והרג אותי איך שיעקובי ושגיא כהן דאגו לשלומו של אמרסון.... פה הייתה נקודת המפנה במשחק , אם היה אדום לריאל לא היה סיכוי.
http://www.elmundodeportivo.es/mundo-img/20061023a/ronaldinho.Xxx כמה שרונלדיניו מאוכזב, גם מעצמו וגם מהפסד של ברסה לריאל. ריאל הייתה אתמול פשוט מצויינת, בהתחלה לא אהבתי את המערך שהציב קאפלו למשחק, במיוחד עם הצבתו של ואן ניסטלרוי כחלוץ בודד, והצבתם של רוביניו וגוטי בהרכב, וזה עבוד מצוין, ראול כבר בדקה ה-2 כבש שער ואפשר לאמר סופית ראול חוזר, זהו שערו ה-2 בליגה ובנוסף יש לו עוד 3 שערים בליגת האלופות, רוביני המשיך את יכולתו הנהדרת מהמשחק מול סטיאווה בוקרשט הרומנית, אומנם רוביניו לא כבש אבל היה המצטיין בשורות ריאל לפחות לדעתי, בישל שער, הקשיע המון, זמברוטה אלוף עולם לא הצליח להתמודד איתו.ואן ניסטלרוי לא במשחק גדול, אבל כבש גם הפעם, זהו שערו ה-4 העונה והמשחק השני שבו הוא כובש. הההגנה של ריאל הייתה סוף כל סוף טובה ולא ספגה שער, קנאברו שבינתיים לא הרשים אותי נתן משחק מצוין, אומנם הלגרה טעה כמה פעמים, הוא יכול להגיד תודה לשחקני ברסה שהחמיצו את ההזדמנויות שהם קיבלו. ריאל הייתה יכולה להגדיל את התוצאה, המון הזדמנויות היו לה במחצית השנייה שהיא לא ניצלה, סביר להניח שאם ריאל לא הייתה ביתרון קאפלו היה רותח על שהחקנים שלו שהחמיצו את ההזמדנויות הללו, אומנם בגלל שהיה 2-0 ההחמצות לא גרמו לברסה לחזור. ברסה לא נראתה טוב, אטו מאוד חסר בברסה וזה משפיע, גודיונסן הוא לא אטו, הוא היה החלש לדעתי משורות ברסה, מסי ורונלדיניו הכינו לו הזמדנויות מצוינות, אבל הוא לא ידע לנצל אותן, המון הזמדנויות היו לברסה אתמול במיוחד במחצית האשונה בזכות מסיי שחגג על ההגנה של ריאל, אומנם גם רונלדיניו היה בסדר גמור במחצית הראשונה ואני לא מבין את הטענות של שגיא כהן כל פעם וחבל שהם רק מחפשים אצלו את השלילי ולא את החיובי.
איך שניצחון מסנוור את כולם , ריאל לא הייתה כזו טובה כמו שאתם מציינים , וההגנה שלה לא הייתה כזו טובה כמו שאתה(j.k14) אמור, גודיונסן גרם לה להראות טוב.
מה אתה מבלבל את המוח. ריאל צריכה לומר תודה לגודיואנסן עם שתי החמצות פתטיות וגם למסי שהייתה לו הזדמנות מפליאה לגול אבל הכדור לא התלבש לו. נכון שזה נשמע מוזר, אבל אטו יכל לעשות את ההבדל , נתראה בסופר קלאסיקו הבא(בעזרת ה' עם אטו)
היו שלבים שההגנה של ריאל הייתה טובה מאוד, במחצית השנייה, בתחילת המחצית הראשונה, אומנם היו שלבים שבהם מסיי ורונלידניו חגגו על ההגנה של ריאל, במיוחד על הלגרה, למרות שגם קרלוס לא עשה את העבודה בהגנה ומסיי חגג עליו.
