הקבוצות הספרדיות במפעלים האירופאים 2008/2009

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י REAL MADRID, ‏10/7/08.

1. Mr.Eko Member

המשחק הראשון בין בארסה לקרקוב ישודר בספורט 5 או 5 פלוס?

2. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא בזה ולא בזה.

3. Raulito Madridista

מאניש לא בסגל לקראתשאלקה

http://www.marca.com/ficheros/marca/imagenes/maniche011007_ES.Xxx

אתלטיקו מדריד תמריא מחר לגרמניה לקראת המשחק הראשון של מוקדמות ליגת האלופות, כאשר תתארח אצל שאלקה החזקה. חאבייר אגירה החליט היום שהוא מנפה מהסגל למשחק(20 שחקנים) את מאניש, שנמצא בדרך החוצה מהקבוצה. גם סייטיארידיס היווני לא בתוכניות של אתלטיקו, אך בניגוד לפורטוגלי הוא כן יוצא עם הקבוצה לגרמניה, אבל הסיכויים שיישתתף במשחק שואפים לאפס. אתלטיקו רוצה להיפטר מהצמד הזה כמה שיותר מהר, וכבר נפגשה עם הסוכנים שלהם, שמנסים לסדר להם חוזה בפריימרליג. יש לציין שאתלטיקו מעוניינת לבצע רכש אחרון בחלון ההעברות הנוכחי והיא בונה על כמה מליונים ממכירתו של מאניש. אתלטיקו תחסר את קון אגווארו שמשתתף באולימפיאדה ואת טיאגו מוטה הפצוע.

הסגל המלא:

שוערים: לאו פראנקו, גרגורי קופה;
    הגנה: לואיס אנטוניו פראה, מריאנו פרנייה, אנטוני לופז, ג'וני הייטינחה, תומאס אופאלושי, חואן וארלה, פאבלו איבאנייז, סייטיארידיס;
    קישור: פאבלו אסונסאו, קלבר סנטאנה, איגנסיו קמאצ'ו, ראול גארסיה, מיגל דה קוובאס, סימאו סרברוסה, מקסי רודריגז;, לואיס גארסיה;
    התקפה: דייגו פורלהאן, סינמה פונגול;

באתלטיקו מדריד מאוד מתרגשים לקראת המשחק הנוכחי, ומספר שחקנים כבר אמרו בתקשורת את כל אשר ליבם. ראול גארסיה הצהיר על ביטחון רב אצל קבוצתו ואמר:"אנחנו לא חוששים לקראת המשחק ואנחנו לא מתארים מצב שנסולק מליגת האלופות". הקפטן מקסי רודריגז הצהיר:"אתלטיקו מדריד קבוצה שצריכה להיות בתחרות הזו בכל שנה. ניתן הכל כדי לא לאכזב את הקהל". פראה יודע שאתלטיקו עומדת במבחן חשוב מאוד וגם הוא מדגיש זאת:"הגיע הזמן להראות לכולם שאתלטיקו מדריד היא אחת הקבוצות הטובות בעולם".

4. Spanish Weapon Member

נצחון חשוב 4-0 לבארסה על ויסלה קראקוב במשחק חד צדדי ברובו.
    ידוע שבפולין אנחנו לא נלקק דבש,אז הנצחון הזה די שולח בראש שקט את השחקנים לפולין ולא מותיר
    הרבה שאלות בנוגע לזהות העולה מצמד המשחקים האלה.
    אטו (צמד 18', 84') נותן תשובה לפפ למה הוא היה צריך אותו בברצלונה , יחד עם צ'אבי (25')
    והנרי (50') שנותנים 4-0 חשוב מאוד לברצלונה.

אתלטיקו מדריד מפסידה 1-0 בגלזנקירשן מול שאלקה 04 משער של פאנדר בדקה ה30.
    אתלטיקו תגיעה לקלדרון בלי לופז שהורחק בדקה ה75 ולי דווקא נראה שאתלטיקו לא אמרה את המילה
    האחרונה שלה ובספרד היא תעבור את שאלקה.

