תקן אותי אם אני טועה אבל בית"ר חטפה רביעייה מול ראשון לציון בבית שבועיים לפני. וגם רביעייה ממכבי ת"א לא בפתיחת הליגה אלא בסיומה. גם את בית"ר ב"ש, קבוצת תחתית מהליגה הלאומית בית"ר עברה בפנדלים באותה עונה. והפועל של אותה עונה גם ככה הייתה מאוד חזקה, וגם סיימה את העונה חזק.
הנה joe_cool, חיפשתי ומצאתי במיוחד בשבילך את תוצאות המשחקים האחרונים של בית"ר באותה עונה: מחזור 32: הפסד בחוץ 2:1 להפועל פ"ת. מחזור 33: 1:1 עם הפועל ירושלים (האחרונה בטבלה). מחזור 34: 1:1 בבית עם מכבי פ"ת. מחזור 35: 0:0 עם הפועל חיפה. מחזור 36: 1:1 עם אשדוד בבית. מחזור 37: הפסד 4:1 למכבי ת"א. מחזור 38: הפסד 4:1 לעירוני ראשון במשחק הביתי האחרון של אלי אוחנה כמאמן. ואחרי השבועיים האלו משחק גמר הגביע.. אז איפה התוצאות של המשחקים שכתבת..? (אם תתעקש לא להאמין לי אני אשלח לך לינק)
האליפות של הפועל חיפה ב98-99 אם אני לא טועה... עם רוסו מילנקו ואורן ניסים.. הייתה להם קבוצה אדירה. מכבי חיפה של השנים האחרונות http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx
חבר'ה, יבואו גם סקירות על אלופות גדולות אחרות ולא רק זאת של הפועל ת"א..אתם יכולים להסיר כל דאגה מליבכם..
יגעל אנטבי אני זוכר שעונה קודם היה קרב בין בית"ר להפועל ת"א מי תביא אותו מהרצליה היה לו כבר איזה סיכום בבית"ר ואז הפועל חטפו אותו בעעעעעעעעעעעעע בכלל הקבוצה הייתה בניוה על פישונט וחרזי שתי שחקנים מעונות האליפות של בית"ר
דווקא חרזי למרות השערים הרבים שכבש היה כבר לקראת דימדומי הקריירה שלו וגם פישונט של הפועל לא התקרב בכלל לזה ששיחק בבית"ר.. באותה עונה מי שנתנו את הטון היו ארבעת הצעירים פלוס תקווה שתמיד עלה בסביבות דקה 60-65 ושינה את המשחק בשער או במסירה גאונית.. וכמובן הגנה חזקה בראשותו של גרשון שנתן את העונה הטובה ביותר שלו ומאז דווקא מעדיף לשיר וכמובן בכר ואנטבי בכנפיים...
קשטן עלה לשחק בהפועל בעונת 99/00..? סוג של מאמן/שחקן כזה? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/drunk.Xxx
מכבי נתניה של 1982 הייתה קבוצה ענקית שנתנה הצגות בלתי נשכחות ולא הייתה שום קבוצה שמסוגלת לקחת ממנה את האליפות,בעצם הייתה אחת ויחידה הפועל כפר סבא. אימפריה.
99/00 של הפועל ת"א הייתה שילוב מצויין בין הצעירים למנוסים ולזרים הטובים תחת שרביטו של מאמן שלא עושה חשבון בדמות קשטן. מה שבאמת מוזר הוא שמכל "תינוקות קשטן" (ממש באזבי) אי אפשר להגיד על מישהו שהגיע לרמה גבוהה. 5 שנים אחרי- אודי וטועמה במכבי פ"ת (עם כל הכבוד), בלילי בקבוצת תחתית בטורקיה, אפק ירד לליגה שלישית בספרד ובדרך חזרה כנראה ובכר גם הלך לאיבוד בליגה קטנה- פורטוגל. ולדעתי הוא רואה טוב מהספסל.
