח בגביע אופ"א, שאני מצפה לעלייה מהמקום הראשון ממנו. קבוצה כמו אייאקס צריכה לשאוף לקחת את הגביע הזה ולא משנה הדרך (כלומר, גם עלייה ממקום שלישי מתקבלת, אבל עם רק בגלל שהקבוצה שיחקה יפה ולא עם בונקר). נכון, אף אחד לא ממש שם עליו משהו, אבל תואר זה תואר ולזכות גם מביא כסף, מה רע?

13. F-Sider Member

נמאס, אי אפשר להבין את חוסר החיבור בין שחקני הולנד, כל כך הרבה אגו, אמרתי בעבר ואני ממשיך להגיד, המאמן הפייבוריט שלי, היחיד שיכול להציל את כבוד המלוכה הכתומה זה רייקארד, אז נכון שואן באסטן בונה עכשיו נבחרת לקראת היורו ושלא כדאי לעצור את התהליך, אבל המאמן היחיד שבשבילו כדאי להפסיק את הכל ולהחתים, זה רייקארד, הוא כל כך מתאים לנבחרת הולנד, אני מחכה לרגע שבארסה תמעד.
    הבטיחו לנו סוף של הסיכסוכים החברתיים, הבטיחו רבע גמר מונדיאל וכדורגל התקפי, בינתיים אף אחד מההבטחות האלה לא קוימו במלואן.
    קיצר, צריך לתת לואן באסטן את הקרדיט לפחות עד היורו, אבל אני לא יכול לשקר שאם רייקארד יתפנה, אני אשכח ממרקו, ורק אתפלל שרייקארד יחליף אותו.

14. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

אי אפשר לקחת ממרקו את הביטחון שהוא נטה בשחקנים הצעירים הסופר מוכשרים של הולנד.
    לזכותו יאמר שהוא בונה על הצעירים, גם אם הוא קצת מקצין בדרכיו, הדרך היא עדיין חיובית.

מה שכן כמו שארז אמר, הכל צריך להיות בשלבים, אי אפשר בווד אחת לשלוח את הוותיקים יותר הביתה ולהסתמך רק על הצעירים, הרצון הוא טוב, הדרך לא!

15. Kolo Toure Member

המקקים לא יודחו ויעברו לשלב הבא אבל אני חושב שדווקא במקום השלישי,כי בלקבורן קבוצה יותר טובה ,ונאנסי שגם היא נראית מצוין .

FUCK FEYENORD