את האמת,די מאכזב לראות את דיסלדורף בפתיחת עונה מקרטעת. אחת הערים הענקיות בנורדריין-ואסטפלייה,חייב להיות לעיר כה גדולה יצוג בבונדסליגה הראשונה.
הרטה מנצחת בדקה ה-88 משחק שבו הציגה יכולת סבירה ומולה עמדה יריבת עיקשת וקשה להכנעה. שער גדול של ראמוס (אחרי הרמה עוד יותר גדולה מהאגף) מבטיח 3 נקודות ולא פחות מכך- מעיד על האופי של הקבוצה החזקה הזו שללא ספק תמצא עצמה בסוף העונה חוזרת למקומה הראוי בבונדסליגה. מילה טובה גם לאוהדי FSV שלמרות ספיגת השער בדקות האחרונות אחרי שלקבוצתם הגיעה לפחות נקודה מול החזקות שבליגה- עודדו ותמכו בשחקנים גם לאחר שריקת הסיום. בוכום, פייבוריטית נוספת, יוצאת גם היא מנצחת- 0:2 בחוץ על קארלסרואה.
פרנקפורט אכן היתה יריבה עיקשת, לטעמי גם טובה יותר היום מהרטה. אני חששתי בעיקר מהעלאת מרקו סיינה אבל הוא היה בסדר גמור, לא קל לעלות לשחק אחרי חמישה חודשים על הספסל, לא צחוק, הבחור בן 38, כמעט בגילי...http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx בשבוע הבא מפגש ענקי הצוויטה בונדסליגה: הרטה ברלין-גרוייטר פורת'.
הפעם ראיתי בטלויזיה, אבל בד"כ זה כמעט בלתי אפשרי למצוא שידור. הפעם האחרונה שתפסתי שידור היתה קוטבוס-הרטה. מאז-נאדה.
את האמת ממש לא קשה למצוא שידור,אני בדרך כלל מוצא שידור של ערוץ הקיבוץ ונהנה לי בפנאן...דרך איזה ליגה מתפתחת לנו כאן מותחת ברמות אפילו יותר מהליגה הראשונה רק שימשיך שבוע הבאה הרטה ברלין-גרוייטר פורת',כבר מעכשיו בגלל שזה משחק ביתי הרטה פייבוריטית אצלי.
אני רואה רק את משחקי יום שני בליגה השנייה בצלחת הבולגרית חבילה בולגרית של בולסאטקום בערוץ יורוספורט 2 צלחת של הלאסאט
אז אתה תראה הערב את דואיסבורג! בווינר שמתי 0:2 לדואיסבורג. בשבוע הבא, אם לסמוך על הווייבים הנוכחיים, יגיעו חמישים אלף צופים למשחק.
מסכים עם ההימור ערן,אבל יכול להיגמר גם 1-0 גם בילפלד אומנם מקום אחרון אבל קבוצה טובה ועוד בבית..אני בכל מקרה עם דואיסבורג שיהיה בהצלחה עם ההימור.
צר לי לאכזב אותך אבל בילפלד אינה קבוצה טובה. היא מהחלשות בעונה בליגה שניה, יש לה בעיות כלכליות כבדות ועצם העובדה ששחקן ההתקפה עליו סומך כריסטיאן ציגה הוא אוליבר נוייויל הקשיש אומרת דרשני. בנוסף קשה לקרוא לקבוצה שהשיגה רק שלוש נקודות מתוך 21 אפשריות "קבוצה טובה". חוץ מזה שמתי גם 0:2 וגם ניצחון של דואיסבורג, כך שאם באמת ייגמר 1:0 החזרתי את ההשקעה. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
לא יודע למרות שהיא במקום האחרון עם 6 הפסדים עדיין צריך לזכור שזאת בילפלד שלפני כמה שנים הייתה קבוצת בונדסליגה לגיטימית שתקע יתד..כמובן שעכשיו היא גרועה בגלל המצב הכלכלי הרעוע אך אני מאמין שבלי זה היא הייתה מסוגלת לרוץ לבונדסליגה כי סה"כ זהו מקומה הטבעי(לפחות בעשור האחרון)
אני חייב לומר שרק אחרי השער השלישי של דואיסבורג נרגעתי, הימור אחד הלך, הימור שני הצליח, עכשיו אפשר להירגע ולראות משחק. רק חבל שמאז השער השלישי הידרדרה רמת המשחק...הם פשוט מכסחים אחד את השני בלי חשבון! בסופו של דבר קרה הכל בחמש עשרה הדקות הראשונות. אחרי השלישיה של דואיסבורג המשחק די נגמר, וגם אם בילפלד הגיעו לשני מצבים ושער אחד לא היה להם באמת סיכוי. יש להם בעיה רצינית, הם לא מצליחים לחבר מהלך התקפי נורמלי, הכל קורה במקרה. גם הכניסה של נוייויל לא שיפרה במאום את משחק ההתקפה, הוא יותר התרוצץ אחרי הכדור מאשר הוזן בכדורים מאיימים. דואיסבורג הפסיקה לשחק אחרי השער השלישי. גם המצבים אליהם הגיעו היו יותר באשמת הגנת בילפלד המבולבלת. בילפלד עמוק במקום האחרון, דואיסבורג עולה למקום השלישי.
איזה צמרת מדהימה הרטה 20 נק' מקום 1. פורת' 19 נקודות מקום 2. דואיסבורג 18 נקודות מקום 3. אוהה 17 נקודות מקום 4. קוטבוס מקום 5 16 נקודות. אחת הליגות המעניינות שיש!
וזה רק הולך ומשתפר. בשבת משחק העונה (הראשון לעונה...) בין הראשונה הרטה (20 נק') לשניה פורת' (19). הרטה ברלין היא הקבוצה היחידה בשלוש הליגות הבכירות בגרמניה שעדיין לא הפסידה. הרטה ופורת' בעלות ההגנה הטובה בליגה עד עתה - כל אחת עם חמישה שערים. שתיהן עם פתיחת העונה הטובה בהיסטוריה שלהן בבונדסליגה. באצטדיון האולימפי יש דוכן סנדוויצ'י דגים מעולים.