הצוויטה בונדסליגה 2010/11

הנושא בפורום 'פורום כדורגל גרמני' פורסם ע"י msvduisburg, ‏17/6/10.

1. eran levy Member

קוטבוס, להזכירך, פיגרה בבית 2:5 מול קרלסרוהה והצליחה להשוות.
    קוטבוס עם אותו מספר הפסדים כמו של דואיסבורג, נצחון אחד פחות ותיקו אחד יותר. קוטבוס גם לא יציבה, כך שאין אפשרות לדעת איך היא תיראה מול דואיסבורג. אני הייתי שם משולש.

2. werder bremen Member

למרות הקאמבק המדהים שעדיין זכור לי..זה היה משחק מדהים!
    עדיין קוטבוס פחות טובה מדואיסבורג וממש לא יציבה ופחות מרשימה בחוץ למרות שהשיגה 3 ניצחונות ו2 הפסדים צריך לזכור שלדואיסבורג יש 6 משחקי בית 6 ניצחונות!

3. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

אולי זה הימור בשבילי אבל אני רואה את קוטבוס החביבים בטווח הארוך לפני דואיסבורג בטבלה.
    יש להם לדעתי יופי של סגל ועם חלוץ נהדר כמו פטרסן ועוד כמה כישרונות גדולים יש להם את כל הכלים.

הרטה מובילה במחצית 0-1 על בוכום בדרך לניצחון חשוב שבעיקר יאפשר להרטה לפתוח פער של 13 נ"ק מאחת היריבות הגדולות שלה למאבק על העליה לליגה הראשונה.
    מה שכן ראמוס ופרינד על הספסל, לא יודע אם מהלך תמוה או לא של באבל כי אני לא כ"כ עוקב אחרי המשחקים של הרטה, אבל אם ראמוס לא פצוע אז המהלך לא כ"כ ברור לי.

4. eran levy Member

ראמוס לא פצוע. במחזור הקודם מול פאדרבורן הוא הורחק בכרטיס אדום. באבל לא יושיב אותו על הספסל, הוא מהטובים בקבוצה מאז תחילת העונה.
    פרינד, לעומת זאת, יושב על הספסל כי הוא פשוט חלש. פייר מישל לאסוגה בן ה-19 עלה במקומו בהרכב והבקיע את שני שערי המשחק (0:2 להרטה).
    היה משחק טוב הערב, במחצית הראשונה הרטה היתה חזקה יותר למרות שוויון בהחזקת הכדור. המחצית השניה של הרטה היתה חלשה, בוכום שלטה במרכז המגרש והגיעה לכמה מצבים מסוכנים שנהדפו על ידי סיינה. הכי חשוב - הרטה ניצחה וחזקה למקום הראשון. בעוד שבועיים דואיסבורג מגיעה לברלין.
    ומה שעוד יותר מעניין - לדרבי מול אוניון שיתקיים בעוד שלושה חודשים נמכרו עד עכשיו 50000 כרטיסים, וזה אומר שבפעם הראשונה העונה האצטדיון האולימפי יהיה מלא.
    גם היום היה לא רע - 29873 צופים.

5. msvduisburg Member

מזל טוב להרטה ברלין על הניצחון

אני מסכים עם ערן על המשולש במשחק משחק מוקש שהכל יכול להיות

בו למרות שזה בדואיסבורג

אני כבר מחכה למפגש הרטה-דואיסבורג מתי זה ערן ?

6. eran levy Member

הרטה-דואיסבורג בעוד 11 ימים, 27/11. האמת? אשמח לראות סוף סוף קבוצת צמרת אמיתית מגיעה לברלין. אמנם כשגרוייטר פורת' הגיעה לברלין היא היתה במקום השני אבל זה ממש לא היה המקום הריאלי שלה והיא שיחקה בונקר מכוער.

7. msvduisburg Member

טוב לדעת זה באמת חתיכת משחק יהיה האם אתה תיהיה במשחק ?

גם זה מוקש והכל יכול להיות במשחק הזה העיקר שיהיה משחק טוב

8. eran levy Member

לדעתי יהיה משחק טוב. הרטה אמנם במקום הראשון אבל לדעתי יותר בגלל חולשת הליגה יחסית אליה. בגלל הפציעות הבלתי פוסקות ההרכב של הרטה אינו יציב ודורש בכל פעם תיאום מחדש כמעט בכל העמדות במגרש. יש לשחקני הרטה ערך מוסף בדמות איכות שאין לקבוצות הבונדסליגה השניה, בטח לא באותן כמויות, אבל דואיסבורג היא לא בוכום. זה יהיה, לפחות על הנייר, המשחק הקשה ביותר של הרטה העונה (אחרי הדרבי).

