הקלאסיקו של ריאל

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Barcik, ‏21/10/06.

1. Barcik Member

2. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

השופט גם פחדן עוד יותר שלא הוציא לרונאלדיניו אדום על הדבר המכוער שעשה לרובניו אי שם בדקה ה80 בערך.
    אבל ככה זה,זאת בעיה שכולם מודעים לה אבל לא ממש עושים איתה כלום.אמרסון היה צריך לקבל פה צהוב שני נקודה.זה יפה שהוא נתן ייתרון ואחר כך הוציא את הכדור בגלל הפציעה.אבל ברגע הפציעה,ברגע שאמרסון היה קם על הרגליים וראייתו הייתה חוזרת עליו הצהוב השני היה צריך להישלף.

תשמעו,אני חושב שעם סאביולה היה פותח זה היה נגמר קצת אחרת,כמה אי אמון אפשר לתת בארנבון?ואחרי שהוא הוכיח לא מעט.חבל חבל עליו באמת שהוא השחקן הכי מבוזבז בעולם היום לדעתי.
    יותר מזה רייקארד היה צריך לשים לב אחרי צ'לסי שאין מענה בהתקפה בלי שאטו המצא שם כדי לפנות שטחים/לסיים/להחליף מקום עם רונאלדיניו או מסי וכדומה שאולי צריך להחליף מערך? אולי 4-4-2 עם סביולה וג'ולי רונאלדיניו בשמאל,מסי בימין ובאמצע צ'אבי ואינייסטה/דקו או משו,ולא חסר לבארסה אפשרויות לשיטות משחק או מערכים שונים ללא אטו.לא יכול להיות שקבוצה שלמה תישען על שחקן אחד.

3. Barcik Member

מה שתיארת בעצם הוא 4-2-4 טיפוסי של בארסה, ולטעמי זוהי האפשרות היחידה פרט ל- 4-3-3 שמסוגלת לעבוד. הבעייה טמונה בקישור. לטעמי גודיונסן וסביולה מסוגלים לשפר זה את זה, אך האם לא מדובר במערך מופקר מדי מול קבוצות חזקות במרכז המגרש? בכל מקרה, הייתי רוצה לראות את הניסוי הזה בקרוב, אולי כבר בשבוע הבא מול רקראטיבו.

העבירה של רונאלדיניו על רוביניו שווה צהוב וחצי. ניתן לתת עליה אדום, אך אני חושב שברוב המקרים שופטים יבחרו להבליג על עבירה כזו ולהסתפק בצהוב. במקרה של אמרסון אין שום סיבה להפעיל שיקול דעת או מחשבה. זה פשוט ברור.

4. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני חושב שאתה מדבר קצת מתוך האהדה שלך לבארסה.
    אמרסון היה שווה צהוב שני.רונאלדיניו היה שווה אדום במקום.שניהם היו צריכים לעוף ולא עפו.

נערך לאחרונה ב: ‏24/10/06
  5. פול סקולס Member

הודעה נכונה מאוד.

אם זה מה שהשתקף בהודעה הראשונה שלי, אז אתקן את עצמי.

למרות שאכן ציינתי שניצחון על בארסה אומר משהו- מכאן לא משתמע שריאל שיחקה מצויין.

השחקנים שיחקו מצויין ביחס למשחקים קודמים. ריאל שיחקה טוב, אבל לא היתה עדיפה על בארסה בהרבה [ויש כאלה שיגידו 'אם בכלל'- לגיטימי לחלוטין].

אני מודע לאבסורד המוחלט,
    אבל אם בניצחון של ריאל, תיקו או ניצחון של בארסה- התוצאה לא (הייתה) משקרת.

ואגב, כנסו לכאן: http://www.one.co.il/cat/articles/article.aspx?id=82612&bz=9

קצת עצוב שהוא כבר אחד הספורטאים הגדולים בהיסטוריה, עם כל הכבוד ליכולת שלו עם הכדור.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏24/10/06
  6. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתה יודע מה זו בדיוק הבעיה,במקום ללכת לישון כמו שצריך,לראות את המשחק של ריאל שוב או לחשוב מה עושים כדי לצאת מהמצב הוא הולך להחליף מתנות עם ג'ורדן.הוא היה צריך לא לישון יומיים עכשיו מעצבים ולחשוב מה עושים ואיך משתפרים.איך בכלל משווים אותו לג'ורדן? ההצלחה פשוט סיבבה אותו לגמרי.

7. פול סקולס Member

והלוואי שימשיך ככה וידרדר.

