הצוויטה בונדסליגה 2010/11

הנושא בפורום 'פורום כדורגל גרמני' פורסם ע"י msvduisburg, ‏17/6/10.

1. eran levy Member

היום נסעתי למשחק של אוניון ברלין - פאדרבורן. עד עכשיו ראיתי את משחקי הליגה השניה רק באצטדיון האולימפי, עם לפחות שלושים אלף צופים. הפעם הייתי באצטדיון של אוניון וזו חוויה אחרת לגמרי. אווירה מאוד משפחתית, האצטדיון בתוך שכונת מגורים, רוב גדול ליציעי עמידה על ישיבה. מחיר כרטיס רק 11 אירו. הקבוצה אמנם די רעה אבל לא נראה שזה מפריע עד כדי כך למישהו מהאוהדים. כיף לראות ככה כדורגל, וגם פחות מחצי שעה מהבית.
    ופאדרבורן ניצחה 0:2.

2. msvduisburg Member

ערן לפני 13 שנה חצי גמר היינו ?

לא ידעתי יפה יפה ונגד מי הפסידו ?

3. eran levy Member

אכן כן, ב-1998 הפסידה דואיסבורג לבאיירן מינכן 2:1 בגמר הגביע.

4. eran levy Member

הצמרת רותחת!!

בוכום ניצחה את אאוגסבורג 0:1 בחוץ ועלתה למקום השלישי עם 37 נקודות (כמו לאאוגסבורג).

הרטה מתבססת במקום הראשון עם 42 נקודות לקראת הדרבי.

5. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

אכן וכפי שציפינו הרטה מתחילה לברוח לליגה, בוכום חזק במאבק אחרי פתיחה עגומה כבר עם 7 ניצחונות רצופים ונכון להיום הקבוצה בכושר הטוב ביותר בליגה.
    אווגסבורג, דואיסבורג וקוטבוס לא יציבות, לפירת חסר איכות ותהליך הנפילה של אווה נמשך.

ומה עם האריות?
    תיאורטית עם כמה ניצחונות רצופים הם יכולים גם להכנס למירוץ, אבל זה לא נראה כרגע ריאלסטי.

בתחתית מצבה של בילפלד קריטי.

6. eran levy Member

יש אלופת חורף!!

במשחק השלמה מהמחזור ה-17 ניצחה אווה את פרנקפורט 1:3 וזכתה באליפות החורף, כשהיא מקדימה (בתום הסיבוב הראשון) את אאוגסבורג והרטה ברלין. הקבוצה (שאיבדה את הסימפטיה שלי במהלך משחקה האחרון מול בוכום) זוכה בהישג כביר בעונתה הראשונה בליגה השניה. למרות המיקום המפתיע בצמרת לא מוותר מאמנה ריקו שמיט על המטרות בתחילת העונה: 40 נקודות ליגה. מהמקום הרביעי ועם 37 נקודות אפשר לומר שהמטרה הושגה, וכל הכבוד לאווה על ההישג.

7. eran levy Member

8. Ariel Member

נהניתי מאוד לקרוא ערן, תודה.

אצפה מחר בדרבי ולו רק לשם האווירה. מבחינת יחסי הכוחות די ברור מי תצא עם שלוש הנקודות.

9. msvduisburg Member

טוב אז בקשר לדרבי של ברלין בראשון ? אין לי ספק ואני בטוח בכך

הרטה מנצחת במשכנע 4-1 משהו כזה

ואני מחזיק להם אתבעות ערן מגיע לכם שיהיה לכם המון בהצלחה

בקשר לזברות שלי אני חייב לציין שהמצב לא טוב מקווה רק שנעלה בסוף וממש לא משנה לי מאיזה מקום

