הקרב על ההישארות בליגה:אחרי 8 שנים,בטיס יורדת ליגה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י RubberSoul, ‏1/5/09.

  1. Pipe Member

    הצטרף ב:
    ‏17/8/06
    הודעות:
    7,446
    לייקים שהתקבלו:
    1
    כולם בייחד: אוווו....

    ירדן, מה נסגר עם הפטיש שלך לגיחון? מילא מנדייטה וסאביולה היו משחקים שם ושאנון דוהרטי הייתה נערת המגבות (או המזרן הקבוצתי. מה שבא לך), זה עוד היה מתקבל. מה לך ולנמושות הלא רלוונטיות האלו?
     
  2. riquelme1 Member

    הצטרף ב:
    ‏20/10/04
    הודעות:
    10,087
    לייקים שהתקבלו:
    343
    הוא חיי בסרט, שהקבוצה הזאת משחקת התקפי. הקבוצה הכי מבזה שהית בליגה הספרדית ב-10 שנים האחרונות, אני מתפלל שהיא תירד.
     
  3. xavi6 Member

    הצטרף ב:
    ‏16/8/06
    הודעות:
    7,893
    לייקים שהתקבלו:
    0
    הלו, תרגיע, אל תקלל את שאנון בפומבי. תקרא לה מסוממת, תקרא לה מטורפת, שרלילה קטנה היא לא. יש גבול למה שתימני יכול לצחוק עליו.

    ו...היא משחקת התקפי (ההפך ממה שדני אומר) ופתוח, ואני מעריץ כאלה קבוצות עם גישה כזאת. קל לאהוב אותה, בטח לבטח כשאתה אוהד ברסה שדוגל בכך שמבחן התוצאה הוא שני למבחן הדרך, וגיחון משחקת על מבחן הדרך כל משחק-בין אם זה ריאל או ברצלונה או נומנסיה. נמושות? הלוואי וכל הליגה תהיה נמושות כמוהן. נדב יעקובי אמר-הקבוצות הספרדיות הבינו שאפשר לקחת תארים עם משחק יפה. אוססונה משחקת מגעיל ומלוכלך, ויש לה סגל פי כמה וכמה יותר טוב משל גיחון, והיא באותו מצב איתה, ואתה יודע למה? כי גיחון משחקת יפה, כמו הנבחרת הספרדית, היא תגיע להישגים שהיא רוצה בדרך היפה, ולכן היא גם ניצחה במצ' אפ ביניהם.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏24/5/09
  4. riquelme1 Member

    הצטרף ב:
    ‏20/10/04
    הודעות:
    10,087
    לייקים שהתקבלו:
    343
    אל תאמין לו, הוא משקר- הוא לא ראה יותר מ3 משחקים של ספורטינג העונה. ראיתי העונה למעלה מ-10 משחקים של ספורטינג העונה, הגנה שערוריתית, קישור של קיים(מטאבואנה, מישהו זוכר? המחליף של אילן בכר בסנאנאנדר לפני 4 שנים, הוא המנהיג בקישור שלהם), והתקפה שלא קיימת. ספורטינג היא בושה לליגה, קבוצה שספגה 90 שערים ב34 משחקים, קבוצה שלא מראה שום כדורגל, לא דרך ולא בטיח, הקבוצה הזאת מביישת את הליגה, שתרד ולא תחזור.

    עוד שקר, אוסאסונה משחקת כדורגל הרבה יותר יפה מגיחון, הבן אדם שקרן פטולגי שזורק פה שטויות בלי סוף. אין לך מושג, תפרוש כבר!!!!
     
    נערך לאחרונה ב: ‏24/5/09
  5. xavi6 Member

    הצטרף ב:
    ‏16/8/06
    הודעות:
    7,893
    לייקים שהתקבלו:
    0
    כן כן, בלה בלה בלה. ויאריאל וסביליה מושלמות, לפטר את אלוהים, בלה בלה בלה. שמענו אותך 50 פעם במשך העונה. לך לישון, יש לך ילדים לפרנס.

    כן, משחקת מרהיב. מה אני יגיד לך, מולינו היא שיחקה כזה יפה, פשוט התמוגגתי. ולאן אני אפרוש? זאת נראת לך ליגה? מישהו פה לוקח את הפורום יותר מידי ברצינות...
     
    נערך לאחרונה ב: ‏24/5/09
  6. riquelme1 Member

    הצטרף ב:
    ‏20/10/04
    הודעות:
    10,087
    לייקים שהתקבלו:
    343
    זה מה שקורה שאין מה להגיד, וזרוקים משפטים בלי שום בסיס. תפסיק לשקר על כול העולם, לך לישון מחר פנימייה(אפילו מהבית זרקו אותך)http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx.
     
  7. xavi6 Member

    הצטרף ב:
    ‏16/8/06
    הודעות:
    7,893
    לייקים שהתקבלו:
    0
    מהבית זרקו אותי 50 פעם, זה לא סותר את העובדה שגיחון משחקת יפה...

