הפתח-תיקוואיות, סכנין, עכו, אשדוד והפועל רמת גן

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Maccabi Diamond, ‏10/7/10.

1. yedidel Member

אני דווקא חושב שההתאחדות דואגת שמה יכניסו אותם לכלא ויפתחו עוד כמה תיבות פנדורה.
    לא צדיקים יושבים שם למעלה

נערך לאחרונה ב: ‏21/6/11
  2. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני אמרתי את זה בעבר ואני יגיד את זה שוב, הסיכוי היחידי של הפועל פ"ת לחזור אי פעם להיות קבוצה לגיטימית זה רק כשהיא תעבור לבעלות של האוהדים עם שקיפות מלאה ושאיש עסקים רציני שיילך איתם יד ביד, זה הסיכוי האמיתי שלהם להחזיר את האגודה להיות שם דבר אם זה במחלקות ילדים ונוער ואם זה בבוגרים.

3. aloneli Member

כרגע לא בטוח בכלל שהפועל פ"ת תישאר בליגה העל.

זה פשוט לא ייאמן כמה בעיות יש בקבוצה אחת ועדיין היא מחזיקה כל כך הרבה שנים,מתישהו כבר לא נוכל להחזיק ונרד ליגה-מי יודע אולי אפילו יותר גרוע.

כמו שעומר אמר צריך יותר לבנות על הנוער שלנו ובעלים זה כבר עניין של גורל,כנראה שהפועל פ"ת לא תקבל בעלים שאכפת להם מהמעודון,אין מה לעשות הקבוצה פשוט לא יכולה לחיות חיים משעמים ונורמלים.

נערך לאחרונה ב: ‏27/6/11
  4. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

אז בשקט בשקט אחרי דווקא זמן די קצר, ישנם שני רוכשים חדשים לבני יהודה.
    השמות הם שון מקייטן וברק אברמוב, אלו השמות שאמורים להצעיד את בני יהודה בשנים הקרובות קדימה. על פי ההסכם, בתור התחלה מקייטן ואברמוב יעזרו לייצב את בני יהודה מבחינה כלכלית והחל מ-31 במאי 2012 הקבוצה תעבור לידיהם.

טוב לראות שמועדון כמו בני יהודה לא שוב יידרדר לתחתית, ובטח שלא ייתפרק. מועדון חשוב לליגה, שמוסיף לא מעט צבע למועדון. עכשיו, כשלאבוקסיס יהיה תקציב סביר, יהיה מעניין לראות איזו קבוצה הוא ייבנה. אני משער שהיא תהיה יותר של צעירים עם כדורגל קצבי מאשר כדורגל הגנתי מרובה בטקטיקות.
    אני עדיין סקרן לראות היכן יעמוד סדר הגודל של התקציב בעונה הבאה. במידה והתקציב אכן יהיה גבוה, אתם רואים תסריט שבו בני יהודה יכולה לההלחם עם שלושת הגדולות?

5. kfiros Member

חדשות נהדרות לבני יהודה.. מדובר ברוכשים מאוד מאוד אמידים (בעלי ממון רב יותר מרוב בעלי הקבוצות בליגה) שיוכלו לשמר את המומנטום שצברה בני יהודה לאחרונה ואפילו להביא אותה להישגים גבוהים יותר. מאחר וההכנות לעונה הקרובה כבר החלו, סביר שההשפעה של זה על הקבוצה השנה לא תהיה גדולה, גם לא ברור כמה אבוקסיס בשל לאמן קבוצה בליגת העל. אם הקבוצה תיאבק בתחתית בסופו של דבר, זה יהיה אך ורק בגלל המינוי של מאמן חסר ניסיון (באופן יחסי כמובן).

לגבי פתח תקווה.. עצוב מאוד. אחת הקבוצות הגדולות ביותר בכדורגל הישראלי עם הסטוריה מאוד מפוארת וקהל אוהדים גדול, ממש לא מגיע לה להיות במצב בו היא שרוייה.
    חבל לי מאוד על המועדון הזה ואני מקווה מאוד שיצליחו בסופו של דבר לייצב אותו ולהשאיר אותו בליגה, במיוחד בשנה סמלית כל כך של מעבר לאיצטדיון חדש. אני כולי תקווה שחצור וסיני יפנו את מקומם בתום החקירה לטובת רוכש פוטנציאלי או ניהול הקבוצה ע"י האגודה.

6. N כמוני Member

מהיכן הבאת את הידיעה הזאת?
    גם אם בסופו של דבר השניים הללו אכן ירכשו את בני יהודה יוותרו עדיין המון שאלות פתוחות, כמו גובה התקציב,לכמה זמן צמד הבעלים מגיע, האם מדובר בצמד ראוי, ולא בצמד בלתי ראוי כמו חצור את סיני וכו'.

