טוב אז עיני הזברות נשואות כרגע לליגה ומתארחים בעיר שתארח את האירוויזיון דיסלדורף משחק מעניין יהיה אני בטוח לא קל לדואיסבורג מקווה לניצחון ואפילו דחוק אני צופה שיהיה משחק מרתק ומעניין עם המון שערים בהצלחה גם להרטה ברלין
בהצלחה,אני מאמין בניצחון של הזברות,אתם נראים מעולה חיברתם כבר 4-3 ניצחונות רצופים נמצאים בכושר טוב דיסלדרוף חלשה מאוד העונה גם בבית,אני מאמין שניצחון שיהיה בהצלחה!
איזה צמרת! הרטה מנצחת את אינגולשדאט 1-3 במחצית הראשונה זה הלך קשה אחר כך הרטה שברה אותם! מינכן 1860 ניצחה 4-2 את קרלסרוהה שהיא כמו גלאדבך של הבולי 2 ספגה 26 שערים כבר חח..אבל היה משחק מעניין! אוהה ניצחה את פירט 2-1,הפסד 2 לפירט במאבקי הצמרת לאחר ששבוע שעבר הפסידה להרטה. אוהה נראים טוב וכעת נמצאים במקום ה-2 עד שדואיסבורג ינצחו! מחזור מעניין ומרתק!
את המשחק מול אינגולשטדט לא ראיתי מאחר ואני בחופשה בארץ http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx אבל הנצחון היה מאסט במשחק הזה וזה מה שקרה. גרוייטר פורת לא קבוצה לצמרת, אין לה מה לחפש במאבקי העלייה. ויפה מאוד שאאו, שרק העונה עלתה לליגה, נמצאת בצמרת ולא מורידה את הרגל מהגז. אבל מה יהיה עם בילפלד?
בילפלד פשוט נוראית,גם השחקנים שלהם לעזעזאל ככה לא נראית קבוצת כדורגל אפילו בליגה א' בישראל,הם לא מתאמצים לזוז ולתת את הנשמה עבור הקבוצה בחיים לא ראיתי שחקנים כאלו. היום דואיסבורג נגד דיסלדרוף אני מאמין שנראה ניצחון חוץ חשוב לדואיסבורג במאבקי הצמרת! מחזור הבא דואיסבורג מול גרויטר פירט איזה משחק מעניין..לפירט 3 משחקי צמרת ב3 משחקים עד אז יש זמן אבל אני מאמין שהיא תפסיד גם את המשחק הזה! בהצלחה לדואסיבורג היום!!!
מה אגיד ומה אומר ממש מאוכזב מהמשחק היום גול טיפשי ומיותר עצמי שלנו וניגמר 1-0 לפורטונה תוצאה בפירוש לא מוצדקת אם כי תיקו היה משקף יותר. אני מקווה לנצח את פירט כי ללא ניצחון על פירט אנחנו בפירוש בהתרופפות וספק אם נעלה. אני מקווה לטוב, אם כי גם בהגרלת הגביע נידמה לי שיצאנו נגד פצ קלן שזה משחק קשה עבורנו, אבל מי יודע אולי. עוד בשישי אוהה-פורטונה דיסלדורף אם אינני טועה משחק חזק ביותר לדעתי.
אז ניצחנו 2-0 את פירט. תוצאה מעולה לדואיסבורג ואני מקווה שנמשיך כך עכשיו מחכה לנו יריבה לא קלה הייתי אומר כי זה גם משחק חוץ ועוד באאכן. אני בכל אופן, מקווה לניצחון ההימור שלי עדיין נשאר בעיינו אני סבור שהזברות יסיימו במקום ה 3 בסוף העונה. כאשר הרטה ברלין תהיה ראשונה, בוכום שניה או קוטבוס. נכון שעדיין מוקדם לדעת אבל זה ההימור שלי
כל הכבוד לדואיסבורג על הניצחון היום! כמו שצפיתי כבר בשבוע שעבר..פירט מתדרדרת והיא גם עם 3 הפסדים מול 3 קבוצות הצמרת.. הרטה,אוהה ודואיסבורג,3 הקבוצות שמרכיבות את הצמרת ולזה שמעליי,את האמת קשה לי לראות את קוטבוס או בוכום עולות יותר קשה את בוכום כי הם ממש לא מרשימים העונה לדעתי קוטבוס עוד אפשרי אבל 3 קבוצות הצמרת נראות מעולה ככה שיהיה מאבק עיקש!