ההגנה של ריאל מדריד טובה, רק כי היא לא ספגה שער? ליונל מסי חגג שם על ימין ועל שמאל. וריאל מדריד לא ספגה שער, רק כי לברצלונה לא הייתה רגל מסיימת. יש לי הרבה חיבה לריאל מדריד. זה שאני מעריץ מאוד את ברצלונה, זה לא אומר שאני שונא את ריאל מדריד. אבל אני לא מצליח להבין את כל אוהדי ריאל מדריד ששואבים אופטימיות מכלום. תשמחו על הנצחון, זה סופר קלאסיקו וניצחתם בו בצורה הוגנת. אבל אל תשלו את עצמיכם שריאל מדריד משחקת כל כך טוב, כי היא לא.
נווו חלאס עם התירוצים.מקסימום צהוב,אדום זה בטוח לא.השופט יצא טמבל שהוא לא הוציא כרטיס אבל לתרץ את ההפסד בזה...
זו עבירה של צהוב בוטה. אדום עבור זה הוא אפשרות רצינית מאוד, אבל לא חובה. רק שמה, חבר יקר, לאמרסון כבר היה צהוב באותו הזמן. השופט ידע מה הוא צריך לעשות, הוא פשוט החליט לא לעשות זאת. כפי שציינתי בתגובה הגדולה שלי, את ההפסד אני לא תולה בשופט. הוא היה חרא לכל הצדדים. אבל ההחלטה הזו פשוט הטריפה אותי.
אתה מתכוון במחצית הראשונה כמו שאמרתי, תקרא את ההודעה הקודמת שלי ותבין. אני לא אוהד ריאל ולא ראיתי הודעה שבה כתבתי שאני אוהד ריאל, אני בסך הכל מחבב את ריאל מדריד, לא אוהד. אתמול היא נראתה טוב, גם בקישור וגם בהתקפה, בהגנה היו שלבים שבהם מסי ורונלדיניו חגגו, במיוחד מסיי וזה קרה הרוב במחצית הראשונה, במחצית השניה כמעט ולא ראיתי את זה, אומנם ההגנה של ריאל עדיין צריכה להשתפר, ואל תשכח מול מי היא שיחקה- מול אלופת אירופה למרות שהיא לא בשיאה כרגע.
נכון, ריאל מדריד שיחקה בעיקר על מתפרצות, ואני לא אהבתי שהיו שלבים שהחזקנו מעט מאוד בכדור, אבל אל תנסו להפוך את התוצאה או את מה שקרה על המגרש: ריאל מדריד הייתה טובה אתמול יותר מברצלונה, מלבד לשני השערים שנכבשו היו גם שני משקופים, הבעיטה של ואן ניסטלרוי לדעתי היה פוקס שזה לא עלה מעל השער, אבל במשקוף של ראול, אם טורהאם לא נוגע זה בפנים, ותחשבו אם בדקה ה-15 ברצלונה כבר בפיגור 2-0 זה יכל לגמור לה את המשחק או להוריד לה את הביטחון, ולא בטוח שהיא הייתה מגיעה למצבים הנוספים ליד השער של ריאל. ברצלונה לא נכנסה לרחבה של ריאל יותר מדיי פעמים, (הייתה ברחבה אבל לא בעטה הרבה, חוץ מבעיטה של מסי במחצית השנייה ועוד בעיטה של גודיונסן), ולכן אפשר להגדיר את משחק ההגנה של ריאל טוב. קרלוס גרם לקנבארו לטעויות, חוץ מזה משחק נקי שלו פחות או יותר וגם הלגרה היה טוב. אני מסכים שהיה מקום לכרטיס אדום לאמרסון, עבירה בוטה בהחלט, הוא שכב על הריצפה על מנת לא לקבל את האדום, זה היה דיי לא יפה אבל למזלינו הוא יצא מזה, אם הוא היה מקבל את האדום היינו מתפרקים והיינו מפסידים את המשחק בסופו של דבר. זה לא קשור כל-כך, אבל השופט