הצוויטה בונדסליגה 2010/11

הנושא בפורום 'פורום כדורגל גרמני' פורסם ע"י msvduisburg, ‏17/6/10.

1. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

אני מאד רוצה להאמין ש 1860 מסוגלים העונה להיות חלק במאבק על העליה. אבל אני מאד פסימי, כי פשוט חסר להם איכות בהגנה ובקישור.
    עם זאת עם ניצחון על בדרבי הקטן על פירת ואפשר לחלום, ככה שאני ירזיק את האצבעות.

ואכן משחק קשה להימור, פירת מגיעה למשחק בכושר טוב ועם הרבה יומרות בצמרת (וקבוצה טובה בך הכל), האריות מאידך יכולים להיות אגוז קשה לפיצוח. הראש אומר תיקו, הלב אומר ניצחון תכול http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

2. werder bremen Member

מינכן קבוצה טובה מאוד מבחינה התקפית בנג'מין לאות(לאוט) לא יודע איך לבטאות בכושר נהדר ויש להם קבוצה טובה מאוד אני אוהב לראות אותם משחקים ואני מאמין שיש להם סיכוי להשתחל למקומות 1-3.

3. werder bremen Member

גרויטר פירט - מינכן 1860

הרכב משוער של פירט : Onuegbu,Muller,Haas,Nehrig,Furstner,Pekovic,Prib,Karaslavov,Kleine,Falkenberg,Grun.

הרכב משוער של מינכן : Lauth,Ludwig,Halfar,Ignjovski,Lovin,Lovin,Rukavina,Bell,Bulow,Buck,Kiraly.

קדימה מינכן 1860!!

4. eran levy Member

איזו אכזבה לגלות, אחרי האל קלאסיקו, שמינכן הפסידה לפורת'. יש לי משהו נגד הקבוצה הזו מאז שהם הגיעו לברלין במקום השני ושיחקו בונקר מחריד. כל כך חבל לי שמינכן הפסידה. אבל מה? הצמרת רותחת, רק חמש נקודות בין מקום ראשון לשביעי.
    וביום א' מינכן מארחת את הרטה. לא יודע אם זה טוב או רע...

5. msvduisburg Member

אם ביום א מינכן 1860 מארחת את הרטה ברלין זה באמת משחק חשוב

ובכלל לא בטוח שהרטה ינצחו הכל תלוי בהם ביום טוב שלהם אני מאמין שהרטה יכולים וצריכים לנצח משחק שכזה

שיהיה בהצלחה

6. werder bremen Member

אכזבה עצומה מדואיסבורג שלאחר הניצחון המרשים על הרטה ברלין,מפסיד בביתה לפרנקפורט..ב2 משחקי הבית האחרונים אספה דואיסבורג נק' בלבד היא חייבת לאסוף את מרבית הנקודות בביתה..פרנקפורט פשוט מדהימה קבוצת חובבים מתבססת לה במקום ה-4 2 נק' בלבד מהמקום הראשון! הצמרת רותחת. סשה מולדרס החלוץ של פרנקפורט סקורר אדיר כל משחק מאיים על השער וכובש בצרורות,קשה לראות את פרנקפורט מתמודדת על עלייה אבל צריך לקחת אותה בחשבון כאחת שתעשה בעיות ואולי אף תצליח להשתחל אל 3 המקומות הראשונים.
    יום ראשון - הרטה חייבת ניצחון לפתוח קצת פער לקבוצות מאחור.

7. eran levy Member

הרטה עדיין לא שיחקה אבל הפער בינה לבין דואיסבורג כבר הצטמצם בעקבות ההפסד של דואיסבורג. די מפתיע שדואיסבורג הפסידה בבית לפרנקפורט. לאחרונה יש עונה נהדרת עד כה, כשגם הרטה נהנתה מהרבה מזל במשחק שלה מולה כשניצחה 0:1. הרטה באמת חייבת לנצח בראשון, אבל בל נשכח משחק מרכזי נוסף בין אאוגסבורג לקוטבוס, כשאווה כנראה תישאר במקום הראשון, אלא אם כן אינגולשטדט הקטנה תפתיע את הליגה ותנצח.

