האמת שניצחנו שם בעונת המכתש... אבל מאז כלום. 3 מאמנים שלחה רעננה הביתה מהרצליה. אלי כהן אחרי הפסד לרעננה אלכס ברמכר אחרי הפסד לרעננה מרקו בלבול אחרי הפסד לרעננה. פרדי צריך לשמור טוב טוב היום http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx בוא נגיד שאם יש קבוצה שיודעת לנצל עד הסוף את היציאות המוזרת של הגנת הרצליה לנבדל זאת הפועל רעננה. שיהיה המון בהצלחה ויאללללה מכבי!!!!!!!!!!!!!!!
אני לא מסכים איתך... הרצליה לא חייבת לנצח בכלל בגלל שזו רעננה- הקבוצה הכי לא יציבה בליגה שיכולה לנצח את הקבוצה הכי טובה 3-0 ולהפסיד לקבוצה הכי גרועה שבוע אחר כך 3-0 משחק מעניין רב שערים אני צופה..
הפועל רעננה מכבי הרצליה (שבת, 14:30) גם יכולת עלובה בשבוע שעבר באצטדיון טדי הספיקה לרעננה כדי לחלץ נקודה מהפועל ירושלים. אחרי שהתקרבה לכיוון הקו האדום, יצאה רעננה לשני משחקי חוץ, ובנוסף לנקודה שהוציאה במחזור הקודם, היא גם ניצחה את הפועל ב"ש. בסיבוב הקודם, לאחר שניצחה את הרצליה בחוץ, עלתה רעננה לראשות הטבלה למחזור אחד בדיוק. הפעם, ניצחון יכול להרחיק אותה מאוד ממאבקי התחתית, ולצמצם את הפער מהמקום הראשון ל-3 נקודות בלבד. בהרצליה התחושה היא שהקבוצה סוף סוף עלתה למסלול הנכון. מאז ההפסד הביתי להפועל ב"ש, הקבוצה עם 6 משחקים ללא הפסד, מתוכם 4 ניצחונות. במחזור הקודם יכולת לא משכנעת הספיקה כדי לנצח את רמה"ש, אבל בהרצליה, שלא ניצחה את רעננה ב-6 מפגשי הליגה האחרונים ביניהן, יודעים שהשבוע הסיפור הוא אחר. לאחר ההפסד הביתי של עכו, ניצחון של הרצליה יפתח פער גם כלפי המקום השני. הרכבים משוערים: רעננה: בצלאל, סנדור, טאהר, נחום, ספיר, אוקונגו, שמריהו, סלאמה, צוקול, מלכה, כריסטיאנו. הרצליה: סמדג'ה, בן לולו, מלכה, וולק, עזריה (טרטצקי) , טולדו, איסאיקו, דייהו דיוויס, לוזון, בכר, קדוסי. הפועל חיפה עירוני קרית שמונה (שבת, 17:00) הקבוצה שעד לפני שבוע הייתה הלוהטת של הליגה, קטעה קצת את המומנטום עם ההפסד המדהים להפועל עכו. למרות זאת, בהפועל חיפה עדיין שקט מאוד יחסית לבלגן ששרר שם בתחילת העונה. רצף של שלושה משחקי ליגה ביתיים יסתיים השבת כשחיפה תארח את קרית שמונה, ובמקרה של ניצחון תמצא את עצמה במקום השלישי מרחק נקודה מהמקום השני. השוער קובי שאלו, שהורחק מול עכו בשבוע שעבר, יוכל לשחק לאחר שלא שותף במשחק גביע הטוטו באמצע השבוע. קרית שמונה ממשיכה כל שבוע להוכיח שהכינוי גלאקטיקוס שהדביקו לה בתחילת העונה, היה רחוק מהיכולת שאייל לחמן מצליח להפיק משחקניו. ההפסד הביתי להכח עמידר בשבוע שעבר גם הרחיק את הקבוצה 3 נקודות מהמקום שמוביל לליגת העל בסיום העונה, והפסד נוסף עלול להביא לפיטוריו של לחמן מתפקידו. נגד הפועל חיפה לפחות יצפה לו סגל נקי מפציעות ומהרחקות, בפעם הראשונה לאחר זמן רב, כולל ווהאב ברכאת שהורחק נגד הכח, ועומר סאני