7. kfiros Member

זה פורסם בוואן ובכל האתרים הגדולים.. עדיין לא בוצעה החתימה הסופית אבל השניים כבר סיכמו עקרונית על הרכישה.
    גובה התקציב סביר שישאר כפי שהיה, אם לא יותר. כמו שציינתי, השניים אנשי עסקים בינלאומיים מאוד מאוד אמידים.
    ומדובר באנשים רציניים ולא חלמאים. כמה זמן הם ישארו ומה מידת הרצון שלהם להשתקע פה לטווח ארוך? אף אחד לא יכול לענות על זה כרגע לדעתי

8. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

:aa1: הפועל פתח תקווה הולכת לפירוק, מה שאומר שאת העונה הבאה הכחולים מתחילים במינוס 9 נקודות.

אני מקווה מאוד שזה מה שיעזור לקבוצה לצאת לדרך חדשה. מי שזכה לראות את הקבוצה בימיה היפים בשנות ה-90 (שלא הניבו אליפויות, אבל הייתה קבוצה ראויה בצמרת הליגה) ודאי יודע שזו קבוצה שיכולה להוסיף המון עניין לכדורגל הישראלי. יש לה קהל גדול ומסור והאצטדיון החדש בעיר כבר במרחק נגיעה. הלוואי וזה יעזור לקבוצה למצוא רוכש.

9. Number 8 Member

אם לא יקרה נס באמת עצום, הפועל פתח תקווה היורדת הראשונה לליגה הלאומית וזו לפני שהליגה התחילה...
    יש לה מזל רע כי דווקא שהיא מתחילה את העונה במינוס 9 נקודות, אין קיזוז ויש שלוש יורדות אוטומטיות לליגה הלאומית.

נערך לאחרונה ב: ‏5/7/11
  10. Ice Cream חסה

הזדמנות לקנות במחיר מציאה את אקסברד, אג'ידה, גל כהן וגיא צרפתי למעוניינים. בעיקר שלושת הראשונים.

מקווה שדבר דומה לא יקרה עם בית"ר... =\

11. N כמוני Member

רק אני חושב שזה בושה וחרפה, שארגון שחייב כסף לאנשים ממשיך להתקיים, האנשים לא מקבלים את הכסף שלהם, והקבוצה ממשיכה לשחק בליגת העל? אנחנו מסתכלים על הפועל פ"ת כמועדון מפואר שאסור שיעלם, אבל יש אנשים שחייבים להם כסף. נמאס כבר מהפתרון הקל של הפירוק, זה חייב להפסק.

12. Ice Cream חסה

מה ההצעה שלך? להכריח את חצור וסיני למכור את התחתונים כדי לממן לשחק משכורת שהוא יוכל לקבל בקבוצה אחרת? באותה מידה שפתח תקווה לא חייבת לשחקנים כלום השחקנים לא חייבים כלום לפתח תקווה והם יכולים להשתחרר חופשי. מה גם שלא שמעתי תלונות על השכר אם אני זוכר נכון...

פירוק זה ממש לא קל וברוב המקרים יכולות להיות לא השלכות הרסניות, ואם הוא משתקם אז הוא מטוהר מכל הנזקים שפשטו בו. עם כמה שזה לא הוגן לומר "אז שחקן הפסיד 50 אלף שקל..." זה המצב. אין פתרון אחר.

13. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

קל לך להגיד, אתה לא זה שגנבו לו 50 אלף ש"ח, שלא יוחזרו בטענה שהקבוצה התפרקה...

14. Don Joan Roman Member

לא יוחזרו לו 50 אבל יוחזרו לו חלק מהכספים ובתמורה הוא יכול לחתום היכן שיחפוץ, יש שחקנים גמורים שנניזוקים מהעניין ויש כאלה כמו אסברד וגל כהן שיצאו מורווחים.

15. N כמוני Member

הפתרון שלי שקבוצה שתצא לתהליך של פירוק תרד 2 ליגות. העונש על המהלך הזה חייב להיות חמור בהרבה מהפחתת 9 נקודות. הקבוצות צריכות להבין שהליך לפירוק = מוות מקצועי. אני בכלל לא מדבר על המקרים המבישים של בני יהודה והפועל חיפה שהלכו לפירוק בזמנו מבלי שהיו לכך כל השלכות מקצועיות.
    כמה אנשים באמת ירויחו מהמהלך הזה? אולי שני שחקנים צעירים מוכשרים. כל השאר רק יפסידו. אני לא מדבר פה רק על השחקנים, אני מדבר פה על תשלומים נוספים לנושים שונים. מה עם האפסנאי? מה עם המזכירה? מה עם המעסה? מי ישלם להם את הכסף? איך בדיוק הם יזכו לשדרוג כלכלי?