טוב מה אגיד ומה אומר אני מופתע מהניצחון ומאושר למרות שלא ראיתי את המשחק כי לא יכלתי יש לי צלחת אבל יכול לראות רק משחקים שמשודרים בימי שני אכן ניצחון חשוב לפני משחק בגביע וזה ללא ספק נותן לזברות פוש קדימה ולהמשך על הרטה לא דואג אני מאמין שהם עוד יתאוששו ויחזרו לעצמם הדרך עוד ארוכה יש עוד המון מחזורים עוד מעט אנחנו בגביע נגד פצ קלן והכל יכול להיות שם חייבים לקחת את המשחק הזה נכון זה נשמע כאילו אני מפתח ציפיות אבל אני מאמין שנוכל לעשות את זה
הרטה נראת רע היא הייתה אמורה לנצח היום כדי לברוח לצמרת ועכשיו כל שאר הקבוצות התקרבו מאוד..אוגסבורג נראת מצוין ניצחון 5 ב6 משחקים מדברת חזק בצמרת,מחר קוטבוס - אוהה יהיה מעניין מאוד לראות נקווה למשחק מרתק!
הרטה היתה נוראית היום, זה היה המשחק הגרוע ביותר שלה העונה, אפילו מול קובלנץ זה נראה טוב יותר. ראמוס היה חייב להיות מוחלף, הוא רק הרס היום את המשחק של הרטה. שום דבר לא הלך, דואיסבורג קבוצה חזקה מאוד, שמרה רוב הזמן בהגנה אבל כל התקפה שהיתה לה היתה מסוכנת וקטלנית. סאהן היה מבריק היום, כל הקישור של דואיסבורג מהטובים בליגה. דעתי היא שהרטה לא תדרדר יותר מדי ואולי עדיף שהמשבר שלה, שאורך כבר זמן רב, מגיע עכשיו ולא בסיבוב השני. אווה לא מדאיגה אותי, מדאיגות אותי דואיסבורג, קוטבוס ובוכום.
באמת למזלה של הרטה זה שיש לו עוד מלא זמן לתקן,אבל צריך לזכור שכולנו אמרנו שברור שהרטה תעלה וכנראה השחקנים חשבו שיהיה להם קל אז יש קצת זלזול בקרב שחקני הרטה,ובינתיים הם נראים ממש רע וכל קבוצות הצמרת מתקרבות אליה ולאוהה יש מחר הזדמנות לברוח במעט,אני באמת מקווה שהרטה תתעשת כי חבל מאוד שקבוצה כמוה תישאר עוד עונה בליגה ה-2.
טוב אז יום שישי הקרוב אני מבין שמחכה לנו בתור פרנקפורט ובבית אני לא מזלזל בהם הם נראים טוב אבל אני בטוח שננצח בבית אותם אין שום סיבה שלא בטח על חדוו של גול ניצחון דחוק אל העיקר שיהיה ניצחון צועדים בדרך הנכונה רק שימשיכו כך הזברות שלי
ערן, רציתי לשאול איך היה אדריאנצ'ו, ענית לי על השאלה. חבל, אבל גם אני כמו החברים פה מאמין שהרטה עוד תתאושש לתחזור למקומה הטבעי.
אין סיבה שהזברות לא ינצחו את פרנקפורט. יש לפרנקפורט פתיחה מאוד טובה העונה, אבל כמו שדואיסבורג נראים בשלושת השבועות האחרונים הם בתקופה מאוד טובה כעת. מול קוטבוס הם נתקלו ביריבה שוות כוחות והתיקו היה בהתאם. עידן - ראמוס לא פוגע כבר כחודש, אתמול הוא היה כל כך נורא שאפילו שרקו לו בוז. הוא איבד כל כדור שהגיע אליו, לא הצליח למסור כמו שצריך. הוא ישתפר, אין ספק, אבל גם ראמוס עדיין לא ממש קלט עם מי יש לו עסק בליגה השניה. נראה לי שאף אחד בהרטה לא קלט, עכשיו הם ירדו למקום השלישי וזה יעשה את ההבדל. בכל אופן, יש עוד המון משחקים. בינתיים התחיל משחק המחזור השני, קוטבוס מול אווה.
קוטבוס http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx ניצחון מדהים על אוהה שעדיין משאיר אותה במקום הראשון. משחק מדהים של קוטבוס פשוט שולטת במשחק וגם ניצלה לטובה את האדום של אוהה,קוטבוס מורידה אותם לקרקע אבל עדיין לפי דעתי הם קבוצה טובה. הגול ה-4 של קוטבוס פשוט מהלך קבוצתי מתוכנן ויפה.
קוטבוס עשתה בית ספר לאווה, הם שיחקו נהדר והמזל של אווה שהסתיים רק 6:0... באופן אישי אני שמח בנצחונות של קרלסרוהה, עוד קבוצה שבד"כ לא משחקת כמו קבוצת ליגה שניה טיפוסית, תמיד התקפית, וכזה הולך אז עד הסוף עם 0:4 על אוברהאוסן. וכאוהד הרטה אין בי עצב רב מדי על ההפסד של אוניון... הצמרת האמיתית של הליגה מתחילה להתגבש לקראת סיום המחזור.
