אה, ואיך שכחתי. גל אלברמן. אם הבחור לא יתחיל לעשות מאמץ מינימלי, כדי לפחות להיראות כמו שחקן כדורגל, נראה לי שאני יודע מי צריך לעוף מההרכב בשביל חלוץ נוסף.
החולשה של אלברמן הפתיעה אותי מאד,שנה שעברה במשחקים הראשונים שלו בבית"ר הוא ניראה יותר טוב ,הוא שחקן חשוב לבית"ר ואני מקווה מאד שהוא ישתפר
בני האמת אני דווקא מקבל את העובדה ששיחקנו עם חלוץ אחד אתמול מהסיבה הפשוטה, אם בן שושן (שהוא לא בדיוק חלוץ) היה פותח ביחד עם תמוז בהרכב, לא היו נשארים לנו מחליפים בהתקפה. יצחקי ופינטו לא יכלו לשחק אתמול, אני בטוח שבליגה נשחק עם 2. לגביי אלברמן, כשהוא לא ישחק באגף אנחנו נראה ממנו את מה שהוא שווה. וזאת הטענה היחידה שלי נגד ארדילס. אסור לשכוח שזה משחק גביע הטוטו, לא ליגה או משהו כזה, אם ניראה ככה בליגה אני מצדיק את כל הביקורת. ובאמת מה שהיה רשום בעיתון זה היה בדיחה, הפועל נראו הרבה יותר רע מבית"ר. רוב המשחק התנהל 30-50 מטר מהשער של הפועל בשליטה של בית"ר בכדור. חבל רק שהעיתון לא רשם שגרשון היה הגורם להפסד של בית"ר בשביל שהבדיחה תהיה באמת מוצלחת.
40 דקות משמימות ועוד 5 דקות טוב בבלומפילד בין מכבי ת"א לנתניה. אלי גוטמן פשוט בושה היום , ז'ב מי זאת בכלל מכבי ת"א שהוא פותח לי עם 10 בהגנה וחלוץ חוד בודד? יש לנו קבוצה מצויינת שרק צריכה להיות תוקפניות ולא לזוז כמו צבים .
ראיתם את ההתחלה? מכבי ת"א הפחדנים האלה מסרו אחד לשני בלי סוף ורק אחרי דקה וחצי נזכרו לעלות להתקפה, כל הזמן, מסירות בהגנה ועוד מסירות בהגנה...עכשיו נהייתי יותר אופטימי לגבי המיקום של בית"ר
לפחות הם הניעו כדור, נתניה גם את זה לא, כל כדור שקיבלה העיפה אותו קדימה לאוקוצ'ה... כולם נמצאים בחצי של נתניה חוץ ממנו... אבל יש שם אוסף של שחקנים טובים, פיטו ואנסומבו מהזרים הבולטים בעונה שעברה, שחקן מהמונדיאל זה תמיד טוב (מרין הבלם), אוזן בן דיין סטרול זיתוני ושטראובר שחקני הרכב של הרבה קבוצות בליגה... מפריע לי- שכטר היה גרוע היום.. חיים במקומו, משחק יותר התקפי ויש שם קבוצה טובה... מכבי ת"א לא בנויה טוב, אין מגן שמאלי וימני ברמה, אין קשר אחורי ליד ראזיץ' (תמיר כהן פשוט גרוע!!!!) והכי גרוע-3 הקשרים ההתקפיים המובילים הם שחקני מרכז/ימין. אף קשר שמאלי, אפילו מסיקה נפצע... מבחינת חומר שחקנים נתניה יותר טובה.
את מי אתה אוהד? כי כשדברים כאלה קוראים לבית"ר אני עצבני יותר מדיי ואומר דברים יותר מדיי לא נכונים..{ אתה אוהד נתניה?
גם אם בית"ר מפסידה ומשחקת יפה אני אומר שהם שיחקו גרוע מרוב שאני עצבני, כי נתניה לא הייתה עד כדי כך גרועה
משחק כל-כך משעמם היחיד שהיה טוב במשחק זה שלמה! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx
נתניה הייתה טובה יותר והגיע לנו גם לנצח , מכבי ת"א פשוט כלום , מרין ממש מרשים כל כדור גובה שלו ממש חומה בהגנה , יש פוטנציאל לקבוצה רק שגוטמן יהיה התקפי יותר כמו במחצית השנייה.
הקטע עם ימפולסקי היה ענק http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx . אם להסתכל על הטבלה, התיקו הזה טוב לנו.
טוב לסיכום המשחק היה גרוע היחידים שהיו טובים היו שכטר רק במחצית השנייה,מארין,הבלם הזר של מכבי ורזיץ' השאר היו גרועים ההתקפות של שתי הקבוצות היו גרועות נתניה חייבת להעיף את גוטמן ולהביא מאמן התקפי (לא הייתי שולל את חזרת אייל...) מכבי תשתפר
רשימותיי מן המשחק: 1. אני חייב לומר, למרות שאני אוהד את מכבי ת"א, מכבי ת"א היום = איכס. 2. נכון שלא שופטים שחקן ע"פ משחק אחד, אבל אני ממש לא מבין מה התלהבו שם בקריית שלום ממרדיקוביץ' הזה. הוא לא עשה שום פעולה שמזכירה פעולה של חלוץ היום, ואם לא היו מזכירים לי שהוא על המגרש ע"י קלוזאפים אני לא הייתי יודע שהוא שם. רוב המשחק נראה כאילו מכבי משחקת עם חלוץ אחד. 3. אני חייב לציין לטובה את יוסי שבחון, שהיה נק' אור מהבודדות היום. נכון שרוב הזמן נראה כאילו הוא משחק עם עצמו כי אין לו עם מי לשחק, אבל נתן משחק סולידי ביותר והעלה את רף הציפיות שלי עוד יותר אחרי כמה מהלכים יפים. 4. איבן ראזיץ' - פשוט פגיעה בול של אלי כהן, ואני מברך על ההגעה שלו לקבוצה. קשה מאוד לעבור אותו, שקט, יודע למסור כמו שצריך. אני בטוח שעם יותר כושר משחק אנחנו נראה ממנו קצת יותר. 5. תמיר כהן - מאוד לא מדוייק, איבד הרבה מאוד כדורים סתמיים, מסירות לשחקני יריב וכו'. 6. מרטינוביץ' - בלם מצויין, עשה את העבודה היום כמו שצריך ונראה הפתרון לבעיות ההגנה שלנו בשנים האחרונות. ובאותה הזדמנות אני אזכיר גם את קאלה שהיה מצויין היום, פשוט נכס.