השעה המוקדמת (17:00) שקבעה ההתאחדות למשחקים פשוט מגוחכת ומראה עד כמה אפילו ההתאחדות מזלזלת במפעל הזה.במקום למשוך קהל ולהרים מעט את אפרוריות המפעל הזה הם קובעים שעה כה מוקדמת שמעטים ורק אחרי הרבה מאמצים יוכלו להגיע. מצד שני טוב עשתה ההתאחדות שלא קבעה את המשחקים בר"ג כי זה היה נראה עוד יותר אפרורי.
לא ברורה לי העובדה שלא יהיו שידורים לחצאי הגמר. כל הזמן מתלוננים גדעון בריקמן וחבריו למועצת ההימורים שגביע הטוטו זוכה לחשיפה מינימלית ולזלזול מצד כל הקבוצות המשתתפות. אולי כדאי שירימו את הכפפה וינסו לארגן שידורים לשלבים המאוחרים? לא ביקשתי שידורים למשחקי שלב הבתים מכיוון שלמרות כל הניסיונות מדובר במפעל זניח יחסית לגביע המדינה והליגה, אבל שלבי הנוקאאוט הם תמיד מעניינים הרבה יותר ושווה לשדר אותם (גם אם בערוץ 33). כולי תקווה שנוכל לצפות לפחות במשחק הגמר. דבר צורם נוסף בארגון חצאי הגמר הוא בעובדה שחילקו את זה ליומיים ולא הוציאו לפועל את הרעיון המצויין של מופע אחד ארוך ומעניין באצטדיון ר"ג (או כל אצטדיון אחר). אם הבעיה הייתה עם בית"ר ירושלים והמשחק ביום ראשון, ניתן היה להזיז את המשחק של מכבי הרצליה והכח למחר ולא היה קורה שום דבר.
אפשר להבין אותם, השעה שההתאחדות קבעה לא תתן הרבה רייטינג למשחקים. גם זה שלא עשו הצגה כפולה וכל משחק ביום אחר עוד יותר טפשי, וכמובן תצריך לזכור שבכל משחק אל נראה יותר מ-500 צופים (במשחק של הרצליה נגד הכח הרבה הרבה פחות).
לא דיברתי על ערוץ מונע רייטינג כמו 10, 2 ואפילו ערוץ 1. אני חושב שכולנו נסכים לוותר על צפיה בתוכניות הנפלאות "חדשות באנגלית" ו-"אדם ואמונה" בערוץ 33 על מנת לצפות במשחק.
מחצית: מכבי הרצליה 1 (יוחאי אהרוני 31) הכח עמידר ר"ג 0 אני בכל זאת חושב שהכח ר"ג תעלה לגמר גביע הטוטו.
הגיע הזמן לאיזה תואר לא? הגיע הזמן לחזור לנצח ולא חשוב איפה ואיך. נקווה שזה יוציא אותנו לדרך חדשה, אני ממשיך לעשות מזל טוב מהבית ולא מהיציע ונראה לי שאני ימשיך עם זה גם בשבת( http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx ) צהוב עולה.
מחר ביתר נגד כ"ס יהיו הרבה אוהדים אני מקווה שבית"ר ינצחו וניקח את גביע הטוטו למרות שהוא השלישי בחישובו עדיין אני צמא לתארים ולא אכפת לי איזה
המפעל לא עניין הרבה וגם לא חצאי הגמר, אבל עכשיו שעשו את שני המשחקים ביומיים, אף אחד לא התעניין. כל השנים שני חצאי הגמר היו באותו יום, הרבה קהל, כדורגל, אוירה, ועכשיו הכל נעלם. עוד שטות של ההתאחדות.
גועל נפש 2 קבוצות בליגת העל ביחד מושכות למשחק חצי גמר 150 אוהדים http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx