הפתח-תיקוואיות, סכנין, עכו, אשדוד והפועל רמת גן

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Maccabi Diamond, ‏10/7/10.

1. Raulito Madridista

ג'קי בן זקה עבר את הגבול כשרמז בעקיפין לאי-אמינות בדבריו של הקוון הנפגע, אבל אני מצדיק אותו במשהו אחד - אם העובדה שהקהל של אשדוד, בניגוד לנהוג בהם אוהדים מגנים על הפושעים בקרביהם - אזר אומץ והסגיר את המטומטם ההוא שזרק את השלט ובכל-זאת אין ולו הקלה בענישה - איזה מן אינטרס יהיה לאוהדים לנהוג כך גם בפעם הבאה? הייתי אומר שאני מקווה שהענישה לאוהד אשדוד תיהיה קשה מאוד, אך משום שמדובר בילד בן 16 אני מניח שלא כך יהיה.

ואם כבר אני כותב כאן - אני לא בטוח שיובל נעים הוא הפיתרון להפועל פ"ת. למצב כל-כך רגיש הקבוצה הייתה צריכה מאמן יותר שקט ורגוע, מה גם שהקהל של פ"ת כרגע נגד הקבוצה בגלל התקרית ההיא עם יובל נעים ב-2007, וזה לבטח לא מועיל. גיא צרפתי וג'וניור ויסה צריכים לקחת אחריות, בינתיים הם מאכזבים בענק.

2. Number 8 Member

אז בסופו של דבר הערעור של אשדוד לא התקבל והעונש נשאר כפי שהוא.

בעניין אחר, הפועל פתח תקווה החליטה להשבית את דודו ביטון
    http://www.one.co.il/Article/168017.html
    היא השביתה את השחקן שכבש 6 שערים מתוך כל ה7 של הפועל פתח תקווה העונה...

3. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

מהלך טיפשי של הנהלת החלם בראשות דני לוי, כעת, הם מועמדים ודאיים לירידה. חבל על הקהל הרב שהתייאש וברח מהמגרשים, לקבוצה הזו יש פוטנציאל אוהדים הרבה יותר גדול ממה שנראה לעין. אגב, לאן נעלם ג'וניור ויסה? הבחור לא מציג חצי מהיכולת שהציג בקדנציה הקודמת שלו באם המושבות, עוד כישרון מבוזבז.

4. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

לצערי הפועל פ"ת בדרך לירידה נוספת ועוד הימחקות מהמפה...למרות שכולי תקווה ש-2 היורדות יהיו עכו/סכנין/ר"ג, 2 מאלה...

נערך לאחרונה ב: ‏27/10/10
  5. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

6. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

במצב שהם נמצאים, אין להם ברירה, אלא לאלתר. עד חודש ינואר הם לא יכולים להתחזק ומה שיש עכשיו פשוט לא מספיק. השכר הנמוך שיגאל אנטבי מקבל משאיר להם מקום לטעות. אני מתאר לעצמו שאפילו בכושרו הנוכחי, הוא עדיף על מה שיש שם כרגע.

7. ENGLAND Member

שחר בן עמי, עוזב את תפקיד היו"ר ברמת גן, מכיוון שהוא לא באמת התעסק בקבוצה בשעות היום, יחליף אותו אלון קיטלמן שהיה עד לפני שנה יו"ר רעננה. להלן דברי הספונסר ניר ארקין:

" לשחר בן עמי הרבה זכויות בהפועל ר"ג והרבה בזכותו היא בכלל קיימת ומשחקת בליגת העל.
    מאחר ויש לו משרד עורכי דין גדול, לא היה לו זמן להקדיש רק לקבוצה והחלטנו שזה הזמן לעשות הפרדת כוחות ולמנות מנכ"ל שתפקידו יהיה לדאוג להפועל ר"ג מהבוקר עד הלילה. בן עמי ישאר כיועץ משפטי וימשיך לטפל בכל הנושאים שעוד לא נסגרו".
    לגבי אלון קיטלמן שמונה לתפקיד המנכ"ל אמר ארקין:" מדובר במי שניהל במשך כעשור את הפועל רעננה, מליגה ג' עד ליגת העל. הוא איש כדורגל שיודע את העבודה ומתאים בדיוק למתכונת שאנחנו רוצים שתהיה בהפועל ר"ג .
    האוהדים צריכים לדעת שכל המהלך שבוצע בקיץ היה כדי להעמיד קבוצה לליגת העל ולהישאר בה לאורך זמן.המטרה כרגע היא המשחק הקרוב בבאר שבע".

נערך לאחרונה ב: ‏4/11/10
  8. Number 8 Member

כולם מתלהבים מדודו ביטון שעד כה לא מפסיק להבקיע עם 8 שערים(הוא הבקיע 8 מתוך 9 השערים של הפועל פ"ת שאני לא יודע מה זה יותר, מצחיק או עצוב) אבל אל תשכחו מי הכניס אותו ל"תודעה" של הכדורגל שלנו - אבי נמני.
    הינה מה שכתבתי בדיון פתיחת העונה בעונת 07/08 כשדודו ביטון הגיע למכבי:

דודו ביטון - החתמה שרשומה על שמו של אבי נמני. החלוץ הצעיר בן ה-19 גדל בנוער של טוברוק והושאל למכבי חיפה כחלק ההסכם בלעדיות איתה על כשרונות צעירים, אך בקבוצה מחיפה החליטו לקדם לבוגרת את תומר חמד וביטון חזר אחרי שנה לטוברוק. לאבי נמני הספיק משחק אחד כדי להתרשם מביטון וזמן קצר לאחר מכן הוא כבר חתם לחמש עונות במכבי ת"א.
    נמני לקח את ביטון תחת חסותו. הקפטן הצהוב דואג לו כמו אל בן, מתקשר אליו מדי יום, מתעניין בו והוא בונה על ביטון שיהיה החלוץ המוביל של הקבוצה בשנים הבאות ואולי כבר העונה. זלצר כינה אותו "מספר 9 קלאסי", שרף אמר עליו שהוא גולר עם מיקום מצוין ברחבת ה-16, ועכשיו חובת ההוכחה היא רק על דודו ביטון, שירצה להוכיח שאבי נמני לא טעה כאשר האמין בו, להשכיח את החתמת ביטון האחר ולהראות זקללת החלוצים במכבי לא קשורה אליו. כל זאת, ימים יגידו.

אבי נמני היה אז ג'נרל מנג'ר נטו, הוא זה שהיה אחראי על הבאת השחקנים אבל לא ישב על הספסל. ביטון היה אז צעיר, אלי כהן ואחר כך ניר לוין נתנו לו לא מעט צ'אנסים, נתנו לו הרבה דקות יחסית אבל הוא לא לקח אותם בידיים ועונה אחרת כך כבר היה לו קשה להשתלב כי הגיעו לא מעט שחקני התקפה, איליה יבוריאן, קאמאנן ומאור בוזגלו. בעקבות זאת מכבי החליטו להשאיל אותו לרעננה שגם זה הבקיע לא מעט שערים והיום הוא מפציץ בהפועל פתח תקווה.

דבר דומה היה עם רועי דיין רק שלו לקח הרבה זמן לפרוץ, הוא גדל במכבי ת"א(וגר ליד הבית שלי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx ) ואז שעלה לבוגרים לא ניצל את ההזדמנויות שנתנו לו(בעיקר בעונת הגלאקטיקוס), אחר כך עבר להפועל וגם זה היה חלש והיו כבר מספיק אנשים שגמרו לו את הקריירה אבל בעונה שעברה ובעיקר העונה, הוא כובש הרבה שערים.

9. aloneli Member

אולי דודו ביטון הוא לא שחקן של קבוצה גדולה,קשה לשחקנים להתחיל את הקרירה במועדון גדול וכבר לתת את התפוקה שמצפים ממך.כרגע הוא בכושר טוב וזה מה שחשוב,אם הוא ימשיך כך הוא יחזור לבמה המרכזית למרות שאני מקווה שהוא ימשיך בהפועל פ"ת...

10. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

11. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

זה המאמן שישאיר אותם בליגה? היה עדיף אם היו מביאים את ירון הוכנבוים.

12. ENGLAND Member

לא ישאיר אותנו ולא בטיח.
    צריך רמונט בקבוצה, שלומי דורה לא אשם במצב, אלא רק השחקנים ובראשם המנכ"ל לשעבר בן עמי שהביא את רוב השחקני נפל האלו. כמו בונדיאה וריברו,
    בונדיאה שיחק בשנה שעברה בליגה חובבנית בספרד והחתימו אותו ל150 אלף על ארבע שנים.
    קיטלמן הביא חבר טוב שלו -ציון צמח( חבל שלא הביא את מאמן הגביע אלי כהן). לצידו שמו בשביל להשקיט את האוהדים את איציק ברוך שחקן בית, אבל היה מאמן נערים.
    אפילו הבאה של 5 שחקנים חדשיםלא יעזור,מי ידע אם הם יתחברו, מ הם שווים?

היה ציפייה שערן קוליק יבוא, חבל שלא בא.

עריכה:
    יו"ר- היה של רעננה 13 שנה
    מאמן- היה של רעננה
    מאמן הכושר החדש- היה שחקן עבר של רעננה
    תמיר פור-שחקן של רעננה עונה קודמת

נפתח סניף של רעננה, לפחות לא כמו שהיה של עמידר

נערך לאחרונה ב: ‏16/11/10
  13. eyalrofe Member

חניכיו של אלי כהן מציגים העונה כדורגל נאה ואינו פחדני כמצופה מקבוצה קטנה שרואה עצמה נאבקת בקרבות הישרדות סיזיפיים בתחתית הטבלה. יותר מכך, בעזרת רכש נכון שאינו יקר יתר על המידה ופלצני כיאה למחוזותינו, מצליחים "אריות הליגה" מעכו להפוך עד כה להפתעה הנעימה של ליגת העל. הקבוצה נוסדה בשנת 1946 ובילתה את מרוצת זמנה בליגות הנמוכות, בשלהי שנות השמונים הבליחה עכו לשתי עונות בליגה הלאומית (ליגת העל של ימינו) כשבארסנל השמות הגדולים שלה ניתן למצוא בין היתר את מומי זעפרן, יחיאל המאירי בעל השם הנפלא ונביל מנסור.
    בהיעדר תקציבים ראויים לשמם המניחים את הדעת משחקת הקבוצה באצטדיון גרין הצנוע הממוקם אי שם בנצרת עלית, "ההיכל" שטומן בחובו כארבעת אלפים מקומות ישיבה מספק בית זמני לעכו עד שיפציע אצטדיון עירוני חדש המבטיח ביתיות ועלייה קלה במפלס כמות הספסלים לנפש (כ-5000 מקומות ישיבה)... להמשך הקריאה

14. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

• איברהים עבדול ראזאק לא הורשה גם היום להתאמן עם חבריו להפועל עכו, לאחר שהתבטא נגד אלי כהן.
    בעקבות כך, הוא עדיין מושעה עד להודעה חדשה ולא צפוי להיכלל בסגל הקבוצה למשחק בשבת מול מכבי חיפה.
    http://www.sport5.co.il/articles.aspx?fold...89938〈=HE

לא יודע מה הולך שם באימונים, אבל אם אכן יחתך מהקבוצה, זו תהיה אבידה לא קטנה לקבוצה. מצד שני, אין לו שום זכות להתבטא כך נגד מאמנו. כעת, כשהוא צפוי להיות משוחרר בינואר, הנהלת נתניה תעשה בשכל אם תחזיר אותו לשורותיה.

נערך לאחרונה ב: ‏30/11/10
  15. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

השמועות אומרות שהוא הסתכסך עם ראובן עטר בזמנו. אני לא זוכר מקרה כזה. הלוואי והוא באמת ילבש שוב צהוב שחור. הוא השחקן שאהבתי יותר מכולם. אני עדיין דובק בדעתי שהוא הזר עם הפוטנציאל הגבוה ביותר שהגיע אי פעם לכדורגל שלנו. הפציעה לפני גביע העולם ב-2006 הרסה לו את כל התנופה בקריירה.