נמשיך בפרוייקט והפעם נחזור אחורה בזמן לקבוצה שקרובה לליבי ולטעמי נתנה את העונה הגדולה ביותר של קבוצה ישראלית אי פעם {יכול להיות שאני משוחד..}, מכבי חיפה עונת 1993/1994.. הקבוצה זכתה באותה עונה באליפות ללא כל הפסד בעונה ארוכה של 39 משחקים עם 28 נצחונות ו-11 תוצאות תיקו, 95 נקודות ו-97!! שערי זכות מול 28 שערי חובה..רק מאזכור ההרכב של אותה עונה יש לי צמרמורת..רפי כהן, בלבול, בנאדו, פץ, גלאם, קנדאורוב, רוני לוי, חזן, ברקוביץ', עטר, מזרחי.. באותה עונה היריבה הייתה מכבי ת"א עם גם קבוצה גדולה משלה עם זוהר, נמני, אבי כהן הירושלמי, פולוקארוב ואובארוב ועדיין נכנעה ללא תנאי לירוקים.. במשחק הראשון בין שתי הקבוצות היו 45 אלף צופים בר"ג בו הורחק אלון מזרחי על הדקה הראשונה בגלל נגיחה באיציק זוהר, חזן קבע 1-0 לירוקים ודריקס השווה במחצית השנייה..את המשחק השני בקרית אליעזר אף אוהד ירוק לא ישכח, הקבוצה מחצה את הצהובים 5-0 משערים של מזרחי, ברקוביץ', עטר, גלאם, גצקו.. גם באירופה{העונה הראשונה של הקבוצה ביבשת..} הקבוצה עשתה חיל בגביע אירופה למחזיקות גביע..בסיבוב הראשון {המוקדם}הקבוצה הדיחה את דודלאנז' מלוקסמבורג, בסיבוב בראשון הקבוצה הפסידה לטורפדו מוסקבה 1-0 במוסקבה אך ניצחה בבית בקריה 3-1 לאחר תצוגה הרואית של כל השחקנים, לאחר מכן בשמינית הגמר הקבוצה פגשה את אחת מאריות הכדורגל האיטלקי דאז, פארמה לה היא הפסידה בקריה 1-0 משער של ברולין בדקה ה90 אך ניצחה בטארדיני של פארמה 1-0 משער של מזרחי ועפה בבעיטות מהנקודה הלבנה.. העונה הזאת הייתה עונה גדולה בעיקר לאייל ברקוביץ' שנבחר לשחקן העונה, אלון חזן עם 14 בישולים וכמובן האווירון אלון מזרחי עם 28 שערי ליגה ואלמלא הוא היה נפצע לקראת סוף העונה הוא בטוח היה שובר את שיא ההבקעות לעונה אחת העומד על 33 שערים ושייך לניסים אלמליח מבית"ר ת"א..{משנות ה50..}..
גיל, אני אסכם במשפט אחד את כל מה שכתבת על הקבוצה העצומה ההיא של חיפה: "למה הוא מחכה? למה הוא מחכה?? לזה הוא מחכה...". סוכריה על מקל למי שיזהה מנין לקוח המשפט הזה.
קנדאורוב נגד בני יהודה , נגמר 1-3 אני חושב (גול ענק של קודריצקי ז"ל)... תשלח לי את הסוכריה בדואר.. הכל נכון, גיל, ואני קצת עצוב שלקחת לי את הסיקור של האליפות הזו, ואני גם כן מאמין שזו ה-אליפות של המדינה. פשוט סוחפת עם 10 רמות מקצועיות מעל הליגה. הכבוד מגיע לשפיגל שבנה תוכנית משחק מצוינת, החדיר אותה בשחקנים שביצעו במדויק את הוראותיו והתוצאות היו במגרש. הפרש השערים מלמד על האטרקטיביות כשקבוצות חששו לצאת עם רביעיות ויותר, ובד"כ זה לא עזר. אחחח ראובן עטר, ברקוביץ', מזרחי, איך זה יכול להיות לא אטרקטיבי. מדי פעם אני רואה את קלטת האליפות (ככה אני גם זוכר את הציטוט פולדש) ופשוט מתמוגג. בסופה אגב שיר האליפות הכי יפה לאליפות הכי יפה (חיפה חיפה מכבי שלי, להיט ניצחי).