וואו, תודה לכולם על שהכלילו אותי ברשימה מכובדת זו עם כמה מהגדולים ביותר. אמשיך לעשות עבודתי בצניעות ולהמשיך להתקדם, לעבוד קשה ולהשתפר. המון תודה למי שפרגן-זה מחמם את הלב
ברק, יש לך המון פוטנציאל. תסתכל בציונים, הבעיה שלך שאתה לא יציב והקבלת החלטות שלך צריכה להשתפר, אבל חוץ מזה אתה טוב מאוד. אתה כבר יותר טוב ממאיר איינשטיין לדוגמא.
רגע שמתי לב שנתת לרון ברבש 20 בטכניקה, איזה 20, הבנאדם יכול לשדר משחק סטייל בארסה צ'לסי ולגרום לך להירדם
רמי ויץ תקחו ת'משחק שלנו נגד מנצ'טסר באולד טרפורד ונגד מנצ'סטר ניקוסיה אחרי הגולים שלנו תשמעו אותו אם הוא לא עושה לכם צמרמורת אני חותך תזין
אני לא מבין,THE-VILLAINS אתה צוחק או שאתה רציני בקשר לציונים וזה? מאיפה הבאת את השטויות האלה?? הוטספור,לא הבנתי את הטענה שלך לגבי יציע ג',המשחקים האלה באמת עושים צמרמורות-מה לעשות... ממש בושה שאוהד ירוק אמר "אני אחתוך את הזין"-בגלל זה התרגשת? ביג דיל,בטח שאר האוהדים בארץ בחייהם לא אמרו דבר כזה.. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx ותגידו ברק רום שכתב פה זה באמת הוא? הוא כותב פה קבוע?
אני כותב קבוע בפורום הכדורגל האנגלי ותגובות משתתפי הפורום סיעו לי לעשות העונה צעד אדיר קדימה. אני עובד קשה כדי להמשיך להשתפר, אבל הפניה הישירה לקהל הצופים והתגובות הישרות ואמיצות שלהם עשתה עבורי שירות גדול וסייעה לי להתכוון טוב יותר ונכון יותר אל המטרה-לשרת נאמנה את הקהל