אווגסבורג כבר מזה שנים משחקת נהדר ותמיד מפספסת את העליה. מזכיר משהו את מיינץ. בכל אופן אווגסבורג כרגע הקבוצה החזקה בליגה. 1860 עם תיקו מאכזב מול אינגלושדט ועד שיגיע הספונסר החדש עם חוב של 5.3 מיליון יורו מה שיכריח אותם למכור כבר בפגרה הקרובה שחקנים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx
יש להם שחקנים מעולים שיכולים בקלות לשחק גם בליגה הראשונה,לא התנגד לאף אחד מהם..במיוחד לא לבנג'מין לאות'.
http://mediadb.kicker.de/2011/fussball/ligen/l/1.Xxx המחזור ה - 17 בבונדסליגה השנייה : אוהה - פרנקפורט (כרגע המשחק נדחה למועד מאוחר יותר) יום שישי,19:00 בילפלד - אאכן דואיסבורג - בוכום יום שבת,14:00 אוגסבורג - הרטה ברלין דיסלדרוף - גרויטר פירט יום ראשון,14:30 מינכן 1860 - פאדרובן אוברהאוזן - קוטבוס אוסנברוק - אינגולשדט יום שני,21:15 אוניון ברלין - קרלסרוהה
בוכום מנצחת את דואיסבורג ומצופפת את הצמרת הרותחת וגם אאכן מנצחת ולא רחוקה מהצמרת בכלל עם 25 נק'. מחר הרטה אוגסבורג!
דואיסבורג ממש איבדה את הצפון, היא משחקת מאוד מפוזר, שאהאן היה רע היום, גם בליאק. והשער של בוכום? עושים שער כזה על קבוצת נוער, ואם הקוון לא היה מרים את הדגל לנבדל דקה קודם לכן זה יכול היה להיגמר עם תבוסה של דואיסבורג. עצוב לי על בילפלד, הקבוצה לא מפסיקה להפסיד בבית, חוטפת שלישיות על ימין ועל שמאל, חבל לי שבילפלד (כנראה) ירדו לליגה השלישית.
טוב אני לא ראיתי את המשחק אבל מה אגיד ומה אומר לזה לא ציפיתי הייתי בטוח שננצח ממש מאוכזב מהתוצאה האם דואיסבורג מתחילים לזייף ולאבד כושר המשך כזה ובטח לבטח לא נעלה לצערי זה ממש אופייני להם להיות לא יציבים מקווה מחזור הבא לנצח למרות שאם אינני טועה יש לנו שבוע הבא גביע המדינה שמינית נגד פצ קלן ואני ממש לא מנבא לנו ניצחון משחק קשה למרות שקלן גם לא במיטבה השנה בליגה אבל גביע סיפור שונה זה משחק אחד
דיברנו על זה בשבוע שעבר - בוכום היא קבוצה מסוכנת שפתחה את העונה רע מאוד, אבל יש לה סגל לעלייה, אין ספק בכך, ולאחרונה היא מתחילה להתאפס על עצמה. ודואיסבורג בדיוק ההפך, פתחה חזק ונחלשת עכשיו. לדואיסבורג אין את זמן המחילה שיש לקבוצות כמו בוכום, הרטה או קוטבוס. יש לאלו מספיק שחקנים טובים על הספסל כדי להחזיק את הקבוצה בצמרת גם בימים רעים, לדואיסבורג אין את הפריבילגיה הזו, WHAT YOU SEE IS WHAT YOU GET. בינתיים, למרות ההרחקה של מיאטוביץ' בדקה ה-15 מוליכה הרטה 0:1 משער במתפרצת של רוקאביציה (בישול של רוני).
לבסוף ההתמודדות נגרמה ב1-1 בין הרטה לאוגסבורג ובנוסף לכך פירט הפסידה לדיסלדרוף. אף אחת מהקבוצות לא רוצות להיות בפסגה..המון איבודי נק' שעושים את הליגה יותר צמודה ומותחת..כרגע עדיין אין תאריך למשחק שנדחה בין אוהה לפרנקפורט.
מה שהיה היום באאוגסבורג היה נורא. משחק טוב, לא ברמה גבוהה אבל מותח, הסתיים עם הרחקה אידיוטית של הובניק בצהוב שני שבפירוש לא הגיע לו. השופט העניק גם בעיטת 11 לאאוגסבורג על צלילה של שחקן ברחבה ומשם בא השוויון. את הסיבוב הבא גם מיאטוביץ (אדום, שגם עליו אפשר היה להתווכח) וגם הובניק לא יפתחו, ואלו חדשות רעות מאוד, הם שני השחקנים החשובים ביותר בהגנה של הרטה. מכיוון שהמשחק של אווה-פרנקפורט בוטל, אאוגסבורג היא אלופת החורף, הרטה שניה. נו טוב...
בכל פעם שאני רואה את קרלסרוהה משחקת אני תמה מדוע הם לא בצמרת. אחרי חצי שעה אני מבין, בכל פעם מחדש, למה. יש להם משחק מסירות שוטף ותיאום בהגנה, אבל תמיד זה טוב לחצי שעה, מקסימום מחצית, לא יותר, ואז הם מתפרקים. האופי של הקבוצה די מחורבן, ו"בזכות" ההפסד הערב לאוניון הם גם מתחת לקו האדום בסיום הסיבוב. ארמיניה כנראה תרד ליגה, אלא אם כן יקרה נס. קרלסרוהה יכולה לסיים את העונה באמצע הטבלה, אם רק תפסיק לאבד עשתונות.
טוב אז חוזרים לאחר פגרה שוב משחקי הצוויטה ליגה אנחנו עם אוסנברוק בבית ןאין לי ספק שאנחנו ננצח בבית ובנצחון משכנע אוסנברוק בתחתית והיא קבוצת החוץ הכי גרועה ביחד עם בילפלד
טוב אז כמו שצפיתי אכן משכנע 4-1 וידעתי מה אני מדבר עכשיו חברה יותר מדי שקט כאן מדוע לא כותבים כמו בעבר להתעורר חזרנו מהפגרה
צודק. חיזרו לצוויטה!! תשמעו, זה הולך להיות קשה להרטה. ראשית כל - נצחון מחר באוברהאוזן הוא חובה. הטווח המותר לטעיה בעונה הנוכחית הוא מינימלי עד לא קיים. דואיסבורג פותחת טוב את הסיבוב ויודעת לא ליפול מול קבוצה חלשה. גם אאוגסבורג לא נתקלת ביותר מדי קשיים. אני שמח מהנקודה של בילפלד, אני רוצה שהקבוצה הזו תישאר בליגה, יש לי סימפטיה אליה. טוב לחזור.