Alvaro Recoba "מצטער סטרטפורד... "בלונדיניות מהממות שיושבות ומחכות"? נשמע לי "גן עדן" מדי... לא הגיוני. איך?" מה יש פה להבין? שמש,ים,מועדונים,פאבים,אלכוהול(הרבה),בחורות אירופאיות(הרבה) וחופש.....אם זה לא גן-עדן אז מה כן?(חוץ מהאולד-טראפורד כמובן!) ומה זה יושבות ומחכות?זה לא מכון ליווי,אתה צריך לדעת לדבר כמובן.
טיול עם הביה"ס לפולין נחשב חופשה בחו"ל? בכל מקרה מתוכננים 8 ימים, עדיין לא ברור מה המסלול(ביה"ס מפגר)...
אני טס לאנגליה בראשון לאוגוסט. עכשיו אני צריך מקומות בילוי טובים (לא מוזאונים וזה כי הייתי בשניה ביקורים הקודמים ובזה אני יסתדר עים המישפחה ) אני גם לא מחפש מלונות כי אני יהיה עד ה15 אצל דוד שלי ואז שבוע לבד במלון כי הורים שלי חוזרים לארץ ואני נישאר לראות יונייטד ודוד שלי עובר דירה... אז אני צריך מקומות בילוי טובים כי אני לא ישרוד חודש בלי פיסכו דרייב ומסיבה אחת לפחות help me mates i will start write more in english now on gotta practice but not here dont worry in the english forum
מה1 עד ה15 דולדנס גרין(לונדון) אבל כעיקרון זה לא משנה כי אני יסתובב בכול אנגליה במיוחד בעיר הקודש :aaarse:
אים יהיו מקומות בילוי נורמליים כמו שצריך מין הסתם אני ישאר בעיר הקודשhttp://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx מה אני יצא עים ההורים שלי למועדון?! חוץ מזה יהיה לי שבוע שם... רגע, אמרו לי להזהר מהפקיסטנים, מסוכן שם במועדונים? כאילו יש סכנה שאים אני לבד יעשו ל משהו?
תלוי איפה, אבל כמו בכל מקום יש מקומות יוקרתיים ויקרים יותר ויש שפחות.. בכל אופן דבר איתי ואני אמליץ לך על מקומות בעיר הקודש..