חבר'ה, הסקר בין השחקנים זה שקר אחד גדול. הנה תגובה בפוסט של לא אחר מאשר איתמר ניצן ואם אתם תוהים, זה אכן הפייסבוק האמיתי שלו, לא מדובר בפרופיל מזויף... http://srv1.Xxx.co.il/10/55efb37ecfab5.Xxx
המרוויחה הגדולה - מכבי ת"א. עד שתסתיים השביתה הם יודחו מליגת האליפות ואז יהיה לכם סיכוי גבוה יותר לזכות באליפות רביעית ברציפות. 60 שנה משחקים בשבת מה דחוף להם לשבות עכשיו? לא יכלו לעשות זאת בשנה שעברה או בשנה הבאה? דווקא עכשיו שיש לנו סיכוי גבוה לזכות באליפות לוקחים לנו את זה?
אותי מעניין (ומצטער אם כבר העלו את זה) מה יקרה אם הטוטו וצ'רלטון יכנסו לתמונה? הטוטו יוריד את ההכנסות לקבוצות כי אין משחקים בשבת ולצ'רלטון אין מה לשדר בשבת (כשכבר משדרים משו מהליגה הישראלית). לאן יעבור הזיכיון לשידור? ערוץ הקבלה?
צ׳ארלטון משדרים רק משחק אחד בשבת(לפחות בשעון חורף). לא אמור להפריע להם יותר מידי. גם לטוטו ווינר יש מספיק משחקים לשבת וגם להם זה לא נראה לי כזה רע שהליגה תתפרס על עוד ימים.
אולי שיעשו גם סקר בין השחקנים אם כדאי לקיים אימוני כושר במהלך השבוע, אני בטוח שהתשובה שתתקבל תהיה טובה לשחקנים.
זו משוואה מאוד פשוטה: בחרת להיות שחקן כדורגל,זה אומר שתשחק בשבת עם כל "הסבל" שכרוך בזה,הצלחה,פירסום ושאר הדברים. לא טוב לך תחפש מקצוע אחר שלא עובדים בשבת.
אלה שקנו כרטיס זה יפה, מה עם אלה שעשו מנוי להפועל ת"א לצורך העניין, קבוצה שלא משחקת באירופה, וההנחה היא שכמעט כל המשחקים יהיו ביום שבת - בחשבון פשוט: 26 מחזורי ליגה, תוריד דרבי, בית"ר, חיפה X2 ואולי גם משחקים נגד הפועל באר-שבע - מדובר על 20 מחזורים או לפחות 15(פה ושם יום ראשון). למה כשיש הצגות ותיאטרון ביום שבת זה בסדר? אח של חבר טוב שלי, אלעד כהן, הוא שחקן-שחקן, הוא קיבל הצעות מליגת העל וליגה לאומית אבל הלך עם האמת שלו עד הסוף והיות והוא שומר שבת אז הוא..'הפסיד מקצועית' ולא הגיע לפסגת הכדורגל בארץ. מסכים שהאוהדים צריכים להתארגן ולנקוט בפעולת מחאה. זה כל-כך מרגיז שהנושא הזה צץ משום מקום. ואם המספרים שפורסמו הם לא נכונים זה עוד יותר מבזה, יש כאן אינטרסנטיות ברורה. היו גם כל מיני טיעונים על כך שיום שבת הוא יום של משפחה ובלה בלה בלה. עבור רוב האוהדים אם מדובר במשחק בית למשל מדובר ב'בזבוז ' של שלוש שעות. שעה ו-45 דקות המשחק עצמו כולל ההפסקה ואחר-כך אני מחשיב את הפקקים, דרך ושאר ירקות. באירופה כן משחקים כדורגל ביום השבתון אגב, ריאל מדריד וברצלונה יכולות לשחק ביום ראשון ובארץ לא יכולים לשחק ביום שבת? מה גם שמדובר במשהו שעובד כבר 60 שנה ועובד יפה.
אם היום לא תתקבל החלטה בעניין השבת, המנהלת תודיע רשמית כי המחזור יידחה. פליאה בעקבות דבריה של רגב: "אין לה סמכות לשלוף מספרים". שחקני הפועל ב"ש התבקשו לא להתבטא בנושא http://sports.walla.co.il/item/2888844 מנכ"ל הפועל באר שבע אסי רחמים שלח שלשום הודעה לשחקני הקבוצה בה הוא מבקש מהם שלא להשמיע את דעתם בנושא. "אין לנו כוונה להצביע בסקר או להשמיע את דעתנו, למרות שיש כאן דעות לכאן ולכאן", אמרו השחקנים. חח מה שמצחיק זה שאתם בטח מנחשים מי הראשון שהוציא תגובה מהשחקנים... : http://i.imgur.com/qtJfohT.Xxx
בוזגלו עם הודעה נפלאה. הנה הלינק לפוסט המקורי - גם חבר שלי כתב דברים נפלאים בנושא על הקיר של מירי רגב -
במחזור האחרון שוחקו רק 3 משחקים בשבת . כפר סבא - מכבי חיפה 17:45 סכנין - רעננה 19:00 הפועל חיפה - מכבי פתח תקווה 19:00 למישהו באמת היה איכפת אם כל המשחקים האלה היו מתחילים ב8 ? בחיי שזה מהומה על לא מאומה . ועוד בשעון חורף , שבו מתקיימים הרוב המוחלט של מחזורי הליגה , המצב יהיה הרבה יותר פשוט כי השבת תצא הרבה יותר מוקדם . אגב כמו שרשמו פה , האשמה לדעתי היא של ערוץ הספורט . הם אלו שהפרו את הso called "סטטוס קוו" של הליגה הלאומית ופתחו את הפתח לכל הבלאגן הזה .
שלא יובן מההודעה שלי שאני תופס צד כלשהו (אני חושב שעד שלא ימצאו פיתרון שמספק את כל הצדדים צריך להשאיר את המצב כמו שהוא), אבל אני לא מבין את ההיגיון בטענה "60 שנה משחקים כדורגל בשבת, למה נזכרים רק עכשיו". אז זהו, הכל במדינה מושלם? מה ש60 שנה תפס אסור לשנות יותר? באו כמה שחקנים והחליטו שהם רוצים לשנות, מה זה משנה מתי? מדהים כמה אוהבים להתעסק בתפל במדינה הזאת.
?????? ????: ????? ?"? ??? ????? ??????? פרשייה חדשה: הפועל ת"א נגד ארגון השחקנים בצל סערת המשחקים בשבת עולה כי בארגון השחקנים מסתמכים על החתימות מהעונה שעברה, ממנה שרדו רק חמישה שחקנים. שחקני הפועל: "לא דיברו איתנו" http://images.one.co.il/images/new/video/video5.Xxx ככה מגיעים לרוב של שחקנים.