    אין לי מה להגיד? אני יגיד שגיחון משחקת יפה והתקפי גם כשהיא בלי התקפה, ואתה תטען שלא. יש לה 45 שערים ואין לה חצי מהכישרון שיש לקבוצות בליגה.
     
  8. RubberSoul Member

    הצטרף ב:
    ‏5/9/07
    הודעות:
    4,187
    לייקים שהתקבלו:
    697
    ירדן,עזוב,הוא אמר אתמול שההפסד של הרטה ברלין מוכיח כמה הבונדסליגה ברמה ירודה.
     
  9. xavi6 Member

    הצטרף ב:
    ‏16/8/06
    הודעות:
    7,893
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אצלו כולם ברמה ירודה. הוא כמו האנגלופילים, מציגים את הדברים כפי שנוח להם. כשמנצ'סטר עושה עונה גדולה זאת לא החולשה של כולם, זאת היא שגדולה (מה קרה לכם? פורטו במצב מעולה וארסנל? לא ידעה עונות וסגל חזק יותר) ואם קבוצה אנגלית מנצחת קבוצה ספרדית-זהו, זה המבחן הכי טוב לראות מי חלשה ומי לא. ויאריאל ומנצסטר יצאו 0-0, אולי זה משקף? את' מדריד הייתה צריכה לנצח באנפילד ונשדדה, אבל היא לא הפסידה, אולי זה משקף? ברצלונה העיפה את צ'לסי, אולי זה משקף? הם מדרים על ההגנות. באותו שבוע שליברפול נתנה 4 לריאל היא נתנה 4 למנצ'סטר. ליברפול נתנה 4 לריאל זה מראה כמה היא חזקה, אבל אם ברצלונה נותנת 6 לריאל זה מראה כמה ריאל חלשה. כרגיל-יש אנשים שמציגים את הדברים כפי שנוח להם, ויש כאלה שלא.

    כן, גיחון הקבוצה הכי חלשה בליגה. אתה שומע? הכי חלשה! יותר מאוססונה, יותר מנומנסיה, אבל הדרך שלה היא הכי יפה, ולכן כולי תקווה שהיא תשאר בליגה.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏25/5/09
  10. RubberSoul Member

    הצטרף ב:
    ‏5/9/07
    הודעות:
    4,187
    לייקים שהתקבלו:
    697
    המחזור האחרון תם לו,ודווקא בטיס,הקבוצה שלפני 3 שנים היתה בליגת האלופות,היא זו שיורדת ליגה.

    בטיס סיימה בתיקו 1-1 מול ויאדוליד,מה שמשאיר אותה בפיגור במשחקים הפנימיים מול חטאפה שמסיימת בתיקו 1-1 עם ראסינג סנטאנדר.

    גם אוססונה וספורטינג,אלה שהיו במקומות הגבוליים בזכות יתרון פנימי של ספורטינג,מסיימות את הליגה עם אותו מספר נקודות.ספורטינג מנצחת את רקראטיבו 2-1,ואוססונה מנצחת את ריאל מדריד 2-1 גם כן.


    בתוך כל זאת,בטיס יורדת לראשונה אחרי 8 עונות בליגה הראשונה.
    שניים משחקניה של בטיס,ריקרדו אוליביירה וסרג'יו גרסיה,יורדים בפעם השנייה ברציפות ליגה אחרי שעשו זאת עם סראגוסה.

     
  11. Mehmet Member

    הצטרף ב:
    ‏23/8/06
    הודעות:
    1,425
    לייקים שהתקבלו:
    0
    חבל על בטיס, כי זו קבוצה שתמיד כיף לראות, ובגלל שהדרבי של סביליה הוא אחד המשחקים שאני מצפה להם בכל שנה, ובעונה הקרובה הוא לא יקרה...

    נקווה שיחזרו כמה שיותר מהר ללה ליגה.
     
  12. Jesus Navas Member

    הצטרף ב:
    ‏14/3/04
    הודעות:
    51
    לייקים שהתקבלו:
    0
    לא ידעתי איפה לשאול זאת, אז אשאל זאת כאן: למה אצ'ברייה פורש בסיום העונה הבאה? הבחור בסה''כ בן 31 יש לו עוד מספר שנים לתת... באמת חבל, אחד השחקנים שאני הכי מעריץ בכדורגל האירופי, הנחישות, ההקרבה והאהבה למועדון אחד עושים אותו לבנאדם משכמו ומעלה.

    מלך. :aaa8:
     
  13. xavi6 Member

    הצטרף ב:
    ‏16/8/06
    הודעות:
    7,893
    לייקים שהתקבלו:
    0
    כנראה מיצה. הוא הבין שהוא לא יתקדם מעבר לאת', הוא גם לא רוצה, והוא הבין שזה הזמן להגיד שלום, הגוף והראש אומר מספיק. הוא שיחק בנבחרת ושמר על את' בליגה, זה יותר חשוב ויותר יפה מכל תואר.