הרצליה מחזיקת גביע הטוטו 06/07

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by הרצליה, Jun 15, 2006.

1. נדב מיכאלי Member

אני כבר מדמיין את הכותרות בעיתונים מחר :
    "מליונרים?הפועל של שום ניצחה את בית"ר של ארדילס"
    "אירופה?נתניה".
    דברים כאלה .
    יוצאים פה לגמרי מפרופורציות,גם המאמנים והשחקנים לא לוקחים את המשחקים האלה ברצינות.

2. Riki Member

תצוגת נפל בלי ספק. אני יכולה לייחס את זה לעובדה ששחקני חיפה עם הראש כבר באנפילד, שזה משחק רישמי ראשון העונה וחיבור יקרה בשלב יותר מאוחר.
    אבל בכללי, חיפה הגיעה למשחק וכבר בהתחלה ראו מי שולטת במגרש. איבדנו ענין במשחק מהר מידי. כדורגל מחיפה לא קיבלנו היום. ואימון גרוע לקראת ליברפול.
    בן דוד שלי עם המוח הקרימינאלי זעק היום (בין הקללות שלו על האנמיות של השחקנים) שזה מהלך טקטי לקראת ליברפול, שיראו אותנו בחצי הילוך. מדהים איזה תירוצים מעפנים יש לאוהדים !!

האמת שנראינו גרוע, שיחקנו כמו נקבות סודניות במחזור. בלאט.
    ואני ממש, אבל ממש שוקלת לבצע איזה שהיא התנקשות בשלומי.

נחמה יחידה, שהמשחקים האלה לא מהווים שום אינדיקציה לגבי ההמשך. ברגע שנתאמן כמו שצריך (בלי הפצצות מכל כיוון) נתחיל לדרוס.

יאללה מכבי !!!! :aaa021:

Last edited: Aug 6, 2006
  3. מיכל3 Member

חבל שזה יקרה אחרי המשחקים נגד ליברפול..כל עונה כמעט חיפה מתעוררת רק בפתיחת הליגה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx

4. בית"רי מלידה Member

:aaarofl:

5. Melixon 15 Member

ההגנה של מכבי ת"א נראית כמו שכונה.. יותר גרוע ואני לא מגזים בכלל
    אין שום התאמה בין השחקנים, הם ממש נראו כאילו סתם העלו אותם לשחק ואין להם שום קשר לכדורגל..

דבר אחד לגבי בית"ר ואני לא מנסה לתרץ רק קובע עובדה: הגול היה של יואב לא של אבוקסיס.

6. נדב מיכאלי Member

בלומפילד,הפועל,אבוקסיס,טועמה ...נאחס שעדיין לא נשבר.

7. הנרי #14 Member

לגביי רוב הקבוצות
    אני מאוד מקווה לראות יותר טוב מהן
    מתי המשחקים הבאים של הקבוצות בגביע הטוטו

8. EL Capitan Member

אכן בושה וחרפה מה שהיה היום בידיעות. עשו מהפועל בארסה, ומאבוקסיס עשו רונאלדיניו. אף אחד לא הבין את מה שאני הבנתי? בית"ר לא ניסתה בכלל לשחק במחצית השניה, בגלל ש1-1 היה טוב לה. זה שהגול השני של הפועל הגיע מאוחר, רק היה טוב יותר להפועל, בגלל שלבית"ר לא היה זמן להגיב. ובמשחק של חיפה, אותו דבר פחות או יותר. מכבי חיפה שיחקה רגוע מאד, רק בגלל שהובילה 1-0 משער מוקדם. שער מקרי של נתניה בגלל יציאה מוזרה של דוידוביץ', כל התמונה השתנתה.

9. הרצליה Member

יש משחקים ביום שלישי, אבל בגלל אירופה יהיו בסך הכל שתיים.
    הכח עמידר ר"ג - מכבי תל אביב
    מכבי נתניה - הפועל פתח תקווה

מכבי הרצליה - מכבי חיפה, בית"ר ירושלים - מ.ס אשדוד, הפועל כפ"ס - הפועל ת"א ובני יהודה - מכבי פ"ת נדחו.

10. גוסטבו בוקולי Member

גם במעריב הוכיחו היום כי הם עיתון כ"כ תת-רמה.

"מכבי חיפה חילצה תיקו בקופסא".. - נתניה אלה שחילצו תיקו ממכבי חיפה והשוו רק בדקה 87.

"הפרימיירה של ביתר הסתיימה במפח נפש".. - פאק, זה כולה גביע הטוטו!!!!

11. Raulito Madridista

התקשורת הישראלית(ולא רק התקשורת בארץ, גם בכל העולם), ידועות בתור קיצוניות מאוד. חכו, שבית"ר תבקיע רביעייה בגביע הטוטו, יהללו אותם וכל העמודים בעיתון יוקדשו בשבילם, יעשו מהם ברצלונה. גם שהם ניצחו 6-0 את רמת השרון היו כותרות גדולות בעיתון, שהפאזל מתחיל להתחבר והכל. אותי מעניין מה ייקרה שארדילס יתחיל לחוש מאוהדי בית"ר מה קורה שמפסידים.. הקהל של בית"ר לא ידוע בתור אחד סבלני, ההיפך.
    בושה שחלק מאוהדי מכבי כבר קיללו את אלי כהן. קהל מלוכלך, גם אם זה רק קומץ.

דיברו בישראל על המאמן המעולה של בית"ר ועוד. אני לא פוסל אותו, אבל מאמן ברמה גבוהה כמו שעשו אותו כזה, מחבר את השחקנים שלו מהר, בית"ר יצאה ראשונה למחנה האימונים, ושוב לא פוסל אותם בליגה, לא פוסל את ארדילס. בית"ר תיהיה קבוצה חמה מאוד השנה. אם זה יספיק לאליפות, אני לא יודע.

Last edited: Aug 6, 2006
  12. נדב מיכאלי Member

אנשים יוצאים מפרופורציות בגלל גביע הטוטו.
    אוהדי מכבי מקללים את אלי כהן ,בידיעות היה כתוב שקיללו גם את ארדילס,העיתונים מגזימים בטירוף.
    זה כולה גביע הטוטו מפעל שעד לפני שנתיים לא עניין אף אחד.

13. burning soil Member

זה הכל הגזמות של התקשורת. בודדים היו שקיללו את אלי כהן אתמול, בטח שלא כל הקהל.

14. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

הכותרת בידיעות היום : "הנשמה ניצחה את הכסף". עצוב, עצוב. וזה בלי לציין את מה שנרשם בעיתון עצמו - "הפועל שיחקה הרבה יותר טוב מבית"ר", כמה אפסים אפשר להיות, ידיעות?

אבוקסיס היה צריך לקבל צהוב על הגלישה המכוערת במחצית הראשונה, ואדום ישיר על הבעיטה למירוסביץ' במחצית השניה. בהמה.

בית"ר נראתה לא רע בחלקים מסוימים מהמשחק, אפילו טוב מאד, ארדילס עשה טעות בלהציב את ברוכיאן באגף, ולשחק עם חלוץ אחד מול ההגנה החסונה של הפועל, תמוז עשה כל מה שיכל והיה טוב מאד יחסית לנסיבות. מירוסביץ' אכזב, אני גם מאד לא מרוצה מאיך ששיחקו גפני ואפק (במיוחד אפק שהיה חור שחור אתמול).

משחק ראשון, לא צריך להזדעזע, לא צריך להתחיל לקלל ולהתעצבן כמו חלק מהקהל המפגר שלנו (לא יאמן, מקללים אחרי משחק ראשון בגביע הטוטו? אפסים), סה"כ אני לוקח איתי את הנקודות החיוביות במשחק הזה - בית"ר נראתה כמו קבוצה דומיננטית, שיחקה יפה מאד במשחק חוץ קשה ובואטנג פשוט נפלא. אני לא מודאג לגבי העונה.

15. נדב מיכאלי Member

אבוקסיס אתמול היה צריך לקבל אדום,אם ארבייטמן קיבל אדום על דבר פחות גרוע גם לאבוקסיס הגיע אדום על תיקולים מגעילים שמטרתם לכסח את השחקן.
    הקטע הוא שגם הפועל היו בינוניים להחריד ולא הציגו משחק ברמה גבוהה.
    תיקו היה משקף,איך ידיעות אחרונות ליקק היום להפועל לא יאומן.
    הפועל הבקיעו 2 גולים מטעויות בהגנת בית"ר ולא היו יותר טובים.
    המשחק היה שקול .גועל נפש של תקשורת.