הקבוצה של המדינה? מי קבע?!

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י Pele, ‏13/4/08.

1. GUTE Member

פלה, הנהלה מנותקת בלה בלה בלה...
    מה חשבת... זה כמו השוק של הנהלת הפועל ת"א?
    במכבי הכל מסודר ומתוקתק, יש לה את אחת ההנהלות הטובות באירופה. תהיה בטוח שהיא לא מנותקת מהאוהדים והיא מבינה את צרכיהם. עלות המנויים עולה? מה לעשות. אם אוהדי מכבי רוצים שהקבוצה שלהם תמשיך להתמודד ביורוליג הם צריכים להבין שהקבוצה צריכה לעשות כסף. לא תמיד כל הגדולות של אירופה השתגעו ככה עם משכורות ותקציבים. בשביל להשתוות אליהן מכבי צריכה לגרד עוד כמה מליוני דולרים.

2. samoel Member

בנאדם, אני לא יודע מה נסגר איתך.
    אני יושב בשער 10 למעלה משלם 1600 שקל לעונה נהנה מכל רגע, וזה כולל אווירה וכולל עידוד מאסיבי וכולל מיקום מצויין(זה היתרון בנוקיה החדש מכל מקום באולם אתה רואה בלי שיסתירו, אלא אם כן עומדים,אבל אתה יכול להבין שברגע שעומדים קצת משנים את הגבהים). הבעיה היחדיה היא המרווח לרגליים. אבל זה מקום לבדיחות פנימיות של האוהדים, לקחתי חבר למשחק הארכה עם ירושלים ושום תלונה, למרות שהוא כבר ישב ביורוליג במקומות טובים בהרבה.

ולגבי ההבטיח, אני חשבתי שזה ברור, הוא גם קיים.
    נמאס כבר להגיב לך אתה מתלונן על דברים שלא מתלוננים עליהם, אתה פשוט מעורר בי גיחוך. אבל זה מקומו של פורום, בכל מקרה אני יכול להגיד לך שכדאי שהשקפת העולם שלך בכל מה שנוגע לתפל ועיקר תשתנה, וכן אני יודע להגיד את זה גם על היריב השנוא ביותר שלי. בכדורגל יש לכם את הקהל כנראה הכי טוב בארץ(זה שהוא קטן ומצומצם יחסית זה משהו אחר) , גם ליריבות ספורטיבית יש גבולות, אצלך זה פשוט לא נגמר.

3. King Kenny Member

מכל מקום בנקויה אםשר לראות בלי שיסתירו? בכלל לא נכון.
    הייתי שם פעם אחת במשחק של הנבחרת ועברתי כמה מקומות ובכל מקום הסתירו לי עד שבסוף התיישבתי במקום שהסתירו לי הכי פחות.

4. GUTE Member

אוהדי הפועל יראו שהשמש זורחת הם יגידו שזה בעצם לילה. נוקיה הוא אחד האולמות המתקדמים באירופה. יש ספורים כמותו. פשוט קשקשנים. ישבתי בערך בכל מקום אפשרי בנוקיה, רואים פשוט מעולה.

5. King Kenny Member

אין שום ספק שנוקיה אולם מתקדם אבל באותו משחק מלא פעמים הסתירו לי מכמה מקומות. אבל זה בטח בגלל שאני גמד. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx

6. Pele Member

samoel
    כהרגלך.. מה אני אמרתי ומה אתה ענית. אתה מתעקש ללכת לכך שאני שונא את מכבי ומה זה אומר עליי כשאני בכלל לא מזכיר את זה בהודעות.
    אני לא מתלונן על כלום. לא אכפת לי ממכבי מצדי שנוקיה יפול. העלנו פה את נושא האוהדים של מכבי, לא אותי. אבל אתה ממשיך בשלך.

ונוקיה לא כזה מושלם כמו שאתה מתאר אותו. הדבר הכי הזוי ששמעתי זה שיושבי שער 5 לא רואים את לוח התוצאות בגלל העיגול באמצע

7. GUTE Member

שבו, לצד הילוכים חוזרים, מופיעות תוצאות וסטטיסטיקות. שב בשקט, ילד.

8. GUTE Member

9. Pele Member

איזה שטויות http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

דון שמעון היקר בכבודו ובעצמו טען שהתכנון בחלק העליון של ההיכל הוא קטסטרופה. מנויי שער 5 התלוננו פעמים רבות אצל שמעון מזרחי, ביניהם גם דוד שלי מנוי קבוע שם כבר שנים רבות.

אני לא ילד תהיה בטוח.

נערך לאחרונה ב: ‏25/4/08
  10. GUTE Member

שטויות? מוזר שאתה אומר את זה. אח"כ אל תתפלא אם יזרק איזה חזיז במשחק ליגה. אלו ניצוצות של אלימות.

נערך לאחרונה ב: ‏26/4/08
  11. Pele Member

12. GUTE Member

הם לא קובעים שזה רגע הספורט הגדול ביותר ב60 שנות קיומנו, הם מציעים אותו, ואנחנו צריכים להצביע.
    ומה זה קשור לאשכול הזה? זה לא אשכול לניגוח מכבי ת"א בכדורסל?

13. samoel Member

גוטה, לא שמת לב?
    הפסקתי כבר להגיב, לקרוא אני עדיין קורא כדי להמשיך ולחייך.
    איי הקנאה. נמאס כבר מאותם מאופסים כמו מחבר הכתבה ההיא(שלא טרחתי לקרוא).
    אוהד הפועל, לא אובייקטיבי. בטח שהוא/היא יגידו ככה.

הרי ברור לכולם שלא מכבי ולא הפועל יזכו בזה. כי : אברבוך, זאבי ופרידמן הרבה יותר מייצגים. נבחרת העתודה והלאומית של ישראל בכדורסל עם הסגנויות באליפויות אירופה. וכמובן הספורט הפופולארי, שכנראה יגנוב לי כאוהד כדורסל את התהילה שכל כך מגיעה לנו. ההופעה במונדיאל 1970.

14. Pele Member

לא הבאתי את זה כדי שתתמוך בהפועל אלא כדי לראות את רוח הדברים שלקבוצה ולא לנבחרת לאו דווקא צריך להצמיד את הלאום שלה.
    תפסיקו לחפש אותי סתם.. אני לא תוקף אתכם אז אל תתקפו אותי.

כמו שצריך. כי כל אלו נבחרות ישראל.

15. Cesc_Fabregas Member

הבעיה היא שכשיש פרומואים של: ישראל רוצה פיינל פור או כל הזבל הזה של ערוץ 10 בחמישי בלילה, אנשים מתחילים לחשוב אחרת..