יינס להמאן שוב על הספסל. עם כל ההבנה עם היכולת הסבירה של אלמוניה, יש לי טענות קשות לאחד המאמנים שאני יותר מעריך וונגר. בכל אופן הבנתי שוונגר דורש מלהמאן להתאמץ ולהילחם כדי לקבל שוב את ההזדמנות שלו, ואני שואל את עצמי האם וונגר לא ראה את המשחק של הנבחרת באירלנד?
אני לא מבין את החבר'ה שרוצים את נוייר כשוער הראשון של נבחרת גרמניה. לא נראה לכם שהוא עדיין לא הוכיח את עצמו מספיק כדי לעמוד בין הקורות של הבוגרים? עם כל הכבוד, הוא שוער צעיר ומוכשר, אבל נבחרת כמו גרמניה ידועה בהצבת שוערים מנוסים מאוד, והדגש הוא על מ-א-ו-ד בשער שלה. אם כבר רוצים להחליף את להאמן, אז רק הילדברנד לדעתי.
עוד שוער שלא פותח בהרכב הקבוצה שלו, אנחנו לא צריכים שוערים מחליפים בנבחרת, צריכים שוערים שפותחים בהרכב ואם כבר אז רוברט אנקה, נוייר, אדלר, רנסינג ואולי שפר אבל לא שוערים שלא פותחים בהרכב.
לדעתי שפר ואנקה הם היום הכי ראויים ללבוש את מדי הנבחרת. משום מה אבל קשה לי להאמין שלאוו יוותר על שחקני הספסל של ארסנל וולנסיה.
בטוחים שאותו אנחנו רוצים שייצג אותנו בתור שוער הנבחרת? http://www.bild.t-online.de/BTO/sport/2007...eo=2833750.html בקבוצה גדולה האמנם,אבל שוער שני הוא עדיין. לדעתי כדאי לזמן את רנסינג ונוייר לנבחרת כבר עכשיו! להתחיל להכשיר אותם להיות השוערים העתידיים של הנבחרת הגרמנית ושיצברו ניסיון גם בנבחרת. כגיבוי יש לקחת את האנקה מהנובר.
אדלר צריך להיות השוער הבא של גרמניה .. לדעתי הוא יותר מוכשר מנויר(שגם הוא שוער טוב מאוד) יינס להמאן כבר לא אותו להמאן של 2005 וצריך להוציא אותו מהסגל ... אבל אני לא מבין דבר אחד !.. למה ויזה לא בנבחרת ???
כי הוא אוברייטד אולי? שוער טוב, אבל בטח לא יותר טוב מאנקה או מלהמאן. ויש לו פה גדול והוא שחצן, זה למה.
ונגר בעצמו אמר שלהמאן חושב שהוא השוער הכי טוב בעולם... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx
אז מה עם הוא אמר ? את מי זה מעניין מה הוא אמר ! העיקר שעל הדשא יעשה את העבודה שלו ובנתיים הוא עושה אותו בצורה טובה גם בקמפיין הנוכחי וגם במונדיאל 2006 אז כך שטענות כלפיו אין לי.
גם לי אין טענות, אבל שחצן הוא כן. כך שאי אפשר לומר שויזה שחצן סתם כך, כי זאת כמובן לא הסיבה שהוא לא בנבחרת.
בעוד להמאן הוכיח את עצמו והוביל את ארסנל עד לגמר ליגת האלופות כמעט לבד, וויזה מדבר כאילו הוא באמת ההכי טוב בעולם ומתעלם מכמה טעויות שלו שמנעו מהקבוצה שלו להתקדם ( אוי יובנטוס, אוי..)