שלום לכולם מה שלומכם שלא תחשבו שנטשתי את הפורום האהוב עלי פשוט הייתי מאוד עסוק בימים האחרונים וגם עובד בינתיים בעבודה חדשה טוב מצבה של דואיסבורג באמת לדעתי בליגה לא מעודד אבל עם ניצחון על הבילפלדים זה ימתיק קצת אין לי ספק שננצח אותם הם ממש ממש נראים עם רגל אחד בקבר מה שניקרא קבוצה שבורה וגמורה וחבל שהגיעו למצב כזה אבל מצד שני אני מאוד מאושר שהגענו לגמר הגביע נגד שאלקה זה עדיין בשבילי כמו חלום קשה לי להאמין האמת עדיין לא מעקל ואין לי ספק שאנחנו יכולים להציג כדורגל טוב בגמר על הנייר כמובן שאלקה אבל כולם יודעים שלפעמים יש הפתעות לא צפויות
טוב, אפשר באמת לרשום שלוש נקודות לזכות דואיסבורג. התיקו של בוכום מולם היה תקלה בלבד, ממש לא מקרה מייצג. חבל לי על קרלסרוהה, אבל כמו שהם נראים העונה אולי באמת טוב שפיטרו את אובה ראדולפר. הם חייבים זעזוע רציני, רק שאני לא בטוח שהוא אכן יגיע. מבין כל קבוצות התחתית אינגולשטדט עשתה זאת בצורה הטובה והאיכותית ביותר והם יכולים להינצל מירידה, בטח אם יגברו על יריבות התחתית חסרות היציבות. גם אוניון עדיין בסכנת ירידה, היא לא באמת מצליחה לגמור את העונה כמו שצריך בלי התקפי לב. והרטה...מה אפשר לומר עוד אחרי החמישיה לאאכן. אאוגסבורג עדיין לידה וכנראה תישאר קרובה גם בסיום המחזור, אבל הרטה תהיה בבונדסליגה בעונה הבאה, אין שום אפשרות אחרת, השחקנים לא יתנו למשהו אחר לקרות. עוד כמה שעות הרטה מארחת את פרנקפורט. מאזן הבית בשני המשחקים האחרונים די עלוב אבל אני מאמין בנצחון. וסוף סוף יהיה נעים באצטדיון, צפויות 7 מעלות. הכל יחסי בחיים... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx
אחרי שהרטה ניצחה בבית והבטיחה לעצמה מקום ראשון למחזור הנוכחי צריך לומר תודה לשאר קבוצות הצמרת שעשו עבורה את העבודה קלה יותר לקראת החזרה הצפויה לליגה הראשונה. דואיסבורג העניקה תקווה נוספת לבילפלד כשהפסידה להם בבית, בוכום עם תיקו ביתי מול קרלסרוהה ואווה שסיימה בתיקו אפס עם אוניון. מחר אאוגסבורג נגד דיסלדורף, אבל בינתיים רק קבוצה אחת מראה יציבות מול הרטה וזו אאוגסבורג. הרטה היתה מאוד בינונית מול פרנקפורט אבל זה הספיק, כי חוץ ממולדרס באמת שאין לפרנקפורט מה למכור מול הרטה. כל שחקן בברלין עולה על המקביל שלו בפרנקפורט. איך אומרים - קבוצה סימפטית.
אאוגסבורג עשתה את העבודה אתמול בערב וניצחה בבית את דיסלדורף 2:5 אחרי שפיגרו 2:1 במחצית. נאנדו רפאל במשחק גדול שלט בחלק הקדמי, הזין את החלוצים בכדורים והבקיע שני שערים. הפער בין אאוגסבורג ושלישית פורת הוא עכשיו 4 נקודות, אאוגסבורג והרטה יוצרות פער מהמקום השלישי לקראת הישורת הסופית.
שלום לכולם ולדעתי אני יכול לסכם שלצערי הזברות כבר לא יעלו השנה אלא אם כן יהיה משהו לא צפוי ורק תאורטי הם יכולים לעלות מהמקום ה 3 המצב לא מזהיר לצערי נישאר רק הגביע לקחת ויהיה טוב וערן יתכן שאהיה במשחק נגדכם במיגרש של דואיסבורג תלוי בשעה עוד נדבר
קשה להבין מה עובר על דואיסבורג, אבל כמו שאמרת - הם לא יעלו השנה. אבל יש להם משהו שאין לאף קבוצה בליגה שלהם - סיכוי לשחק בליגה האירופית... בינתיים אאוגסבורג איבדה נקודות מול אוניון וגם בסיום המחזור הנוכחי תישאר הרטה במקום הראשון. כמובן שעדיף להגדיל את הפער, אבל אני כבר מבסוט. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
מכיר, אבל רק מגרמניה, הוא עבר העונה לארמיניה בילפלד מדואיסבורג. אחיו בן אבלקסקי משחק בפורטונה דיסלדורף.
הרטה ברלין ניצחה הערב את בוכום בחוץ 0:2 והיא אוטוטו חוזרת לבונדסליגה. שמונה נקודות יעניקו לה לבטח מקום ראשון או שני, אבל סביר להניח שהיא תוכל להסתפק בפחות כדי להבטיח את העליה. בוכום תאלץ כפי הנראה להילחם באאוגסבורג על המקום השני.
מה עם מינכן 1860 לא נמצאת במאבק על העלייה? באמת קבוצה שנעלמה וחבל חסר במינכן דרבי למרות שהוא לא היה כל כך אטרקטיבי אבל עדיין לדרבי חוקים משלו...
העונה לא. אבל בעונה הבאה סיכויים טובים שהם יאבקו חזק על העליה בזכות התמיכה הכלכלית של שייח עשיר. הרטה ברלין (בוודאות) ואווגסבורג (סביר להניח) יעלו ליגה ובוכום, אווה ופירת יאבקו על הזכות להתמודד עם הקבוצה שתסיים במקום ה 16 בבונדסליגה על הזכות לשחק בליגה הבכירה.
ולחשוב שפעם היתה מינכן 1860 הקבוצה הטובה בעיר. ולחשוב שבשנה הראשונה להיווסדה היתה בבונדסליגה מינכן 1860 ולא באיירן מינן. איחולי עליה לאריות לקראת העונה הבאה.
מה עם קבוצות הפאר המזרח גרמניות לשעבר שעשו פעם בחיל בגביעי אירופה הן עדיין קיימות ואם כן באיזו ליגה הן נמצאות? איפה דינמו ברלין,לוקטמוטיב לייפציג ודינמו דרזדן? ללא ספק תעלומה....
הקבוצה המצליחה ביותר ממזרח גרמניה אחרי נפילת החומה היא דווקא האנזה רוסטוק. אבל כפי הנראה היא תעלה העונה לליגה השניה.
בשנים האחרונות דווקא אווה מאד מצליחה, השנה אולי גם עם סיכויים לבונדסליגה... ומלייפציג עם הגב של רד בול עוד נשמע בהמשך