8. msvduisburg Member

כן אכן מפתיע שהפסדנו היום במילה אחת חבל חבל מאוד

לא ציפיתי לזה האמת שנפסיד בבית נגד פרנקפורט עוד כמה חבל

עכשיו מצפה לנו משחק לא קל בחוץ נגד פאדרבורן

שאני מקווה מאוד שננצח שם כי אם לא מצבנו כבר מתחיל להתדרדר

אני עדיין מאמין שננצח שם ניצחון דחוק ובשיניים אסור לזלזל בפאדרבורן

בביתם

המשחק בשבת

9. werder bremen Member

מחר קרב צמרת מרתק בין קוטבוס לאוגסבורג שיכול לפתוח את הצמרת עוד יותר,אני כמובן יצפה במשחק המסקרן הזה אני מאמין שיהיו שערים רבים 2 קבוצות התקפיות במיוחד..
    משחקה של הרטה הוא אחד הקשים באצטדיון בארנה במינכן,מינכן הראתה העונה אופי בביתה ויש לה דחיפה מדהימה מהקהל יהיה משחק מעניין,עוד מחזור מעניין ומרתק ובעל קרבות צמרת..
    אוהה חייבת לברוח לליגה מול קבוצת התחתית אבל הם באים ממש עם הראש למטה אחרי ההשפלה שספגו בקוטבוס.
    שיהיה מחזור מעניין ופורה!

10. werder bremen Member

איזה ניצחון ענק של אוגסבורג על קוטבוס!
    0-4 אכן משחק צמרת משובח,קוטבוס אחרי ה0-6 מול אוהה היה נראה אולי תבוא ותדרוס עוד יריבת צמרת אבל קיבלה אותה בהפוכה. משחק ענק של אוגסבורג במיוחד של החלוץ המדהים שלה ננדו רפאל! קורע רשתות הבחור חייבת לעבור לליגה הראשונה..
    פירט מפרקת את ארמניה בילפלד המפורקת בעצמה פשוט עצוב לראות אותה,ומה שיותר עצוב זה שבאו לא מעט אוהדי למשחק הבית של בילפלד וראו אותה מתבזה עם הפסד 4-1..
    הצמרת רותחת וגועשת,מחר משחק של אוהה מול קבוצת תחתית שאמורה לנצח ומשחק קשה של הרטה מול מינכן 1860..מחזור מרתק!
    הצמרת:
    1. אוהה - 30 (תשחק מחר)
    2. אוגסבורג - 29
    3. דואיסבורג - 29
    4.פירט - 29
    5.הרטה ברלין - 29 (תשחק מחר)
    6.פ.ס.ו פרנקפורט - 28
    7. אנרג'י קוטבוס - 27.

הלוואי וצמרת הבונדסליגה הייתה נראת ככה!

11. msvduisburg Member

נגד מי משחקת מחר אוהה מישהו יודע ?

ומה המשחק של יום שני בליגה השניה ?

12. werder bremen Member

מחר אוהה נגד אינגולשדט(מקום 17) משחק קצוות שצפוי בו ניצחון של אוהה שיאפשר לה בריחה מהצמרת קצת.
    יום שני אוניון ברלין מאחרת את בוכום.

13. yocki land Member

באתר הבונדסליגה יש את לוחות הזמנים של כל המשחקים בשתי הליגות הראשונות: http://www.bundesliga.de/en/index.php

14. msvduisburg Member

המון תודה לכם ותודה על הקישור של הבונדסליגה יוקי לנד

אומנם אני תמיד מתעדכן באתר של הזברות www.msv-duisburg.de

עכשיו אאמץ גם את האתר של יוקי לנד תודה לך

ושיהיה חג שמח לכולם עד כמה שאפשר

אגב אני גם צופה ניצחון קל לאוהה היום וניצחון לאוניון ברלין לדעתי מחר

15. eran levy Member

משחק קשה להרטה היום, אבל גם נקודה אחת תביא אותה למקום השני, ואם אאו תפסיד - גם למקום הראשון. הצמרת הצפופה די מפחידה, אבל אף קבוצה לא הציגה עד כה יציבות ראויה לציון. עד היום ניצחה בכל המפגשים שלה עם הרטה בליגה השניה ניצחה מינכן 0:1.