אוליבר נויוויל מודיע על פרישה מכדורגל,אחרי עונה גרועה בבילפלד שהוא לא זוכה לדקות משחק החלוץ מוותר ותולה את הנעליים. לכתבה
מה זה צריך להיות? משחקי יום ו' נראו כמו ביום גרוע בליגת העל. שלושה משחקים ורק שער אחד? זו לא הליגה הגרמנית שאנחנו אוהבים, תחזירו לנו אותה!! באופן אישי אני שמח שקרלסרוהה ניצחה, למרות שכרגע גם עירוני רמת השרון יכולה לנצח את בילפלד. ניצחון חשוב לקבוצה שלמרות המיקום בתחתית משחקת התקפי.
באמת מגעיל מה שהיה שישי הדל הזה שער אחד בשלושה משחקים..הלו?! כאן זו גרמניה לא ליגת העל. משחקים מאכזבים ניצחון מוצדק לקרלסרוהה משיגה את רוב הנק' בבית שלה ד"א. נקווה שהמחזור הזה ילך וישתפר מחר יש לנו משחק סופר מעניין פרנקפורט מול אוגסבורג והרטה מול אוהה. נקווה למשחק צמרת משובח כמו שאנחנו נוהגים לקבל מהליגה המדהימה הזאת.
דואיסבורג משחקת בפאדרבורן היום, שבת, ב-13:00. קבל לינק ללוח המשחקים: http://www.bundesliga.de/de/liga2/matches/2010/index.php
נו, מה יהיה? מה קרה השבת? חמישה משחקים ורק ארבעה שערים ושלושה תיקו אפס?!?! חוץ מאאוגסבורג כל הקבוצות עשו את העבודה להרטה ברלין. נצחון והיא תהיה במקום השני בתום המחזור. ואז אפשר יהיה להכריז על משחק העונה של הסיבוב הראשון, בשבוע הבא - אאוגסבורג נגד הרטה.
0-0 מאכזב לזברות ממש גם אני מאוכזב מהתוצאה מקווה לטוב מחזור הבא יום שני קוטבוס משחקת נגד אוניון למהמרי הווינר קוטבוס באנקר הולך להיות שם לדעתי המון גולים ניצחון לקוטבוס הם נראים ממש טוב לא הופתע אם יעלו
בלי בעיות? שחכת שזאת בוכום מצופה ממנה להגיע יותר רחוק ממכם,משחק קל זה ממש לא יהיה אתם הרחקתם מלהרשים מול פרנקפורט בבית לפני שבוע וכשתגיע קבוצה יותר חזקה מבוכום זה ממש לא יהיה קל היא מתחילה לצבור תנופה וב2 המחזורים האחרונים היא מנצחת,מחר יש לה את אוסנברוק בבית שלא תהווה מכשול רציני. מחר הרטה מארחת את אוהה למפגש צמרת מרתק אני מאמין שיהיה משחק רב שערים בניגוד לדלילות שהייתה עד כה. במחזור הבא יש להרטה את אוגסבורג בחוץ! הקבוצה כבר עם 4 ניצחונות רצופים ולא סתם על פרנקפורט,קוטבוס..הקבוצה מאוד מרשימה עם הרטה תמשיך בכושר הגרוע שלה ננדו רפאל יתן להרטה בראש! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
למרות המצב שלה בליגה אני הייתי חושש מבוכום יותר מאשר מפרנקפורט. היא אמנם לא יציבה אבל יש לה אחד הסגלים הטובים בליגה והיא מסוכנת מאוד, משחקת התקפי וסובלת גם מחוסר מזל. חוץ מזה שהפער של בוכום מהמקום השלישי הוא רק שמונה נקודות, היא עדיין לא שיחקה במחזור ה-16 ויש לה חוץ ממנו עוד 18 משחקים לתקן, כך שמשימת העלייה שלה אפשרית ועוד איך והם לא יהיו יו-יו לנצח. בל נספיד את בוכום מהר מדי, ודואיסבורג היא זו שלא מצליחה להתרומם כבר שני מחזורים. היום מול פאדרבורן היא היתה פשוט משעממת.
הרטה חזרה! משחק לא מבריק של הקבוצה אבל נצחון שבהחלט הגיע לה. במחזור הבא אאוגסבורג-הרטה ואווה-פרנקפורט, משם תצא אלופת החורף.
מהפך מבריק של בוכום! מכניס אותה ללא ספק חזק לצמרת. הרטה סוף כל סוף קצת חזרה לעצמה אבל אני מאמין שהיא בכל זאת יכולה לקבל מראש מאוגסבורג היא אחת הקבוצות הכי מרשימות וחזקות בליגה כרגע במיוחד עם ההתקפה הקטלנית שלה. חחחח איזה ליגה מדהימה כל מחזור יש משחקי צמרת סופר מעניינים עקב הצמרת הצפופה פשוט תענוג של ליגה מצפה בכיליון עיניים למשחק,מחר קוטבוס מאחרת את אוניון שנמצאת בירידה אני מאמין שיהיה משחק התקפי.