הלו בוא נעשה סדר. 28 ביולי בחצות לא הוגש תקציב. 31 ביולי הקבוצה מערערת על ההחלטה משמעות הדבר היא שיש לה עד יום חמישי ( 4.8 ) בחצות להגיש תקציב. ביום שלישי ( 2.8 ) נקבע דיון לערעור הקבוצה מושכת הבקשה לדיון בערעור, משמעות הדבר היא שלקבוצה נשארו עוד יומיים לערעור. ההתאחדות שבטוחה שפ"ת כבר לא תשיג תקציב קוראת לכפר סבא שמגישה אותו ברביעי בצהריים בדיוק 10 דקות אחרי שהפועל פ"ת עברה בבקרה וביקשה לכנס דיון מחודש בערעור שלה. פתאום כפר סבא נדלקים וטוענים שבגלל שלא התקיים דיון ביום שלישי הזכות לערער אבדה מה שממש לא נכון. תאשים רק את ההתאחדות שדחה את ההחלטה עד להיות ולא קיימה את הדיון במועד. בפועל הפועל פ"ת עברה בבקרה ביום רביעי שזה יום שלם לפני שנגמר לה הזכות לערער על ההחלטה. אני יכול להגיד לך שכפר סבא בכלל לא הייתה צד בדיון אתמול והיום. היא לא היוותה גורם בהחלטה. כל הדיון היה אם לאשר את הערעור של הפועל פ"ת או לא רק במידה שלא כפר סבא הייתה נכנסת לתמונה.
לא היה עדיף כבר שהפועל פתח תקווה תירד ליגה ותבנה את עצמה כמו שצריך בלאומית? הקבוצה תפתח את העונה עם 9- נקודות והיא נפלה עוד על עונה בלי קיזוז, 3 מהשחקנים החשובים שלה כבר עזבו ויש עוד כמה בדרך, בדרך הזו היא לא תישאר בליגה גם אם יגיע המשיח. זו לא חוכמה להגיד "הינה ניצחנו, אנחנו נשארים בליגה" אלא באמת צריך גם להישאר בליגה וכרגע אני לא רואה שום סיכוי שהקבוצה אכן תשרוד בעונה הקרובה.
אנחנו 99% נרד ליגה אבל עדיף לרדת לליגה לאומית ובשנה הבאה לפתוח שם את העונה כמו כל קבוצה אחרת מאשר לשחק שם כבר העונה עם 18- נקודות ואז למצוא את עצמנו בליגה א' בעוד שנתיים.
אז על מה כל השמחה... כאילו אני מבין הצדק יצא לאור וכל הסיפור אבל כל התגובות של אנשי הפועל פתח תקווה יצאו מפרופורציה.
השמחה היא שהצדק הספורטיבי יצא לאור נשארנו על הדשא ואין שום סיבה שנרד ליגה. אמנם רוב הסיכויים הם שנרד אבל תמיד יש סיכוי להישאר וזה ברור שעדיף לשחק בליגה לאומית בעונה הבאה ולא בליגה א' שמי יודע אם הקבוצה תמשיך להתקיים.
את הפרט שאם תשחקו בליגה הלאומית אז תפתחו את העונה עם 18- נקודות לא ידעתי, לא היה כתוב על זה בשום מקום. אם כך, השמחה פחות או יותר מובנת http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
חביבי, התקנון זה חרטא ברטא! חוויתי את זה על בשרי יותר מפעם אחת כשאת הבולטת שבהם לפני שלוש שנים קשה מאוד לשכוח ועד שמכבי הרצליה תחזור לליגת העל אני גם לא אשכח. בזמנו נורא התעקשו בכפר סבא ובכל כנס התחתית ההזוי ההוא שהכל יוכרע על כר הדשא בלי שום קשר לתקנון, אז מה עושים? הולכים לפי התקנון רק שהוא לטובתך? טוב מאוד שזה קרה בצורה הזאת, אין מאושר ממני.
טוב שהצדק נעשה.הפועל פ"ת לא פותחת את העונה ברגל ימין אבל מגיע לה יותר מכפ"ס ואשקלון שקיבלו בראש על הדשא. גם אם נרד ליגה בסוף העונה אני שמח על ההחלטה,כרגע הפועל פ"ת צריכה להיות בליגת העל ומי יודע אולי היא תתייצב ללא ירידת ליגה.
לא רק שהכדורגל בעכו חוזר העירה, הוא חוזר למתקן חדיש. אני לא חושב שכמות שכזו תחזור בשנים הבאות, אבל הלוואי שמתוך ה-600 (בתקווה שיהיו אפילו יותר) ידבקו כמה שיותר אנשים בחיידק ויחדשו את המנוי גם בשנים הבאות.
עוד לא החלה העונה וכבר שני מאמנים עוזבים את הקבוצות שלהן. השם הבא הוא גילי לנדאו שהחליט שלא מתאים לו לקצץ ב 32% מחוזהו, והחליט לשים את המפתחות וללכת הביתה. קצת חבל לי האמת על מאמן שהיה נראה שאופיו די מתאים לקבוצה כמו פתח תקווה, אבל אם הוא מחליט שהוא לא מעוניין אי אפשר לשפוט אותו. בכל מקרה, אני מקווה מאוד שיובל נעים לא כבר סיכם את תנאיו עם קורנפיין, כי לדעתי הוא זה שצריך להחליף את לנדאו ולתקן את הטעות שבוצעה באמצע העונה החולפת.
נראה שגיא לוי יחזור לקנדציה בהפועל פתח תקווה. אני לא מבין את לנדאו- הוא מעדיף לשבת בבית מאשר לאמן תמורת פחות כסף? או שהוא גם אחד בלי ביצים להיות חתום על הכישלון של הפועל פתח תקווה (שמענו אותו גם כבר עושה קולות שאם הפועל פתח תקווה תרד ללאומית הוא לא בטוח ירצה להמשיך...)