האם הים מלוח? האם השמיים כחולים? האם אהיה במשחק?

9. eran levy Member

http://mediadb.kicker.de/2011/fussball/ligen/l/1.Xxx המחזור ה-13 בבונדסליגה השניה

שישי, 18:00

אוניון ברלין - פורטונה דיסלדורף
    אוברהאוסן - ארמיניה בילפלד

20:30

אוסנברוק - הרטה ברלין

שבת, 13:00

בוכום - אינגולשטדט
    פאדרבורן - גרוייטר פורת'

ראשון, 13:30

אאוגסבורג - קרלסרוהה
    מינכן 1860 - פ.ס.וו פרנקפורט
    אאו - אלמאניה אאכן

שני, 20:15

דואיסבורג - אנרגי קוטבוס

10. werder bremen Member

הרטה מועדת ומפסידה 0-2 לאוסנבואק בחוץ.
    אבל לעניין אחר כתבה על RB LEIPZIG(רד בול לייפציג)
    קבוצה מהליגה ה5 נרכשה על ידי רד בול ויש מהומות בקרב האוהדי הקבוצות הגדולות וכו'..מעניין לקרוא.

לידיעה:
    לחצו כאן

מה אתם אומרים? אני לפי דעתי זה ממש לא מפריע סה"כ זכותם לרכוש קבוצות זה כמו שטייקונים אחרים באים ועושים מהפכה בקבוצה שלמה.

11. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

חבל שאתם לא נכנסים גם לדיונים אחרים בפורום ...

http://www.asoccer.co.il/index.php?showtop...0&#entry1405769

לגבי הרטה, אף אחד לא ציפה שהם ינצחו כל משחק, על אחת כמה וכמה שיש להם סוללת פצועים רצינית, עם זאת הרטה בתקופה לא טובה וזה לא רק מהיום, שבוע הבא מבחן רציני מול דואיסבורג שבסיומו הרטה יכולה למצא את עצמה רק במקום השלישי...

12. werder bremen Member

חחח לירן בדיוק הגבתי לך באשכול שפתחת.. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
    אחרי שראיתי את האשכול והבנתי שאתה זה רשמת את זה היה לי שמחה בלב,אתה תותח אני מקווה שתמשיך עם המגמה הזאת ודווקא על הליגות היותר נמוכות אולי ליגה 3 יש שם המון עניין השנה.

13. eran levy Member

הרטה בתקופה לא טובה כבר יותר מחודש, עוד מהתיקו אפס מול אאכן בבית. בוכום היתה טובה יותר מהרטה במשחק האחרון אבל להם אין הגנה. אוסנברוק שיחקה אתמול כמו שקבוצת תחתית בליגה השניה משחקת - עם דם בעיניים, אגרסיביות ורצון לנצח את הטובה מכולן. כדאי שהפצועים יחזרו ושבאבל יתעורר קצת, הרטה צריכה לנצח, על איכות הכדורגל אפשר להתפשר בעונה הנוכחית, ליגה שניה עלולה להיות קשה יותר מהליגה הראשונה. המשחק מול דואיסבורג יהיה אחד המעניינים העונה.

14. werder bremen Member

אוהה עולה למקום הראשון לאחר ניצחון ביתי 1-2 על אאכן!
    אני מחבב את הקבוצה הזאת כל-כך לא תמיד מרשימה אבל יודעת לשחק כדורגל נכון ובלי כוכב משמעותי בקבוצה,מחר דואיסבורג מול קוטבוס משחק סופר חשוב ל2 הקבוצות הפסד של אחת מהן מרחיק אותה מהפסגה וזה פער שיהיה קשה לסגור.
    כבר מתחילת העונה אמרתי שמזה אני מפחד,מאיבוד הנקודות הסתמי של הרטה זה עדיין לא כל כך קריטי אבל זה יהיה כל כך עצוב עם תישאר עוד שנה בבולי 2..אני מאמין שזו הייתה מעידה חד פעמית.

15. eran levy Member

זו לא היתה מעידה חד פעמית אלא בעיה בקבוצה. כבר למעלה מחודש שהרטה לא בדיוק מתפקדת. יש לה כבר שלושה הפסדי חוץ רצופים, אחד מהם מול טוס קובלנץ מהליגה השלישית בגביע. וזה די מפחיד שזה המצב לקראת דואיסבורג.