אני מעדיף להפסיד אי אלו רגעי קסם על המסך כדי שהטמבל הזה ילמד את הלקח.

הספורט והמחוייבות לקבוצה מעל הכל. אח"כ תדבר עם נייקי ומי לא.

8. מכבי הרצליה ! Member

מתחילה להתפתח שנאה בקרב הציבור ובקרב אוהדי ברצלונה על רונאלדיניו.
    זה היה ברור שזה יגיע מתישהו, אני אף פעם לא עשיתי ממנו כוכב גדול.
    אם לרייקרד באמת יש בייצים שישים אותו על הספסל לפחות עד שיחזור לעצמו, כי הדבר היחיד שהוא עושה על המגרש זה לנסות להעביר ומאבד כמעט כל כדור שמגיע אליו.

9. Barcik Member

אתם הרי יודעים שכל הביקורת הזו היא בילד-אפ לסתימת פיות עצומה?

10. פול סקולס Member

יכול להיות.

בכל אופן אני לא מתבייש או משהו כזה להודות שאני מבקר אותו בגלל סלידה אישית.

כשיסתום לי את הפה אמחא כפיים כמו גדול. אף אחד לא יכול להתכחש לפנומנליות שלו.

11. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

שייסתום לי את הפה,אני מחכה אני מחאתי לו כפיים אחרי הגול האדיר ב4-2 נגד צ'לסי,מחאתי לו כפיים אחרי ה3-0 מול ריאל שנה שעברה.אבל אני לא אמחא לו כפיים שהוא שוכב עם חברה שלו ערבים לפני משחקים במונדיאל,שהוא משחק בפרו אבולושין והולך לחלק מתנות עם מייקל ג'ורדן.אתה לא יכול להגיד שזה לא עלה לו לראש.הוא התסובב לגמרי,אני לא מזלזל בכשרון שלו לשניה אבל כשרון לא מספיק הוא צריך גם להראות מחוייבות קודם לקבוצה,לספורט ולעצמו ורק אחר כך לנייקי וזה לא המצב היום.המצב היום שהוא קודם מחוייב לנייקי ורק אחר כך לברצלונה,ועד שזה לא יישתנה פה טמונה הבעיה.רק שמסי לא ידבק.

12. Riki Member

Bianconeri כל מילה בסלע http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx
    אי אפשר להתכחש לעובדה שהבן אדם עם כישרון עצום, הכדורגל שלו הוא בלי ספק אחד מהנדירים. אבל הוא פשוט מושפע מהפירסום. אתם רוצים להגיד לי שזה אותו בחור שהתאבד על המגרש כשרק הגיע לקאמפ נואו ? אותה מחויבות ? אותה תשוקה ?
    יש הרבה יותר מדריבלים בכדורגל, שיראה את זה יותר.

13. SeRgInHo Member

במיוחד זכור לי אותו מקרה שרייקארד העיר לו משהו לגבי הסרט של נייקי על הראש. הבנאדם פשוט מכונת פרסום, הוא התחלק לגמרי על השכל. הלוואי ולרייקארד יהיו את הביצים להעיף אותו מההרכב, עד שיחזור להיות שחקן כדרגל מקצועי, ולא פאקינג איש פרסומים.
    רק שמסי לא ילמד ממנו...

14. Barcik Member

פשוט צודק. הייתי רק אומר שהוא מחוייב לעצמו לפני נייקי, אך הפואנטה זהה.
    אני מאמין שרוני נמצא בתקופה קשה בחיים, עם הרבה מאוד לחצים עליו בזמן תקופה חלשה. ראיתי ממנו די גדולות כדי להאמין באמת שהוא ידע לעשות את הטוויסט במחשבה ולצאת מזה.

15. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

היו לא מעט שחקנים עם שיער ארוך בקלאסיקו , גוטי השתמש באיזה גומי לבן מסריח כזה כדי שהשיער לא יפריע בעיניים , סרחיו רמוס היה עם קשת שחורה שלא תפריע לו לעיניים , מסי ,פויול וראול בכלל לא היו צריכים את הקשת או הסרט הזה , אבל רק רונאלדיניו רצה להיות היוצא מן הכלל אם סרט אדום כזה של נייקי .

אני מתגעגע לימים האלה של פעם....
    http://www.ynet.co.il/PicServer2/01082004/675268/MF802_wa.Xxxhttp://i19.photobucket.com/albums/b152/fcbseptember05/ronnieguily.Xxx
    http://www.sportline.co.il/photos/striker8203big.Xxx

שרק ג'ל ובמקרים מסוימות גם את זה הוא לא היה צריך...