נקווה לטוב

10. eran levy Member

לא רק שהרטה לא ניצחה 1:4, היא היתה היום לפרקים פאתטית. אמנם היו לה די הרבה הזדמנויות שראמוס החמיץ בטירונות, אבל חוץ ממנו שבאמת השתדל, רפאל שנלחם והובניק שהשתדל לקו כולם ביהירות וחשבו שהנצחון שלהם עוד לפני שריקת הפתיחה. רוב פרנד היה זוועתי ורק הרס את המשחק של הרטה, רוני היה חלש מאוד, ארטס לא באמת עמד במצבים מסוכנים. את השער השני הוא יכול היה למנוע, אבל הראשון היה פצצה לרשת של מוסקורה. כל הכבוד לאוניון, הם נלחמו, נתנו את הנשמה וניצחו את הרטה בבית שלה. לא היתה נשמה להרטה, הם לא הבינו מה זה דרבי. האוהדים של אוניון נשארו עוד ארבעים דקות ביציעים וחגגו את הנצחון. גם שלוש נקודות, גם קרלסרוהה שמתחתם הפסידה, החיים שלהם טובים. הרטה? לפחות היא נשארת בכל מקרה במקום הראשון בתום המחזור, גם זה משהו...

11. werder bremen Member

ניצחון מפתיע של אוניון והוא מראה שאין לאף קבוצה בליגה הזאת יציבות לאורך זמן מלבד בוכום שכרגע נמצאת בכושר מטורף! הניצחון הזה היה טוב ככה יש אקשן בצמרת.

12. eran levy Member

הרטה ברלין חזרה לעצמה מהר מאוד עם נצחון גדול 2:6 בחוץ מול קרלסרוהה והפער בינה לבין אאוגסבורג ובוכום גדל לארבע נקודות. ההפסד בדרבי, עד כמה שהוא היה כואב, היה מקרי ולא משקף. עשו לי את הסופ"ש. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

13. eran levy Member

ריקו שמיט, מאמן ארצגבירגה אווה יכול לסמן V, מעכשיו כל דבר יותר הוא בונוס.

שמיט הצהיר בתחילת העונה שהמטרה של קבוצתו היא 40 נקודות שיבטיחו מקום בבונדסליגה השניה בעונה הבאה. שמיט ואווה עשו את זה בגדול כשניצחו אתמול בערב את מינכן 1860 והשיגו את 40 הנקודות.
    אין לי סימפטיה גדולה לקבוצה ההגנתית של אווה שמתבנקרת מול הגדולות, אבל אולי זה ישתנה מפני שהיא במקום הרביעי, נקודה פחות מבוכום ואאוגסבורג (וגם חמש מהרטה, אבל אני מעדיף לא להכניס את הרטה למשוואה הזו, שהאחרות יילחמו ויעלו איתנו... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx ).

14. eran levy Member

http://mediadb.kicker.de/2011/fussball/ligen/l/1.Xxx המחזור ה-23 בבונדסליגה השניה

בשליש האחרון של העונה תנסה הרטה להבטיח את עלייתה בהקדם ותפגוש את קוטבוס חסרת היציבות במשחק המרכזי.
    אאוגסבורג ובוכום יפגשו קבוצות מרכז טבלה, אווה את ארמיניה בילפלד שחייבת לנצח כדי להתחיל לטפס מהמקום האחרון.
    קרלסרוהה שהובסה בביתה ע"י הרטה ברלין 6:2 במרחק שלוש נקודות בלבד מהלפני אחרונה אינגולשטדט.

שישי, 18/2, 19:00
    בוכום – פורטונה דיסלדורף
    מינכן 1860 – אאוגסבורג
    אינגולשטדט – גרויטר פורת'

שבת, 19/2, 14:00
    פאדרבורן – אלמניה אאכן
    דואיסבורג – אוניון ברלין

ראשון, 20/2, 14:30
    פרנקפורט – קרלסרוהה
    אוסנברוק – אוברהאוזן
    אווה – ארמיניה בילפלד

שני, 21/2, 21:15
    הרטה ברלין – אנרגי קוטבוס

15. werder bremen Member

עוד ניצחון ענק של הרטה 5-0 על אאכן,אני מאמין שהניצחון הזה באמת נותן להם את הכרטיס לליגה הראשונה בעונה הבאה במיוחד לאחר התקופה המצוינת שעוברת על הקבוצה 2-2 מול קוטבוס 6-2 מול קרלסרוהה ועכשיו ה5-0 הקבוצה בכושר מדהים ואני מאמין שהיא צריכה לנצח 2-3 משחקים והיא כבר תבטיח את העלייה.