הצוויטה בונדסליגה 2010/11

הנושא בפורום 'פורום כדורגל גרמני' פורסם ע"י msvduisburg, ‏17/6/10.

1. דנידין Member

את העליות והירידות ואת חוסר האונים להתמודד איתן כבר ראינו אצל באבל בתקופתו בשטוטגארט. אלו דברים שמאמן לומד למנוע או לצמצם ככל שהוא צובר ניסיון. באבל עדיין לא המנוסה שבמאמנים, אבל הוא חכם והוא ילמד.

2. werder bremen Member

היום משחק חשוב ל2 קבוצות צמרת דואיסבורג - קוטבוס!
    מי שמפסידה מתרחקת מהצמרת וזה פער משמעותי ביותר..

הרכב משוער של דואיסבורג : Maierhofer,Sahan,Baljak,Trojan,Koch,Sukalo,Kern,Bajic,Reiche,Veigneau,Yelldell. מערך : 4-5-1.

הרכב משוער של קוטבוס : Petersen,Jula,Adlung,Kruska,Roger,Fandrich,Ziebig,Brzenska,Hunemeier,Bittroff,Kirschbaum. מערך : 4-4-2.

אני מאמין בניצחון בית של דואיסבורג שתדע לנצל את הביתיות המדהימה שלה(!) 6 משחקים 6 ניצחונות..במיוחד היא חייבת לנצח לפני הביקור בברלין אצל הרטה.

3. msvduisburg Member

בהחלט משחק חשוב עבורנו לפני המשחק עם הרטה וגם אני מאמי ןשהיום הזברות ינצחו

הימור שלי 3-1 לזברות

רק נשאר לראות מה יהיה שבוע הבא עם הרטה לא קל יהיה לנו זה בטוח

משחק חזק אשששששששש

4. eran levy Member

מה שלא יהיה היום בדואיסבורג, בשבת אכן יהיה משחק אש, עבורי זה יקרה בפעם הראשונה העונה. מקום שני מול מקום שלישי, משחק על שש נקודות. חבל שלא תוכל להגיע לאולימפיה שטדיון, דואיסבורגי.

5. eran levy Member

בסוף הסתיים בתיקו 2-2. היה משחק מהנה ודו-צדדי ובסופו הרטה שומרת על פער סביר מהמקום השלישי. המחזור ה-14 הולך לנפק משחקים חמים רצח, עם הרטה - דואיסבורג ואווה - קוטבוס. הצמרת נפגשת בשני משחקים והולכות להיות כאן הכרעות רציניות בתום המחזור (אם שני המשחקים לא יסתיימו בתיקו...).

6. werder bremen Member

וואו איזה משחקים חשובים שיכולים להשפיע במעט על המשך הקבוצות כבר במחזור ה - 14.
    השנה הליגה השנייה לא פחות מסקרנת מהראשונה.

7. msvduisburg Member

כן ערן חבל מאוד שאני לא שם אבל יהיה במשחק אבל תאמין לי יומיים לפני המשחק אני כבר מתרגש ובמתח כאילו אני הולך לצפות במשחק במיגרש

אבל אל דאגה כמובן שאני מתכנן לי נסיעה במאי לדיסלדורף ודואיסבורג

אז כנראה שאתפוס את 2 המחזורים האחרונים מחזור לפני אחרון אנחנו משחקים בבית מקווה לראות שם

את חגיגות העלייה

לא יודע למה מתגברת אצלי התחושה שבשבת יגמר תיקו הרטה והזברות מן תחושה כזו

שיהיה בהצלחה לכולם

8. eran levy Member

גם לי אין תחושה מיוחדת של הצלחה לפני המשחק. העונה הקודמת עם הרטה לימדה אותי לא לטפח ציפיות...

אני מקווה שהמשחק יהיה טוב, לדעתי מול דואיסבורג אמור להיות משחק פתוח, שתי הקבוצות משחקות פתוח, שלא כמו קבוצות התחתית.

9. eran levy Member

http://mediadb.kicker.de/2011/fussball/ligen/l/1.Xxx המחזור ה-14 בבונדסליגה השניה

שישי, 19:00

בוכום - פאדרבורן
    בוכום ניצחה רק בשלושה מתוך שבעת משחקי הבית שלה העונה; 24 מתוך 30 השערים במשחקי פאדרבורן (17:13) הובקעו במחצית השניה.

ארמניה בילפלד - פורטונה דיסלדורף
    בילפלד ספגה את מס' השערים הגבוה ביותר שהובקעו ברבע השעה הראשונה (8); דיסלדורף הפסידה בשישה מתוך שבעת משחקי החוץ שלה.