האמתי שיהיה נחמד לראות את אווה עולה יחד עם הרטה. שתי קבוצות למזרח גרמניה לא היה מאז הנשירות של קוטבוס ורוסטוק לליגה השניה ואפילו השלישית. והנציגה היחידה (חצי יותר נכון) היתה הרטה ברלין וגם היא כרגע בליגה השניה. מבחן קשה לאריות מחר מול אאכן, אני מקווה שהם כמו השוואבים שלי יגרמו ליום ראשון להראות הרבה יותר טוב מאשר מזג האוויר המחורבן שתוקף אותנו (קצת שמש לרפואה אין http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx ).
אפשר להגיד על בוכום וקוטבוס כיורדות טריות, שתיהן קבוצות מזדקנות, ומשעממות עם חובות. אני תמיד אוהב לראות קבוצות חדשות בבולי 1, רוב הסיכויים שהרטה תעלה, גם לדואיסבורג יש סיכוי, ארזביר אאו (אם אני מאיית נכון) היא ההפתעה של הליגה, היא 'דורסת' כל קבוצה, למרות שמדובר בגימיק שחולף אני חושב שהיא תציק לצמרת הליגה. msvduisburg - 1. פרנקלין,חלוץ ברזילאי שנבחן אצלכם בתחילת הקיץ, יש סיכוי להעברה ? 2. ג'וליאן קוץ', מושאל מדורטמונד אליכם, איך הוא מתפקד אצליכם? שחקן הרכב/רוטציה? והאם הוא מתפקד ברוב המקרים כבלם או מגן ימני ?
לגבי השאלה השניה: קודם כל קוראים לו יוליאן קוך והוא נותן עונה פנטסטית כמגן ימני. עד כדי כך ששטוטגארט לדוגמא מעוניינת להעביר אותו אליה. בדורטמונד רואים בו כיורש של אובורמויילה. לכאן או לכאן זאת העונה האחרונה שלו אצל הזברות. ולקבוצה של אווה קוראים ארצגבירגה אווה
טוב אז לירן ענה לך אני רואה בקשר לשאלה השנייה על קוך שגם אני מחזיק ממנו שחקן באמת נהדר ומבריק. אני גם לא רואה אותו נשאר שנה הבאה. בקשר לפרנקלין אין לי מושג בכלל עליו ומה קורה איתו. אגב גם מאיירהופר אני מקווה שאייתתי נכון השחקן האוסטרי הוא ממש טוב לדעתי גם גבוה יחסית ונם טכני. ובקשר לאוהה זה באמת רק התלהבות אני בטוח שהם לא יסיימו בין 3 הראשונות. אם כי עד עכשיו הם באמת מוכיחים את עצמם נראה הלאה. מחר אוסנברוק -קרלסרוהה אני צופה שם תיקו
ובנתיים הפסד ראשון להרטה ברלין דווקא מול פדרבורן החלשה. האריות עם ניצחון חשוב על אאכן ששומר אותם במרחק של 5 נ"ק מדואיסבורג ו 7 מאווה. בני לאות כובש את שער הניצחון היקר בדקה ה 83 http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
שלום לכולם (כי מי כותב בחופשה...), טוב לחזור, חבל רק שהרטה הפסידה בפעם הראשונה. אבל בעצם ידעתי שזה מה שיקרה - בכל פעם שטסתי לארץ הרטה הפסידה. אני מבסוט עבור דואיסבורג ומקווה שגם היא תעלה (כי אין מצב שהרטה לא עולה. ברור, לא?)
http://mediadb.kicker.de/2011/fussball/ligen/l/1.Xxx המחזור ה-12 בבונדסליגה השניה שישי, 12/11, 18:00 פורטונה דיסלדורף - אוברהאוסן קרלסרוהר - אאו גרוייטר פורת' - אאוגסבורג שבת, 13/11, 13:00 ארמיניה בילפלד - אוסנברוק פרנקפורט - אוניון ברלין ראשון, 14/11, 13:30 אנרגי קוטבוס - מינכן 1860 אלמניה אאכן - דואיסבורג אינגולשטדט - פאדרבורן שני, 15/11, 20:15 הרטה ברלין - בוכום