5. Raulito Madridista

אתלטיקו הייתה אתמול חלשה יחסית אבל השיגה תוצאה טובה מאוד, בטח לנוכח העובדה שהיא נשארה בנחיתות מספרית במשך רבע השעה האחרונה, ועל זה אני אומר שראיתי את אנטוניו לופז יותר טובות מאמש. עם קון אגווארו ועם הקהל החם בויסנטה קאלדרון אני בטוח שאתלטיקו תעשה את העבודה. שאלקה אולי קבוצה יותר יצירתית מבשנה שעברה בעיקר בגלל הרכש פרפאן, אבל היא עדיין לא הרשימה אותי יותר מידיי.
    הפתיע אותי שאגירה פתח אתמול עם לאו פראנקו בשער של הקבוצה. בכל אופן, הוא הדף כדור מדהים כבר אחרי פחות מדקה, אבל יכל להגיב יותר טוב לבעיטה החופשית שממנה הובקע השער.
    בקשר להופעה של אתלטיקו אמש, אז אתמול בלט בבירור שאתלטיקו בלי אגווארו היא קבוצה בינונית מאוד. דבר שני, השחקנים בכנפיים היו מזעזעים: סימאו המשיך את היכולת מהיורו, ולא זכורה לי הופעה כל-כך מרושלת של מקסי רודריגז שפשוט ברח מהכדו. מי שדווקא כן בלט לטובה באתלטיקו זהו פונגול שהצליח להגיע לשני מצבים לא רעים בכלל אך בעט לא מספיק טוב. עם כל הביקורת על אתלטיקו, צריך לקחת בחשבון שבליגת האלופות אף קבוצה לא נראית מדהים במשחקי החוץ, ויחסית למשחק חוץ היא לא הייתה כל-כך נוראה. מעבר לכך, מחנה האימונים שלה היה דיי בינוני. אני בטוח שבמשחקים הבאים ההגנה תיראה יותר טוב. אחת הסיבות לחוסר הייציבות, מעבר לאי התיאום, זו העובדה שפראה שיחק בצד ימין. הוא אדיר כבלם והוא מוסיף שקט וביטחון לקבוצה.

בקשר לברצלונה, היה ברור שהיא תעשה את העבודה. אטו ממשיך להפציץ. לא ברור לי איך גוארדיולה חשב בכלל על אפשרות של למכור אותו. כל דקה שהקמרוני על הדשא ולא על מיטת הטיפולים, זו פשוט חוויה.

6. Raulito Madridista

אתלטיקו רוצה צ'מפיונס

אתלטיקו מדריד תעלה הערב(21:45) למשחק גומלין מוקדמות ליגת האלופות נגד שאלקה במטרה למחוק את הפיגור הקטן מהמשחק הראשון, בעזרת הקהל החם שלה שיימלא את האיצטדיון הערב. בקבוצה משדרים רוגע ואופטימיות קראת המשחק, אבל ברור ששקט לא יהיה באתלטיקו במידה והקבוצה תיכשל. האופטימיות הגדולה נובעת כמובן מחזרתו של קון אגווארו, שנעדר מהמשחק הראשון עקב משחקי האולימפיאדה. הארגנטינאי ייפתח בהרכב לצידו של דייגו פורלהאן בהתקפה, ויחליף את סינמה פונגול. "אני לא המושיע של אתלטיקו, כל הקבוצה צריכה להיות טובה בשביל שנעבור שלב", אמר אגווארו כמה ימים לקראת המשחק, בשאלה אם הוא ידחוף את הקבוצה לצ'מפיונס. שינוי מאולץ שיעשה חאבייר אגירה בהרכב יהיה בעמדת המגן השמאליף. מריאנו פרנייה ייתפוס את מקומו של אנטוניו לופז המורחק. לאו פראנקו צפוי לפתוח בשער ולא גרגורי קופה ששיחק לפני שבועיים. מאניש, שהצטיין לאחרונה במשחקי ההכנה ובאימוני אתלטיקו, נמצא גם הוא בתמונת ההרכב על פי התקשורת. המאמן אגירה אמר לחניכיו לקראת המשחק:"זה המשחק הכי חשוב שלי מאז שאני מאמן את הקבוצה, אסור לאכזב את הקהל". כמה שהוא צודק.

http://www.marca.com/ficheros/marca/imagenes/aguero_090208_ES.Xxx
    כמה הוא היה חסר.