פרנקפורט - אוסנברוק
    שחקני הספסל של פרנקפורט הבקיעו עד כה 4 שערים; אוסנברוק כבשה שלושה שערים עצמיים.

שבת, 14:00

הרטה ברלין - דואיסבורג
    הרטה ספגה 5 מ-9 שעריה ברבע השעה האחרונה; ב-50 משחקיה האחרונים של דואיסבורג לא הושגה התוצאה 0:0.

אלמניה אאכן - אאוגסבורג
    אאכן ניצחה בכל משחקי הבית שלה מול אאוגסבורג; אאוגסבורג הבקיעה בפעם האחרונה באאכן ב-1987.

ראשון, 14:30

אנרגי קוטבוס - אווה
    קוטבוס היא החוזרת-מפיגור הטובה ביותר בליגה עם 11 נק' ב-5 משחקים; אווה מדורגת במקום הראשון גם בטבלת משחקי החוץ.

קרלסרוהה - אוברהאוסן
    קרלסרוהה ספגה את מספר השערים הגבוה בליגה (30); אוברהאוסן השיגה רק 4 נקודות בחוץ.

אינגולשטדט - אוניון ברלין
    אינגולשטדט לא ניצחה בארבעת משחקי הבית האחרונים שלה; אוניון ניצחה בשלושה מתוך ארבעת משחקיה האחרונים; שתי הקבוצות לא נפגשו מעולם.

שני, 21:15

גרוייטר פורת' - מינכן 1860
    מס' הבעיטות לשערה של פורת' הוא הנמוך בליגה - 48; מינכן לא הפסידה ב-10 משחקיה האחרונים.

נערך לאחרונה ב: ‏26/11/10
  10. werder bremen Member

מחזור סופר מעניין בטירוף!
    זה מתחיל עם הרטה - דואיסבורג
    מתחמם עם קוטבוס - אוהה
    נסגר עם פורת' - מינכן 1860
    משחקים מאוד מעניינים השבוע בליגה ה-2 מקווה למשחקים טובים!
    אני כמובן אצפה בהרטה - דואיסבורג ואקווה למשחק מעניין בטירוף!
    ד"א שעות המשחקים הם שעה אחת קדימה.

נערך לאחרונה ב: ‏26/11/10
  11. eran levy Member

אופס, סליחה, ציינתי את השעון המקומי...
    מיד יתוקן http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

12. werder bremen Member

פ.ס.ו פרנקפורט עם ניצחון מדהים 0-4 והיא נמצאת כבר במקום ה-4 היא משחקת כדורגל טוב בפעמים שיצא לי לראות אותם הם ממש טובים.
    בילפלד ממשיכה לשקוע בתחתית ודיסלדורף בורחת משם על חשבונה,חבל על קבוצה חביבה כמו בילפלד לרדת לליגה ה-3...בוכום גם היא עם ניצחון יפה 0-3 משחק התקפי טוב שלה היא לחצה על פדרובן כל המחצית ואחרי שפדרובן קיבלה אדום היא דרסה..ליגה מצוינת השנה פשוט מרתקת!

13. msvduisburg Member

בהחלט ליגה מרתקת ומה עוד שעוד כמה שעות הההההההההההה משחק

הרטה נגד דואיסבורג הולך להיות אחלה משחק

מי שכן מפתייע אותי מאוד העונה הם פרנקפורט ואוהה הפתעה גם תיהיה אם בכלל הם יעלו

14. werder bremen Member

מה שמפתיע בפרנקפורט זה שהם קבוצת חובבים ונמצאים חזק בצמרת,באמת מי שחובב בונדסליגה ולא עוקב אחר הליגה ה-2 מפסיד מאוד..בינתיים דואיסבורג לוחצת יותר ומאיימת יותר לשער מאשר הרטה..במשחק אחר אוגסבורג מול אאכן גם במשחק מרתק אוגסבורג מובילה 1-0 והם נראים מצוין וב5 המחזורים האחרונים ניצחו 4 פעמים וסיימו פעם אחת בתיקו..נראים טוב הליגה מאוד מסקרנת במיוחד בצמרת שממקום 8-1 עדיין הכל פתוח לגבי העלייה.

15. Yotam Member

דואיסבורג מנצחת בסופו של דבר את הרטה בתוצאה 2-0, שערים של סהאן ובאליאק, דואיסבורג עולה למקום השני ומשתווה בנקודות להרטה אך בגלל הפרש שערים דואיסבורג עדיפה, אוהה יכולה לברוח ל-4 נקודות בפסגה.
    אגב, קוץ' שמושאל לדואיסבורג, תיפקד היום בקשר אחורי, עמדה חדשה ?