וויתר לברצלונה על כרטיס אדום אחד כאשר רונאלדיניו נכנס בברוטאליות לרגל של רוביניו, מזל שהוא לא נפצע. רק להזכיר לכם שלפני שנתיים וכמה חודשים, בברנבאו, פויול התחזקה, פיגו הורחק, ריאל הפסידה בגלל נחיתות מספרית. אני מאוד מרוצה מהמשחק של ראול אתמול, הוא היה מעולה ללא שום ספק, גול גדול בנגיחה, אבל לטעמי הוא לא מאיים מספיק עדיין לשער, היה לו מצב מעולה לבעוט והוא העדיף למסור, יענו אני אומר שלפני כמה שנים הוא היה בועט את הכדור הזה, הוא פחות מהיר מבעבר אבל אני מקווה שהוא חזר והוא ימשיך לכבוש, אם הוא ימשיך ככה אז יהיה טוב לכולם ואפשר לדבר על חזרה שלו, בינתיים הוא מעולה ואני שמח. כאשר סמואל אטו לא משחק, כולם ציפו ממסי ורונאלדיניו לקחת יותר אחריות, אף אחד לא חשב שגודיונסן יביא את השינוי, בצ'לסי הוא היה מבקיע מצבים כאלה, מוזר, אבל הוא חלוץ בינוני מאוד. מסי עשה את שלו והיה אדיר אתמול, אבל לבד הוא לא הספיק. רונאלדיניו חוץ מלהכין למסי מצב עם הראש, וביצוע כדורים נייחים לא היה על המגרש, הוא אחרי ה2-0 של ריאל גם לא בא לקבל את הכדור בכלל, כאילו התייאש, וזו אחת הסיבות שברצלונה הפסידה כאמור. אני חושב שמחפשים את רונאלדיניו, ושהוא יחזור, התקשורת קיצונית, אבל להגיד שהוא היה טוב אתמול, לא. שוב אני יגיד, אם ראול היה מבקיע בדקה ה-15 מהמשקוף המשחק היה סגור עם 2-0 מוקדם מאוד. גם לרוד ואן ניסטלרוי היה משקוף. אל תכניס את אטו, זה כמו שריאל תתלונן על חסרון של רונאלדו. ריאל הייתה אתמול טובה יותר, נקודה. ברצלונה קבוצה טובה יותר. ברצלונה לא הייתה גם מספיק אגרסיבית, 12 פאולים ב90 דקות זה מעט, ריאל עשתה 26 לעומת זאת. הנה הסטט' בעיטות לשער: ריאל - 18, ברצלונה - 13 למסגרת: ריאל - 7, ברצלונה - 2 http://www.marca.com/primeras/06/10/g1023.Xxx שער המארקה היום.
דור , הכדור של ראול בכלל לא הלך למסגרת. אם תראה את ההילוך החוזר מאחורי השער תראה שהכדור הולך לא למסגרת בכלל ותוראם גורם לכדור לחזור למסגרת ולפגוע במשקוף. ובקשר לרונאלדו , החסרון שלו זה כבר מתחילת העונה אז אין שום מקום להשוואה פה.
ואם נתפס לו השריר?? וגם אם הוא באמת רימה, אפשר לחשוב שהשחקנים שלכם כאלה צדיקים תמימים ואני לא מרגיש שיש צורך לפרט.. בכל מקרה הניצחון שלנו, תנסו לנקום בנו בקאמפ נואו עם אטו שיחזור (נקווה שלא), אנחנו מקסימום נשסע בכם את רונאלדו http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx
מפריעה לי ההתחזות? שאמרסון יעשה מה שבא לו. הביקורת מופנית לשופט. אני לא חושב שקיים בן-אדם אחד שברגע ההוא לא היה ברור לא כי מגיע לאמרסון אדום, והשופט לא שונה. הוא פשוט החליט במודע לעשות טעות (לא טוען שהמשחק מכור, סתם השופט פחדן).