אתלטיקו מדריד: לאו פראנקו; פראה, אופאולושי, הייטינחה, פרנייה; אסוסנאו(מאניש), ראול גארסיה , מקסי רודריגז, סימאו; קון אגווארו ודייגו פורלהאן

הפסד חסר חשיבות לבארסה בפולין

http://www.marca.com/elementosPortada/fotosPortada/2008/08/26/barcelona310x100.Xxx

במשחק הגומלין חסר החשיבות אמש בפולין, הפסידה ברצלונה 1-0 לויסלה קראקוב ועלתה לשלב הבתים של ליגת האלופות. בדקה ה-52 כבש קלבר אחרי כדור קרן. למרות משחק מנומנם של ברצלונה, הקבוצה הגיעה למספיק הזדמנויות כדי לכבוש, על-פי התקשורת, ואף אחד משחקני החלק הקדמי לא היה חסין מהחמצות גדולות, אפילו סמואל אטו. אינייסטה תופקד בצד ימין כאשר חלב נכנס לשחק רק בדקה ה-75. גם בוז'אן קיבל 'פירורים' כשנכנס חמש דקות אח"כ במקום אטו. בניגוד למשחק הראשון, הבלם לצידו של פויול היה פיקה.
    "אני לא חושב שזילזלנו היום או בהכנה שלנו למשחק. למרות שלא שיחקנו היטב היו לנו חמש או שש הזדמנויות להבקיע לפני השער שספגנו. השחקנים קצת מסתבכים בהתקפה אבל נשפר את זה לקראת המשחק הראשון בליגה", אמר המאמן פפ גוארדיולה לאחר המשחק.

ברצלונה: וואלדז; אלבס, פויול, פיקה, אבידאל; טורה, קייטה, צ'אבי(חלב, 75); אינייסטה(גודיונסן, 56), הנרי, אטו(בוז'אן, 80);

נערך לאחרונה ב: ‏27/8/08
  7. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

השארת אותנו עם 10 שחקנים. :aaaprot:
    ההתלבטות כנראה בין RG למנישה.
    הקהל בקלדרון יתוגבר ע"י כמה חבר'ה מהפניה הגרמנית הנפלאה וע"י ארגנטינאי שבגלל שבתו התאהבה באחד השחקנים נהיה אוהד של הקבוצה כולה.

8. riquelme1 Member

4-0 לאתלטיקו על שאלקה, לא יאמן איזה תוצאה, אתלטי תיהיה בליגת האלופות.

9. Raulito Madridista

http://www.uefa.com/ml/images/ucl/header.Xxx

אתלטיקו מדריד עשתה אמש את העבודה בצורה חלקה נגד שאלקה, והבטיחה שגם השנה תהיינה ארבע נציגות ספרדיות בשלב הבתים של ליגת האלופות. הגרלת שלב הבתים תיערך היום(19:00, שידור ישירביורוספורט ו ב5+ LIVE) וכמובן הקבוצות הספרדיות לא יכולות לשחק אחת נגד השנייה, כי בשלב הבתים אין מפגשים בין קבוצות מאותה המדינה. ריאל מדריד וברצלונה נמצאות בדרג א', ויאריאל נמצאת בדרג ב' תודות לקמפיין המוצלח שלה לפני שלוש עונות, אז הגיעה הקבוצה לחצי הגמר, ואילו אתלטיקו מדריד שלא השתתפה בזירה הזו כבר הרבה זמן, נמצא בדרג האחרון ותקבל הגרלה לא פשוטה ככל הנראה. אפשרות מעניינת היא פגישה מחודשת בין אתלטיקו מדריד לאקס, פרננדו טורס. מפגש זה היה יכול להתקיים בשלב המוקדמות, אך זה לא יצא לפועל.