וברק בכר שנעדרו ממהרכב בשבוע שעבר. גם אבי דנן, בלם בני סכנין שחתם בקבוצה יוכל לשחק. הרכבים משוערים: הפועל חיפה: שאלו, שקורי, סבג, עמאר, סיבוני, אברהם, בוזגלו, לדנב, ג'נאח, אבידור. קרית שמונה: וקראט, בכר, לביא, ברכאת, נאסר א-דין,עמר, אברהמי, סאני, צרפתי, עמאשה, לוי. עירוני ראשון לציון הפועל ירושלים (שבת, 18:00) ראשון לציון, שסגרה את טבלת הליגה הלאומית משך רוב הסיבוב הראשון, מגיעה למשחק הזה לראשונה זה זמן רב כשיש קבוצה אחת מתחתיה. הניצחון בשבוע שעבר על הפועל ב"ש, מנע רצף עלוב של 11 מחזורים (סיבוב שלם) ללא ניצחון, כשאת האחרון שלה השיגה מול הפועל ירושלים בטדי. לקבוצה עדיין אין מאמן קבוע, ואבי פיטוסי ממשיך לעמוד על הקווים, וייתכן שאם ישיג ניצחון נוסף הוא יישאר על לסיום העונה. הקבוצה שחיזרה אחרי כפיר אודי לכל אורך השבוע, החליטה לבסוף לרדת ממנו בגלל עלותו הגבוהה. גם הפועל ירושלים מגיעה למשחק מעל לקו האדום, מתחתיו היא בילתה לאורך כל הסיבוב הראשון. אחרי חמישה מחזורים ללא הפסד, הקבוצה של שייע ממשיכה להתייצב, וגם נראתה בשבוע שעבר מול רעננה הרבה יותר טוב, ולא ניצחה בגלל ההחמצות הרבות של החלוצים שלה. המפסידה במשחק תרד אל מתחת לקו האדום. הרכבים משוערים: ראשל"צ: קדוש, בן סימון, סבג, אלברט, נוסבאום, אבוטבול, ורד, שום, אברהם, יונה, אוקורה. י-ם: והבה, עמר סלמן, אוחיון, מוסא סלמן, סולטן, ביטון, טלסניקוב, סטי, בראטו, עבדול עזיז, טובי.
זה משחק מפתח עבור הפועל היום. המשחק שלדעתי יכול לשנות עונה מקצה לקצה, המשחק הכי חשוב מתחילת העונה. אם הפועל מנצחת היום היא תהיה עם 15 נקודות, שבמחזור הבא אנחנו מארחים את עכו בטדי ונצחון על עכו ואנחנו רחוקים ממנה רק ב3 נקודות..זה התסריט האופטימי. הפסד היום לראשון ואנחנו מתחת לקו האחרון ובסרט מלחמה עד סוף העונה.. :aaarse:
מכבי הרצליה מנצחת 2-0 במחצית שנייה מדהימה! כנראה שהרצליה מראה שהיא לא אותה קבוצה של פעם, ולאחר הניצחון היום היא מראה כמה היא נחושה לעלות לליגת העל.. היום ראיתי פעם ראשונה את מכבי הרצליה והתפלאתי לראות עד כמה הם קבוצה חזקה וכישרונית.
אוי איזה הקלה.... אולי עכשיו סוף סוף הבנתם מה זה הפועל רעננה. קבוצה עם כדורגל מגעיל שמעבירה זמן על תיקו בבית. מגרש מסריח,כל כך מסריח. כמה זמן חיכיתי לניצחון על הקבוצה הזאת ואיזה ניצחון מתוק!!!!!! גם 4-0 לא היה מקפח את רעננה למען האמת... תסבירו לי איך איסאיקו עובר שלושה שחקנים ובועט לגוף של בצלאל, איך דיוויס נשאר לבד ובועט החוצה, איך לוזון מדביק כזאת בומבה למשקוף, איך קדוסי מחטיא מול שער ריק.... אבל היה שווה באמת שהיה שווה.... עם כדורגל כזה עולים ליגה... רק להתמיד וברוך השם עם פרדי אי אפשר לא להתמיד. חובה לעבור את ראשון כמו שצריך ולהגיע למשחק בעכו עוד שבועיים בשיא הכושר..... עשיתם לי את השבוע מכבי!!!!!! רק להתמיד!!!!
