הצמרת לוהטת - המאבק נשאר ירוק-אדום

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Number 8, ‏12/3/09.

1. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

הפועל משחקים נגד נתניה בבית.

הכל תלוי במשחק הזה, אם חיפה מנצחת הסיפור גמור. גם עם תיקו קשה לי להאמין שהפועל תעבור אותה כי לדעתי בית"ר תפתח רגליים.

2. ACBenb Member

אני חושב שנתניה תתארח בבלומפילד, זה משחק בית של הפועל לא?

3. Number 8 Member

תוקן.

4. ACBenb Member

ואפשר להגיד שאם הפועל מנצחים אז הם כמעט בטוח אלופים, קשה לי לראות את הכח ונתניה לוקחות נק' מהמשחקים נגד הפועל ואני לא חושב שבית"ר יתפחו רגליים, אמרו את זה גם על מכבי תל אביב.

5. REAL MADRID Member

6. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

לטוב או לרע, אם שתי הקבוצות רוצות את זה אחלה, אבל ההתאחדות לא צריכה בכוח לשנות את הליגה כמה מחזורים לפני סוף העונה. מבחינתי משחק גורלי הוא דבר מבורך, אבל אי אפשר לשנות את העניין 3 מחזורים לפני סוף הליגה.

7. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

שי לא הבנת נכון, רק אם שתי הקבוצות יסיימו את העונה במאזן זהה יתקיים משחק מכריע ביניהם באיצטדיון נייטרלי, זה לא שההתאחדות רוצה לשנות את החוקים אלא פשוט חייבים להגיע להכרעה במקרה שכזה.

8. מיכל3 Member

אם ננצח יום שני אפשר להגיד שהסיפור כמעט גמור כי כבר יהיה פער של 5 נקודות. אם המשחק יסתיים בתיקו אז הסיכויים עדיין יהיו פתוחים לשני הצדדים. לחיפה מצפים עוד שני משחקים קשים בשני המחזורים האחרונים, איבוד נקודות באחד מהם בטוח יהיה. הפועל לעומת זאת אני לא רואה מאבדת נקודות לא נגד ר"ג וגם לא נגד נתניה בבית למרות שלא יהיו להם חיים קלים.

לגבי משחק מכריע, אני בעד כל עוד יש הסכמה הדדית משתי הקבוצות. משחק שימלא אצטדיון שלם, אווירה, מתח מה לא.. וגם דרך פיירית כדי להכריע את גורל האליפות. אבל קודם שנגיע לזה, אם ובמידה..

נערך לאחרונה ב: ‏12/5/09
  9. Pele Member

מתוך שדים.

נערך לאחרונה ב: ‏13/5/09
  10. REAL MADRID Member

http://cms.442.haymarketnetwork.com/contentimages/blog/LaLigaLoca/Robinho3.Xxx

וברצינות, אני מאמין שאם תעבור על יתר המשחקים של חיפה תמצא גם קיפוח מצד השופטים. בסופו של דבר אני מאמין שאוהדים צריכים לבוא בטענות לשחקנים וליכולת שלהם על הדשא, אם הקבוצות (מכבי חיפה והפועל ת"א) היו משחקות כדורגל טוב הן בכלל לא היו צריכות לעזרה מהשופט או בוכות על קיפוח מצד השופט.

11. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

REAL MADRID - איך אפשר בכלל להשוות בין הפועל תל אביב למכבי חיפה ברמת השיפוט? מכבי חיפה העונה לא קופחה פעם אחת. להפך, היא קיבלה חבל הצלה מהשופטים יותר מכל קבוצה אחרת שנאבקה על האליפות.

12. REAL MADRID Member

ובכל זאת, אני לא רואה משהו מגמתי ועל בסיס קבוע. לפי דעתי - כל עוד זה לא משהו מוגזם ויציאה רצינית מפרופורציות (כמו המשחק בין צ'לסי לברצלונה) אז אין מה לבוא בטענות. השופטים בני אדם וטועים, אני מאמין שהכל מתקזז בסופו של דבר. שוב, שהפועל תבוא בטענות קודם כל לשחקנים שלה שלא מספקים את הסחורה (איפה יבואה בכל הסיבוב האחרון?... הוא שומר שאף אחד לא יעיר את טלטיסקי שיש).

13. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני אחזור על משפט שכתבתי בדיון המחזור - הפועל תל אביב יכולה לשחק הכי גרוע בעולם ומי שצריכה להעניש אותה זו אך ורק היריבה שלה. לא השופטים.
    שתי הקבוצות, הפועל תל אביב ומכבי חיפה, הן לא קבוצות שאני מי יודע מה מחבב, אבל ככל שהעונה התקדמה, הפכתי להיות תומך גדול באדומים, בעיקר בזכות המתנות שמכבי חיפה מקבלת. אני לא רוצה להגיד שאלמלא השופטים, מכבי חיפה לא הייתה במירוץ כיום ושהצמרת היום הייתה נראית לגמרי אחרת, אבל כנראה שהמאבק לא היה נשאר בין שתי קבוצות בלבד.

ואגב, טעויות שיפוט אולי מתקזזות, אבל העונה זה כבר לא יקרה. לא נשארו מספיק מחזורים כדי לאפשר לזה לקרות.

14. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא קשור למאבק האליפות אלא לצמרת, יש לי הצעה לקבוע את המשתתפות בגביע אופ"א ע"י משחקי פלייאוף(בעונה הבאה)לדוגמא:
    העונה מסתיימת והאליפות מוכרעת, מקומות 2-5 מתחילות בבית פלייאוף ביניהם(משחק אחד בין כל אחת) מקום 2 מתחיל אוטומטית עם 3 נקודות, מקום 3 עם 2 נקודות, מקום 4 עם נקודה אחת ומקום 5 עם 0 נקודות.
    בסיום 2 הראשונות הולכות לאופ"א, השיטה הזאת משומשת ביוון ונראית לי הצעה לא רעה לליגה בעונה הבאה עם 16 קבוצות.

מה דעתכם?

15. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

לפי הטבלה הזו הרווחנו 2 נקודות והפסדנו 10, ואולי אף יותר בגלל אדומים, אבל התקשורת אדומה ואנו זוכים באליפות בגלל השופטים.