היום לדעתי הרטה מנצחת ניצחון משכנע לדעתי גם 4-1 או 3-0 משהו כזה זו דעתי בשישי הקרוב אנחנו יוצאים למשחק חוץ באינגולשטדט גם שם לדעתי ננצח אבל בשיניים אפילו אולי ערן מתי דואיסבורג פוגשת את הרטה ברלין? אתה יודע
חזרה טובה לליגה של קבוצות הצמרת,דואיסבורג מראה כמה שהיא קבוצה טובה נצחון מאוד משכנע יש להם את כל הכלים להצליח לעלות ליגה וגם להתברג בליגה הראשונה,אוגסבורג בכלל קבוצה מדהימה שאני מסמפט מאוד יש לה התקפה מצוינת ושחקנים מאוד כשרונים זה יהיה קרב צמוד בין הרטה,דואיסבורג ואוגסבורג...וגם לאוהה יש 2 משחקים חסרים ככה שעדיין צריך לספור אותה כי יש לה 31 נק'.
היה קשה, אבל בסוף הרטה ניצחה את אוברהאוזן 1:3. הסטטוס קוו נשמר בצמרת, אבל בוכום מתקרבת והיא כבר רק חמש נקודות מהמקום הראשון. ומי שעוד יכולה לעבור את כולם היא אווה, לה שני משחקים חסרים.
יצאנו עם אינגולשטאדט 1-1 וזה ממש איכזב אותי אבל אם יש משחק שאני ממש לא בטוח לגביו וחושש זה בשבת מתארחים אצל המינכנים 1860 מקווה שניצא מזה בשלום ואנחנו זקוקים מהר לניצחון שיחזיר אותנו למקום
איזה משחק היה בברלין! דיסלדורף והרטה ממש נלחמו, לרוב הרטה היתה טובה יותר, אבל מחדלים בהגנה שלה הביאו לשני שערים. אבל ראמוס ביום מעולה הבקיע שניים ולאסוגה, שוב לאסוגה, סידר להרטה שלוש נקודות לפני השער הרביעי בשניות הסיום של ראמוס. בעוד שבועיים הדרבי של ברלין, וכל הכרטיסים נמכרו. הרטה שוב שפיצנרייטר.
מקווה שהמשחק הזה יכניס את ראמוס לדרך חדשה. לא רק שהוא היה בכושר גרוע, גם היה את הסיפור של התאונה שבה היה מעורב בחופשה בקולומביה ונכון להיום הוא יצטרך להוכיח את הזימונים שלו לנבחרת ויש לו עוד שבוע להוכיח עד המשחק מול ספרד. מה מצבכם, ערן? עדיין דבוקים למקומות הראשונים? לא כ"כ עקבתי לאחרונה.....
ראמוס היה טוב מאוד אתמול והיו לו עוד שתי הזדמנויות שעם קצת ריכוז היה מבקיע. יום טוב של אדריאנצ'ו. הרטה במקום הראשון עם 39 נקודות, אאוגסבורג שניה עם 37.
ד"א היום משחק מאד מעניין בין בוכום ואווה. אם אווה מנצחת גם את זה לאט אבל בטוח צריכים לקחת אותה מאד ברצינות. מה עוד שאם היא תנצח את המשחק החסר שלה היא תהיה השפיטצנרייטר ולא הרטה. מצד שני בוכום שוב במירוץ ולאחרונה משאירה רושם מעולה. ניצחון היום והם חזק במירוץ, חזק מאד. האריות עם ניצחון חשוב שמרחיק אותם מהתחתית, זה המיטב שהם יצליחו להשיג השנה, כי אני לא חושב שהם מספיק יציבים בשביל להכנס למאבק על העליה. בכל אופן מבלי שנשים לב, הרטה, אווה, בוכום, אווגסבורג ואנרגי קוטבוס, המאבק על העליה רותח! ויסלחו לי אוהדי הזברות, דואיסבורג קבוצה נחמדה שרצה יפה, אבל כמו שאמרתי בעבר אני לא חושב שהם יהיו חלק מהמאבק. למרות שאני חייב להודות שהם מאד מפתיעים השנה ועם יוליאן קוך מציגים לטעמי את שחקן השנה עד כה בליגה השניה.
אווה שיחקה ממש מגעיל וחוץ מעשר דקות לקראת הסיום בהם הואילה בטובה לצאת מההגנה לא עשתה הרבה וניסתה לשמור על הנקודה. 16 בעיטות לשער של בוכום, רק אחת של אווה. קפצתי משמחה כשטה סה הבקיע את השער הראשון, לא הגיעה לאווה נקודה, ובטח שלא מגיע לה לקחת חלק במאבקי הצמרת.
מסכים. האמתי שזה פעם ראשונה שאני רואה את הקבוצה מסקוסניה וזה היה פשוט מבחיל לראות את תבנית המשחק שלהם. מבחינה התקפית הם לא שווים כלום. איך הם כ"כ גבוה בצמרת? ובוכום לטעמי היום בכושר הטוב בליגה, פונקל הצליח לחבר אותם כמו שצריך. והצפון קוראני חלוץ נחמד מאד, כבר כמה פעמים ראיתי אותו וכל פעם הוא די הרשים אותי. אתמול כגו'קר המנצח עם שער ובישול.
הם הגיעו לצמרת מפני שהם ניצחו 6 פעמים 0:1 ויש להם הגנה חזקה. זה גם מסביר איך הם הצליחו לצבור 34 נקודות עם 20 שערים בלבד. זו הפעם השלישית שאני רואה אותם (נגד הרטה, קוטבוס ובוכום, כולן קבוצות צמרת) ונגד קבוצות טובות פשוט אין לה מה למכור. למזלן יש קבוצות גרועות ממנה. ליגה שניה, חביבי, ככה זה נראה, גם אם זה באירופה.
כבוד לצוויטה בונדסליגה!! קוטבוס ודואיסבורג בחצי הגמר אחרי נצחונות על הופנהיים וקייזרסלאוטרן. עכשיו רק גמר בעיניים!! ברכותיי, הרוקד ואוחז בסיגר השמן.
המון המון תודה על הברכות ערן אכן 2 נציגות מהצוויטה השאלה נגד מי ניהיה בחצי הגמר כי אם יפול לנו באיירן אני מעכשיו כבר בטוח שלא נעלה לגמר ועד כאן אבל נחכה ונראה אה ואם אינני טועה זה שיא היסטורי למועדון נידמה לי בגביע הזברות מעולם לא הגיעו לחצי הגמר גביע תקנו אותי אם אני טועה