הדירוג המלא לפניכם:

http://img147.imageshack.us/img147/6370/82940571uq5.Xxx

http://img98.imageshack.us/img98/264/39129611qw2.Xxx

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏28/8/08
  10. RubberSoul Member

סיטואציות שיוכלו להיות לספרדיות.
    האלופה,שעקב הבטחת כרטיס לצ'מפיונס בעונה שעברה של פיורנטינה,ניצלה מהגרלה אטרקטיבית(פירוט בנושא של ריאל).
    אבל בכל זאת יכול להווצר לכל הספרדיות הגרלות קשות,קלות וסתם הגרלות.
    הבית הקשה שיכול להיות לריאל:
    ריאל,יובנטוס,פנרבחצ'ה,דינמו קייב
    הבית הקל לריאל:
    ריאל,ספורטינג,סטיאווה,באטה בוריסוב

ויאריאל,שהבטיחה את העליה לשלב בתים מהמקום השני,תצפה להגרלה קשה בכל מקרה,עם קבוצה אחת לפחות קשה.
    הבית הקשה של ויאריאל:
    צ'לסי,ויאריאל,מארסיי,פיורנטינה
    הבית הקל לויאריאל:
    ליון,ויאריאל,סלטיק,אלבורג

ברצלונה תנסה לשחזר את הישג עונת 05-06 ו07-08 כשזכתה והגיעה לחצי גמר(בהתאם) כשהיא יותר טובה ממנצ'סטר.
    נראה שהפעם היא תקבל הגרלה בינונית,גם קשה ואולי גם קלה.
    הבית הקשה לברצלונה:
    ברצלונה,באיירן,פנרבחצ'ה,פיורנטינה
    הבית הקל לברצלונה:
    ברצלונה,פסוו,באזל,אנורתוסיס
    אתלטיקו חוזרת אחרי יותר מעשור בגלות,והיא תדורג רביעית.קל כמעט בטוח שלא יהיה,אבל אחרי התצוגה ההירואית מול שאלקה,אפילו מנצ'סטר יכולה ליפול בקלדרון.
    הבית הקשה לאתלטיקו:
    מנצ'סטר,רומא,זניט,אתלטיקו
    הבית הקל לאתלטיקו:
    ארסנל,ברמן,פנאתינייקוס,אתלטיקו

אז תשמרו שלא תשתגעו מרב המתנה,כי השנה הולך להיות חם.

11. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה היה כל כך צפוי ,הגורל כל כך אכזר .
    טורס מול אתלטיקו בצ'מפיונס ליג

http://www.marca.com/elementosPortada/fotosPortada/2008/08/28/sorteo_champions_champions0809.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏29/8/08
  12. RubberSoul Member

הייתי כותב בכותרת הגרלות טובות מאד לויאריאל ואתלטיקו,מצויינת לברצלונה,סבירה לריאל.
    ויאריאל ואתלטיקו יכולות להסתמך על יכולת נוכחית שלהן ושל היריבות.
    אתלטיקו עם ליברפול שנראית רע(אוי פרננדו),PSV ומארסיי ברמה של שאלקה.
    ויאריאל עם סלטיק ואלבורג שאותן היא 90% חייבת לעבור,מנצ'סטר פתחה את העונה סביר,והיא יכולה להפתיע.
    תרשמו לעצמכם-16.9,מחזור ראשון!

13. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

פינטזתי לראות את האיש הזה בתמונה במדי הבלאוגראנה בתנועה הזו בסטניאגו בירנבאו.

http://soccerlens.com/wp-content/uploads/2008/05/andrei_arshavin.Xxx

אבל כנראה שאסתפק באיש הזה בתנועה הזו בסנטיאגו בירנבאו אבל במדי זניט , נו זה גם משהו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

14. Raulito Madridista

http://www.marca.com/ficheros/marca/imagenes/depor_split280808_ES.Xxx

דפורטיבו לה קורוניה תתארח בעוד כשעה וקצת בקרואטיה אצל היידוק ספליט(21:45), במטרה לעבור לשלב הבא של גביע אופ"א. הקבוצה של לוטינה מגיעה לגומין במצב-רוח בינוני, משום שבריאזור לא הצליחה לנצח והתוצאה הסופית הייתה 0-0. למרות זאת בקבוצה שומרים על אופטימיות כמובן, וסומכים בעיקר על ואלרון כמי שיביא את השינוי. דפור צפויה להמשיך במערך של חלוץ אחד בלבד - ריקי(עומר בראבו ימשיך לחכות לצ'אנס מהספסל כמו במשחק הקודם), כאשר מאחוריו נמצאים ואלרון, גווארדאדו שכשיר באופן מלא וגם חואן רודריגז. לאפיטה פצוע נדמה לי. בחלק האחורי מתלבט המאמן בין זה קאסטרו לפיצ'ו.
    הרכב משוער: ארנזוביה; לאורה, לופו, זה קאסטרו(פיצ'ו), פיליפה לואיס; סרחיו, דה-גוזמן, חואן רודריגז, גווארדאדו, ואלרון; ריקי

---------------------

פרט לריאל מדריד, ההגרלות של הספרדיות מצויינות.
    הגרלה מאתגרת מאוד של ריאל, לפי דעתי זה בית יותר מעניין מאשר מה שהיה לנו בשנה שעברה, ולכן מצד אחד אני מרוצה, מצד שני קצת פחות. הקבוצה פשוט שוכחת לשחק כדורגל שהיא מגיעה לדלה-אלפי, יובנטוס בעטה אותנו פעמיים מליגת האלופות בשנים האחרונות, ועוד פעם אחת עשתה זאת כאשר היינו הקבוצה מספר 1 באירופה. קשה לי לראות אותנו מחלצים שם נקודות. אני גם בספק לגבי היכולת שלנו לנצח ברוסיה אצל זניט, התנאים יעשו את שלהם. למרות שלדעתי אין מצב שהקבוצה תשחזר את היכולת שלה משנה שעברה. חייבים לנצח את כל משחקי הבית ולסמן וי גם על המשחק בבלארוס ואז אני מאמין שיהיה בסדר.
    החזרה של פרננדו טורס לויסנטה קאלדרון תיהיה מאוד מרתקת. זה באמת היה שקוף שזה ייקרה. למרותת שעל הנייר נראה שלאתלטיקו יש הגרלה לא קלה עם קבוצות בעלי שמות מפוארים, אני בהחלט חושב שהיא יכולה לגנוב את המקום הראשון. ליברפול בכושר מזעזע, איינדהובן בכל שנה נחלשת ונחלשת וגם מארסיי קבוצה פחות מוכשרת מאתלטיקו, בטח אחרי עזיבתו של נאסרי.
    לויאריאל יש זיכרונות טובים מאוד מהמפגש עם יונייטד לפני שלוש שנים. היא צפוייה להתברג שנייה בבית בלי יותר מדיי בעיות.
    ההגרלה של ברצלונה פשוט בדיחה.

נערך לאחרונה ב: ‏9/10/08
  15. REAL MADRID Member

הגרלה קשה אבל מבחינתי זה לא משנה הרבה. אם שוסטר מדבר על זכייה בליגת האלופות אז ההגרלה לא צריכה לשנות כלום, בשלב כזה או אחר תמיד יהיו בליגת האלופות משחקים קשים ובשביל לזכות בליגת האלופות צריכים להיות מסוגלים לנצח כל קבוצה בעולם ביום נתון. הדבר היחיד שמעצבן אותי בהגרלה הוא שהשחקנים שלנו יאלצו לנסוע לקור של רוסיה ובלארוס ואני מקווה שזה יהיה כמה שיותר מהר לפני שיא החורף..