אז ככה, מחצית ראשונה משחק לא רע, ושליטה אבסולוטית של הפועל אבל שוב בעיית החלוצים של הפועל חיפה.. אין חלוץ אחד שיבוא ויגיד אני שם גול, אין מספיק תנועה בהתקפה והכי חשוב אין בכלל רגל מסיימת... עם כל הכבוד ליובל אבידור ויוסי ג'אנח שבאמת מגלים ניצוצות ומשחקים כדורגל נאה לעיין אבל הם לא חלוצים טבעיים ששמים שערים... בכל מקרה אם יביאו להפועל קשר התקפי מאיכות גבוה (אניצ'יץ' ai? ) יהיה טוב... יובל אבידור חייב להיות בהרכב, השחקן הזה מהיר בצורה בלתי רגילה ויש לו גם דריבל מצוין... ראינו שהוא לא רק טוב בתור האס של בן שמעון אלה גם אחד בהרכב הפותח.. אפשר למצוא לו מקום במקום אברהם\בוזגלו... אגב, הסיבה שלדנב לא שיחק היא שהוא יצא מהאימון המסכם על רגל חבושה ולכן לא יכל לשחק ובמקומו שיחק אבידור ולפיכך המשחק של הפועל חיפה היה יותר הגנתי כי אבידור הוא לא חלוץ חוד טבעי... קהל: כל הכבוד לקהל הראה נוכחות (3000 בערל לא?) ועודד לכל אורך המשחק! יפה מאוד! ציונים: קובי שאלו 6.5: סוף סוף לא צריך לדאוג בכדורי גובה... הגול ממש לא באשמתו עידן בלסטרה 6.5: עשה את ההגנה שלו כמו שצריך וגם תקף, מראה יכולת מצוינת בשבועות האחרונים רועי סבג 6.5: ביחד עם יובלדיו, שקט מוחלט בהגנה... קריית שמונה כמעט ולא הגיעה להזדמנויות איבוס יובלדיו 6: שקט בהגנה, משחק מצוין אבל, למה בתוצאה של 1-1, 10 דקות לסיום אתה מעיף את הכדורים קדימה ללא כתובות אם לא יצא מזה כלום.. למה?!?! מאיר בן מרגי 6: עוד משחק טוב של הסמל, אבל רואים את סימן הגיל והעייפות... נתן שקורי 5.5: מחצית ראשונה לא ידעתי שהוא על המגרש בכלל, מחצית ראשונה הוא יותר בלט ביחד עם האגף של בלסטרה רמי עמאר 6: עשה בעיקר פעולות הגנה מצוינות אבל מיעט לעלות להתקפה וחבל שכך דודו אברהם 6: השתפר מאוד במשחק הזה יחסית למשחקים אחרים, משחרר את הכדור בזמן לא משחק עם עצמו יותר.. כנראה שבן שמעון נתן לו על הראש אסי בוזגלו 5.5: לא ראינו ממנו יותר מדי היום... היה צריך יותר להיות מוערב במשחק יוסי ג'אנח 6: לא הצליח להבקיע גם היום אבל ממשחק למשחק הוא משתפר.. עובר שחקנים, מנסה להכניס כדורים (משום מה ללא הצלחה) והכי חשוב היחיד שעושה תנועה בהתקפה.. יובל אבידור 6.5: הייתי נותן לו 7 על משחק ההקרבה, על המהירות ועל הכשרון האדיר שנתן לו אלוהים לרגליים אבל למה יובל רגל שמאל שלך היא רק בשביל לעלות מדרגות למה? מחליפים: תומר ברוקס 5.5: שיחזור להפועל ת"א תאמינו לי.. חושב תעצמו שחקן גדול אבל משחק גרוע מאוד מניגוד לחברו הצנוע עידן... חילוף תמוה מאוד.. כנראה בגלל העייפות של מירו בויאקה ליסאסי 5:לשחקן אין כדורגל ברגליים נקודה! הרס כמה התקפות שיכלו להיגמר אחרת... אבל למה בן שמעון לא מכניס את אחד הצעירים של הנוער האדום (רן יצחק, הישאם כיוואן) שמככבים במקום הראשון במקום האכזבה הקונגולזית.. שורה תחתונה: עוד משחק שהיינו צריכים לקחת.. בבית.. חבל אני אישית מאוד מודאג ממשחקי החוץ הקשים שקרבים לקבוצה בהרצליה, באר שבע, ורמת גן משהו יודע מי היה הבחור הנמוך שהתאמן בהפועל והחליט לשחק אותה רונאלדיניו במחצית?? כשרון מדהים... לפחות זה נראה ככה... שבוע אדום וטוב לכולם! :aaarse:
ראשל"צ תדרוש ניצחון טכני מההתאחדות בעקבות ההתנהגות של שייע. http://www.sportline.co.il/Article.asp?newsid=18021
שום נאחס שבעולם לא היה עוצר את מכבי הרצליה עם יכולת כזאת. רק דבר אחד שיגע אותי, ההחמצה של קדוסי. כל כך הרבה שערים, כל כך הרבה שבחים, מה זה היה?
אל תשאל אותי... אני כבר ראיתי את זה בפנים וחשבתי שהשופט פסל עוד אחד. אבל זה שהוא לא הבקיע היום זה דווקא טוב. קדוסי כובש שלושה משחקים כן, משחק אחד לא, מה שאומר שנגד עכו הוא צפוי להבקיע http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx
"ירצה לשרוף אותה? ישרוף אותה" זה מה שאמרה בין היתר הגברת יפה זינו במהלך משמרת מחאה שהתקיימה ביום חמישי מול ביתו של אלי זינו. הגברת זינו הזמינה משטרה ודרשה להתלונן כי האוהדים זרקו אבנים על ביתה, ברגע שהאוהדים הודיעו לה כי ברצונם להגיש נגדה תלונה משלהם על תלונת שוא הודיע השוטר כי אם הם יבטלו את התלונה שלהם גם הגברת זינו תבטל את התלונה שלה. הנה הדברים שבין השאר אמרה הגברת זינו כולם כנסו ותשמעו את מאפיית זינו בושה וחרפה!!! :aaaprot: