יופי של סיקור - קצר ולעניין. שתי הקבוצות יהיו שוות במשחק, כפ"ס בהרכב חסר מאוד והרצליה בכושר טוב, כך שזה משווה את הרמה של הרצליה לרמה של כפ"ס, וגם מבחינת השחקנים..אך לדעתי בסוף כפ"ס תניף את גביע הטוטו והרצליה שוב תצא בידיים ריקות
סכום הכסף לא משעמעותי לקבוצות כמו בית"ר, מכבי והפועל ת"א או מכבי חיפה...אבל לקבוצות כמו הרצליה וכפ"ס זה משמעותי
לא ממש אכפת לי מי תזכה, שתי קבוצות שבאות במטרה לספק כדורגל טוב ואין לי ספק שזה ייקרה היום. אולי לא נקבל תוצאה עם עשרה שערים, אבל אני בטוח שבהשוואה למשחקים בליגת העל, נקבל משחק הרבה יותר טוב. דיי חבל שזה הדבר שכפר סבא יכולה להיאבק עליו בשלב כזה של העונה. חבל שכפר סבא של השנה שנבנתה עם סגל לא רע בכלל, לא מצליחה להגיע לשש הראשונות ודיי מאמצע העונה היא גמרה אותה. חבל מאוד שהפוטנציאל לא מנוצל שם ומקווה שבשנה הבאה זה יהיה אחרת. צריך לחזק את ההגנה, אבל המטרה העיקרית של כפר סבא צריכה להיות להשאיר את הסגל הקיים. לא מעט קבוצות יירצו את ישראלביץ לדוגמא ויבואה. מכבי הרצליה הראתה לנו העונה שהיא קבוצה טובה מאוד, בעלת שחקנים מוכשרים. הרצליה בהחלט יכולה להיות מרוצה מהמשחק כמו בית"ר ואני מקווה שהיא תישאר בליגה ולדעתי תעשה את זה. החוד של הרצליה יודע לשחק כדורגל, גם הקישור שלה נפלא עם אדרי, בוקסנבוים בעונת שיא וגם רארדי. רק לטעמי ההגנה של הרצליה חלשה יותר מהגנת כפר סבא. פייבוריטית משמעותית בפער גדול לטעמי אין.
אני מרוצה מאוד מהמפגש שיהיה היום. אני רוצה להגיד לעצמי שלא משנה לי מי תזכה אבל הלב הולך עם הרצליה! בן בסט!
גמר גביע באצטדיון רמת גן אל מול 2000 צופים. זה נורא, זה מביש. אין מילים לתאר. נראה כמו משחק בשכונה. המשחק עצמו בינוני מאוד, עצוב שככה נראה גמר בכדורגל שלנו. מקווה שהרצליה תזכה...
ברכות להרצליה על התואר הראשון בהיסטוריה. שיימן יכול לסמן לעצמו את העונה כמוצלחת ביותר עכשיו גם מבחינה כלכלית.
הרצליה ניצחה היום בצדק הקישור שלה היה טוב יותר ואני לא מתרץ את ההיעדרויות של בן לוז,דוארטה,דנין וזרקו פשוט לא הגענו למשחק היום ונעלם כל הכדורגל השמח שאיפיין אותנו. חבל באמת שהמשחק לא נערך במגרש כמו וינטר שם ל2500 האוהדים של כפר סבא שהגיעו הייתה השפעה גדולה יותר על המשחק. ברכות להרצליה נקווה שבגביע המדינה ילך יותר טוב
אני גאה,אני שמח,אני מאושר,תודה לכל מי שאחראי על מה שקורה לנו מאז הניצחון על בני יהודה. היינו יותר טובים היום אבל כרגיל ברגע שאנחנו הולכים קצת אחורה אנחנו חוטפים, במקום לעשות 2,3,4-0 אחרי הגול של ראדי החמצות גדולות של קאמנן,אדרי ובן בסט השאירו אותנו עוד שעה באיצטדיון, אבל עכשיו הכל נסלח. בוקסה באחד המשחקים החלשים שלו בתקופה האחרונה יצא פשוט ענק עם השער הנפלא הזה בדקה כל כך קריטית, איזה כיף זה תואר,איזה כיף זה גביע,למרות שזה רק גביע הטוטו גם זה משהו בשביל הקבוצה הזאת.
ברכות למכבי הרצליה על הזכייה ההסטורית בגביע הטוטו ועל כך שבעצם השיגה תואר ראשון. מכבי הרצליה הייתה טובה יותר מהפועל כפר סבא ברוב שלבי המשחק ושלטה לגמרי בכל מרכז השדה. דייהו דייוויס היה מצוין וכמו כן גם יאניק קמאנאן. הזרים המצויינים של הקבוצה, הם אלו ששדרגו אותה בתקופה האחרונה ובגמר זה בלט נורא. אני חושב שאלי אוחנה היה עושה בשכל אם היה מוציא את אורן ניסים בשלב מוקדם יותר של המשחק, משום שהוא לא השפיע על כלום.
ראשית, כל הכבוד ושלל הברכות למכבי הרצליה על התואר הראשון שלה בהיסטוריה. מכבי הרצליה מחזיקת גביע הטוטו וזה בהחלט הגיע לה, ללא ספק. הפועל כפר סבא הציגה משחק עלוב, פשוט ככה. משחק חלש מאוד של החבורה של אוחנה שהייתה גרועה מאוד פרט לשער ולמצב בדקה האחרונה, שדיי הצטערתי שלא נכנס, רציתי פנדלים, אבל אי אפשר לומר שלא זכתה הקבוצה הטובה ביותר. הקישור של מכבי הרצליה הוא איכותי מאוד. בוקסנבוים נתן משחק לא גדול לפי מה שראיתי אבל כבש את השער המכריע בסיומת שגם חלוץ מהשורה הראשונה בארץ היה מתגאה בה(טעות של שלו מנשה שלא היה רגוע מאז שנכנס, כמו כל הגנת כפר סבא שלא הצליחה להרחיק כדורים\ היא רצתה פנדלים מהדקה הראשונה של ההארכה), אבל מהראן ראדי כבש שער נפלא והיה מצויין, אדרי עשה עבודה טובה על הקו גם הוא, וגם דיוויס היה טוב. אם ההגנה של הרצליה תתחזק בבלם איכותי לצידו של פטי הקבוצה יכולה להיות קבוצת מרכז טבלה לגיטימית אשתקד. היא חייבת להשאיר את בוקסנבוים ובעיקר את קמאנאן, שחקן אדיר, המבצע שלו שהסתיים בלא כלום היה מעולה!, חבל שאף שחקן של הרצליה לא גמר את זה. היחיד ששומר על יציבות בכפר סבא הוא ישראלביץ, ואולי יבואה. חבל לי על אלי אוחנה, הפועל כפר סבא של עונת 08\2007 היא פיספוס אדיר, היה סגל טוב מאוד שם ומקום שמיני זה כישלון. מקווה שבשנה הבאה נראה קבוצה אחרת ויפיקו שם את הלקחים.