הפתח-תיקוואיות, סכנין, עכו, אשדוד והפועל רמת גן

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Maccabi Diamond, ‏10/7/10.

1. Number 8 Member

עבדול ראזאק הוא אחד השחקנים החשובים של עכו העונה, בלעדיו עכו לא אותה קבוצה אבל חשוב להגיד שאלי כהן לא פראייר, הוא מוכן שהקבוצה שלו תהיה פחות טובה אבל שאף שחקן לא יחשוב את עצמו ויעשה בעיות, אין הרבה מאמנים כאלה.

http://www.sport5.co.il/articles.aspx?fold...d=90112&lang=HE
    ואגב, עבדול ראזאק התנצל וקיבל עונש אך אלי כהן יחליט שיחזור להתאמן רק ביום ראשון, משמע הוא לא יישחק נגד מכבי חיפה.

2. Number 8 Member

3. לירן מנהל כללי מנהל כללי

עוד דוגמא ליושב ראש שבמו ידיו הורס את הקבוצה שלו, מדהים. עכו במצב שהיא לא חלמה להיות, והנה, עוד בן אדם שחושב שהוא על גג העולם ומאבד את הראש.

4. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

תראו מה כתבתי בדיון סיכום הסיבוב:

לא חשבתי שכבר אחרי מעט זמן אני אאלץ לקחת את הדברים שלי בחזרה. אלי כהן הוא נכס להפועל עכו וחבל מאוד שהשידוך הזה יגמר לפני סיום העונה. כמו האחרים כאן, גם אני צופה מפלה מקצועית במידה והוא ילך, כיוון שגם אם המאמן הבא יצליח לנצח כמה משחקים (מה שהגיוני עם סגל השחקנים הטוב שיש שם), זה עדיין לא יהיה אותו הדבר.

5. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

לא ברור מה היה המניע של וייצמן להתבטא בצורה הזו, אין שום הצדקה להגיד את מה שאמר. חבל לי שבעקבות המקרה, הדבר היפה שבנה אלי כהן העונה יעלם כלא היה וההשלכות תהיינה פגיעה מקצועית ומנטלית בשחקנים, מה שעלול לדרדר את הקבוצה משמעותית בטבלה.

6. eran levy Member

הידיעה אמנם נפתחה במלים 'המאמן צפוי לסיים את דרכו' אבל צריך לשים לב לדקויות. במשפט הזה אין דבר וחצי דבר ממה שנאמר במציאות. המשפט הזה מאוד לא מחייב, שכן 'צפוי לסיים' הוא בגדר השערה בלבד. הציטוט היחיד של אלי כהן הוא "זה מביא אותי לשקול את עתידי בקבוצה", שזה אומר "אני אחשוב מה לעשות, אם להישאר או לא", ולא "ככל הנראה אעזוב את הקבוצה", מה שכן משתמע מהכותרת שתמיד אמורה להפוך את המציאות לקצת יותר סנסציונית. גם אם הוא יעזוב את עכו, לכתב ששחרר את הכותרת הנ"ל אין מושג אם זה יקרה או לא.

7. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

מעניין מה הלך שם שהביא לזה שהמאמן הכי טוב בסיבוב הקודם והקבוצה המפתיעה הולכים להיפרד.
    בכל מקרה יהיה מאוד חבל אם באמת הצדדים יפרדו כי הם בנו משהו ממש יפה בעכו וחבל יהיה להרוס את זה.

8. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

9. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

היורדות נסגרו היום

הפועל רמת גן והפועל פ"ת ירדו ליגה.

10. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

עדיין מוקדם להספיד,יכול להיות שאחת מ-3 הקבוצות שנראות ממש גרוע עכשיו תתחזק והם יישארו,פתח תקווה לא תיפול בכזאת קלות.

11. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

כרגע הפועל ר"ג והפועל פ"ת יהיו מי שירדו אוטומטית, בטח נוכח העובדה שאשקלון תתחזק בחלון העברות...

אבל אם אכן בסכנין תהיה קריסה כלכלית ויעזבו אותה כמה שחקנים מאוד משמעותיים כמו חן, פטי, צ'ך, ו-2 הכהנים, אז סכנין תהיה המועמדת מספר 1 אחרי הפועל ר"ג, שלדעתי לא משנה מה תעשה היא כבר ירדה.

12. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

הפועל פ"ת במצב הכי גרוע מתוך ה4 האחרונות
    2 השחקנים הכי טובים בקבוצה הלכו ( ויסה ומחר גם ביטון הולך )

הפועל פ"ת בלי ביטון לא שווה הרבה
    רוב הסיכויים שקדוסי גם יילך לסכנין

אין להפועל פ"ת שוער למאבקי תחתית מספיק לראות את 2 הגולים שהוא קיבל היום בשביל להבין

הפועל רמת גן עם חיזוק מסיבי עוד יכולה להישאר בזכות הקיזוז
    סכנין בכל עונה מסומנת כיורדת בטוחה ואז מפתיעה ונשארת אפילו מסיימת בפלייאוף אמצעי

אשקלון צוברת נקודות חשובות נגד קבוצות התחתית

הבעיה בהפועל פ"ת שהבעלים כבר הודיעו שחוץ ממחליף לביטון אין חיזוק וביננו את מי כבר יביאו ?

הפועל פ"ת מבחינתי ( כאוהד הקבוצה ) היא המועמדת הכי גדולה לרדת ליגה אחריה רמת גן בתנאי שיהיה חיזוק ואני מאמין שיהיה

13. Number 8 Member

אז דודו ביטון כבר לא יהיה מלך השערים של ליגת העל...
    ביטון עזב לשרלואה הבלגית והשאיר את הפועל פתח תקווה במצב קשה מאוד. הוא כבש 12 מתוך 15 השערים של הקבוצה ולאחר שעזב, לא נשאר הרבה להפועל פתח תקווה. בעקבות כך, כרגע היא המועמדת הרצינית לרדת ליגה מכל קבוצות התחתית, מלבד הפועל רמת גן כמובן.

14. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

מילא לעבור לקבוצה בבלגיה שנלחמת על גביע אופ"א, ליגת האלופות, אליפות, תואר כלשהו, אבל לקבוצה במקום האחרון בבלגיה? לדעתי עדיף היה אם היה מחכה מעט, עובר לקבוצת צמרת בארץ, ורק לאחר מכן עובר לחו"ל. לא רק שהוא היה מגיע בשל יותר, סביר להניח שגם היה מגיע לקבוצה טובה יותר. אגב, אותם הדברים נכונים גם לגבי בלמה של מ.ס אשדוד, מתן אוחיון.

15. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

מסכים, טעות של השניים.