קרלסרוהה קבוצה טובה מאוד מוזר שהם נמצאים דווקא בתחתית,אני מאמין שהם יצאו משם בעיקר בזכות הגרוזני אלכסנדר שחקן מצוין! חבל שאוניון הפסידה דווקא שיחקה טוב,ד"א יש להם חלוץ מעולה קרים בנימינה( http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx) סקורר אדיר,החמיץ היום מלא בעט פעמיים לקורה חוסר מזל.. הצמרת פשוט מטורפת! 1.אוהה 30 2.דואיסבורג 29 3.הרטה ברלין 29 4.קוטבוס 27 5.אוגסבורג 26 6.פרנקפורט 25 7.פירט 23 (משחק חסר - מחר מול מינכן 1860) 8.מינכן 1860 21 רק שהליגה תמשיך ככה אני נהנה כל שבוע לצפות בה,היא מרתקת הפכפכה ואטרקטיבית מתמיד! :aaarse:
מאז שהרטה ירדה ליגה שמתי לב להבדל בין הקבוצות. לקרלסרוהה, כמו בוכום, הרטה, דואיסבורג וקוטבוס, יש מנטליות של ליגה ראשונה. פורת', אווה, אוסנברוק ופאדרבורן משחקות כמו שקבוצות בליגה השניה משחקות - הרבה מלחמה, אגרסיביות, ריצה בלי הפסקה והגנה. אין להן ברק, רחוק מכך. אבל זה מה שקורה כשאין הגנה והמשחק התקפי. גם בעונה שעברה פרידהלם פונקל ניסה לשחק התקפי בחצי השני של העונה עם הרטה אבל ההגנה היתה על הפנים, וזו בדיוק הבעיה של בוכום וקרלסרוהה - אין איזון. אלכסנדר יאשווילי הוא שחקן טוב מאוד, מנוסה בגרמניה, שיחק 10 שנים בפרייבורג וכבר ארבע שנים בקרלסרוהה. כבר בן 33 אבל עדיין חזק בקרלסרוהה ובנבחרת גאורגיה.
כן אבל בנוסף להן,יש המון קבוצות שאחרי שהן יורדות ליגה לא מוצאות את עצמן בילפלד,רוסטוק(ליגה 3 במקום הראשון היא סוף סוף תחזור לליגה ה-2) בילפלד פשוט מעוררת רחמים איך קבוצת בונדסליגה לגיטימית מתפרקת לה ככה ונמצאת בדרכה אל הליגה ה-3 המצב שלה על הפנים ובאמת חבל שככה,גם קרלסרוהה קרובה מאוד לתחתית ואני מקווה מאוד שהיא לא תאבק שם יותר מידי,יש המון קבוצות מהליגה ה-2 שהן לא פחות טובות מקבוצות הבונדסליגה הרמה בין כמה קבוצות מאוד שווה יש קבוצות די חלשות העונה בליגה הראשונה עם הגנות מחרידות,הפערים בין הליגות לא כל כך גדולים וזה ממש יפה לעין ומעניין עוד יותר לעקוב אחרי הליגה ה-2.
הפערים גם לא קטנים. כשפורת' הגיעה לברלין היא היתה במקום השני והיא שיחקה כמו קבוצת תחתית, סגרה את המשחק ושיחקה בברוטליות. אווה יצאה לאחד המשחקים החשובים שלה העונה בקוטבוס וחטפה שישיה. הקבוצות הכביכול טובות בליגה טובות לליגה השניה. הסיפור של בילפלד די מסתכם בבעיות הכלכליות הגדולות שיש לה, לשאר יקח עוד כמה שנים עד שהן יעלו לליגה השניה, אם בכלל. אם קבוצה כמו אווה תעלה לבונדסליגה היא תחזור מהר מאוד לליגה השניה. הליגה הזו מרתקת בעיקר מפני שיש חלוקה של קבוצות, קבוצות ליגה שניה וקבוצות שמתיימרות להיות ליגה ראשונה. אוסנברוק או אוניון לא באמת מעוניינות לעלות לליגה הראשונה. את מי הרטה הביסה עד כה? את קרלסרוהה ההתקפית. מול כל האחרות היא ניצחה נצחונות "רגילים". והנה, אוסנברוק מפסידה לפרנקפורט, שתיהן מאותה ליגה מבחינת שאיפות, רמה ותקציב, וכאן אוסנברוק לא מצליחה להוות יריבה ראויה.
אגב אני אוסיף עוד משהו על השמחק הערב פירט ומינכן 1860 כל תוצאה שם אפשרית ולא יפתיע אותי לא מומלץ להמר עליו בווינר מינכן יכולה להתעורר דווקא עכשיו מול פירת