יאללה דואיסבורג רוצים לראותך את בבונדסליגה. הרטה אם לא תעלה השנה תפתיע אותי מאוד לא רק כי הם מובילים עכשיו את הליגה אלא כי פשוט השם שלהם שווה הרבה יותר מליגה שניה
http://mediadb.kicker.de/2011/fussball/ligen/l/1.Xxx המחזור התשיעי בבונדסליגה השניה שישי, 18:00 הרטה ברלין - גרוייטר פורת' פ.צ. אאוגסבורג - אוניון ברלין אוסנברוק - אנרגי קוטבוס שבת, 13:00 מינכן 1860 - ארמיניה בילפלד פ.צ. אינגולשטדט - פ.ס.וו פרנקפורט ראשון, 13:30 בוכום - אלמניה אאכן ס.צ. פאדרבורן - פורטונה דיסלדורף מ.ס. דואיסבורג - קרלסרוהה שני, 20:15 אאו - אוברהאוסן
שאלה קשה, אבל בא נגיד ככה שהרבה קבוצות מהבונסליגה היו מתקשות בליגה השניה וחלק מהקבוצות בליגה השניה (כמו הרטה, פירת, אוווגסבורג ושות) היו יכולות להצליח בליגה הראשונה. קח לדוגמא את סנקט פאולי שכמעט ולא השתדרגה מקצועית (פרט לאסממואה אולי) ולמרות זאת בנתיים מצליחה יפה בליגה הראשונה. ככה שהכל יחסי וכמובן שקשה להגיד מה באמת ההבדלים. משחק אופי חשוב היום להרטה, ניצחון אומנם לא יסגור את הסיפור, אבל בהחלט יתן להם רוח גבית ויבהיר שהעונה זה הרטה ועוד 17.
הרטה ממשיכה לדרוס וניצחה את המדורגת 2 פורת. קשה לראות את הרטה לא עולה לבונדסליגה זה נראה מאוד מבטיח אני מקווה שיסגרו עניין מהר,שאחר כך לא יהיו בעיות ויצטרכו להלחם במחזורים האחרונים.
בתשובה לשאלה מהי רמת הכדורגל בבבונדסליגה 2: הליגה השניה חלשה יותר מהבונדסליגה. ללא מעט קבוצות לא יהיה מה לחפש בליגה הראשונה. הרטה היא החריגה, כשאליה אפשר לצרף את קוטבוס ובוכום (שקצת בבעיות כרגע). הערב במשחק של הרטה נגד פורת' לא יכולתי להאמין שכך נראית קבוצה במקום השני, נקודה אחת פחות מהרטה. ולא שהרטה כרגע היא קבוצת ליגה ראשונה - אם היא תעלה היא תצטרך לארגן מחדש חלק ניכר מהסגל, אבל הסגל הנוכחי הוא ללא ספק האיכותי ביותר בליגה השניה. פורת' הגיעו בפירוש כדי להוציא תיקו. כולם ירדו להגנה וההתקפות המתפרצות שלהם נקטעו בגלל חוסר בקישור והתקפה. הם שיחקו לפרקים בונקר ונראו כמו קבוצת תחתית שבאה להוציא נקודות אצל האימפריה. זו לא קבוצה שיכולה לחשוב על עלייה. היא נתנה המון כבוד להרטה אבל בסופו של דבר האיכות של הרטה ניצחה, היא היתה יותר טובה לאורך כל המשחק, היו לה חמישה מצבים מאוד מסוכנים מול השער ועוד שניים בפנים. זה לא קל לשחק בליגה השניה, קבוצות פחות איכותיות מהבונדסליגה ופחות כשרוניות והן מצופפות את המערך כל הזמן, לא מנסות בכלל להבקיע. מכל הקבוצות אותן ראיתי עד כה פורת' המאכזבת ביותר. אבל הרטה ניצחה והראתה לכולם מי הבוס העונה. בעוד שבוע אמורה הרטה להשיג עוד שלוש נקודות במשחק הבית מול אינגולשטדט. טוב לראות את הליגה מהמקום הראשון, מקומנו לא בליגה הזו.
מחזק מילה במילה מקווה לראות את הרטה בליגה הראשונה בעוד כשנה. הייתי רוצה לראות את דואיסבורג וקוטבוס ביחד איתה.
אחרי כריסטוף יאנקר, פאל דרדאי, מרקו דיוריצין, פביאן לוסטנברגר ומייקל ארטס הצטרפו לרשימת הפצועים הקפטן אנדרה מיאטוביץ' (קרע ברצועת הברך, חודש וחצי בחוץ) וניקיטה רוקוביציה (סיבים שוק קרועים, שבועיים בחוץ). ולמרות הפצועים הרבים יש להרטה סגל רחב ועמוק, יש כיסוי ברמה גבוהה לכל עמדה. אתמול הגיעו למשחק בברלין 39,274 צופים.
זאת צרה לא קטנה, אבל הסגל של הרטה מספיק עמוק, יש מי שיחפה על הפצועים. בינתיים השוער המחליף מרקו סיינה לא ספג שער כבר שני משחקים, באגף יש את ניקו שולץ שיכול להחליף את רוקביציה, יש את פאנול פרדדאי בקישור האחורי, רוני בהגנה וגם סשה ביגלקה ופייר מישל לסוגה, יהיה בסדר.
דואיסבורג מנצחת 0-3 וכבר מחברת כמה ניצחונות רצופים,זה היה די ברור קבוצה חזקה שנראת טוב,עם היא לא תסיים בין ה-3 הראשונות יהיה מופתע. הייתי רוצה שהרטה דואיסבורג ואנרג'י יעלו.
תודה לך על המחמאות ורדר ברמן טוב אז הזברות של יניצחו היום וזה היה צפוי עיננו נשאוות כרגע אך ורק לגביע הגרמני ביום רביעי על הנייר משחק קל ביותר אבל להגיד לכם שאני לא חושש זה שקר מקווה לטוב לגבי עלייה שהזכרת ורדר כן אם נמשיך ככה יש סיכוי טוב אבל לעלות ממקום 2 או 3 לדעתי הרטה יעלו מה 1 מקווה שנעלה גם
כל הכבוד לדואיסבורג. מקום שני, שתי נקודות מהרטה. מגיע להם להיות שם, בטח יותר מאשר לגרוייטר פורת'. מחזור שני ברציפות עם שלישיה, תשעה עשר שערי זכות (הפרש שערים טוב יותר משל הרטה). ומה קורה עם דיסלדורף? משאיפות עלייה הם לא ממשיכים ליפול, הפעם עם תבוסה. אוניון לא יכולה להיות מרוצה יותר...