הקהל לא צריך להתמודד עם החוב למס הכנסה כי הקבוצה בפירוק. הפועל קטמון מההתחלה התנהלה בצורה חובבנית בתור קבוצת אוהדים לכיף ולא כמו קבוצה רצינית. החל מהאיחוד עם מבשרת שהיה שגיאה כבר בפעולה הראשונה של הקבוצה. אוהדי הפועל פ"ת יצטרכו בכל עונה להביא 4 מליון שקל והם הוכיחו שבשבועיים השגנו את הסכום הזה. וזה בלי ספונסרים בכלל אוהדי הפועל פ"ת יכולים להחזיק קבוצה עם תקציב של 13-14 מליון שקל בעונה בלי בעיות. זה שהבעלות תהיה אצל האוהדים לא אומר שכל אוהד יהיה מנהל בפועל תיבחר בכל תחילת עונה הנהלה שתורכב מאנשי עסקים כדוגמת ציון דלל תורכב מעורכי דין ואנשי הפועל אמיתיים. הקבוצה תתנקה מהזבל שלה ברגע שהיא תהיה בשליטת האוהדים לא משנה באיזה ליגה ואם צריך אז אנחנו נרד בסוף העונה הבאה ללאומית. זה עדיף מלרדת העונה ולהיות עם -18.
אני לא מדבר על האיחוד שלהם עם מבשרת..אני מדבר על זה שאחריו הם התחילו להתנהל נורמלית...השאלה אם אתה יכול להביא את הכסף הזה בלי האחים מולדבסקי, גל חצור וציון דלל...זה לא חוכמה שיש לך איש כזה כל פעם שמביא את הכסף... אם אתה רוצה להביא כסף אתה צריך שכל שנה יהיה 5000 אוהדים שיקנו מנויים ב-1000 שקל כל אחד שבחישוב פשוט נותנים לך 5 מיליון שקל וככה לדוגמא אתה יכול להביא. יש להפועל פ"ת אפשרות כזו? הרי כולנו יודעים שמחצית מתקציב המינימום בליגה 5.5 מיליון בכלל מגיע מההתאחדות והטלוויזיה. למה מינוס 18? זה לא מינוס 9?
השגנו 4 מליון בלעדיהם. הם יהיו אוהדים מן המניין ויקנו מנוי כמו כולם ואם הם יתרמו מעבר מה טוב. אם תוסיף נגיד את המליון וחצי שגל חצור וציון דלל שמו בתקציב השנה אנחנו כבר על 5 וחצי מליון. קבוצה שמביאה 2000 אוהדים למחאה ביום ראשון בצהריים כשיש אנשים עובדים/חיילים יכולה להביא לכל משחק 4000-5000 צופים. בוא נעשה סדר קצר כדי שיהיה יותר ברור. ההתאחדות נותנת קרוב למה שאמרת 6 מליון ש"ח כל עונה על זכויות שידור, מענקים וכו' להפועל פ"ת יש הסכם ל10 שנים עם מאיר שמיר ( נשארו עוד 8 שנים ) שכל עונה הוא מעביר מליון שקל על הריסת איצטדיון הפועל בפ"ת. אנחנו כבר על 7 מליון שקל בלי שהגענו לשקל שאוהד יוצא מהכיס. מכירת כרטיסים לעונה בקבוצה כמו הפועל פ"ת היום עומד על מליון שקל, כשאם הקבוצה מצליחה ובא יותר קהל או באיצטדיון החדש יבוא יותר קהל של הקבוצה + היריבה אנחנו יכולים להגיע גם למליון וחצי שקל לעונה מכרטיסים. אנחנו כבר על 8 מליון. תוסיף לזה נגיד 2 ספונסרים שיכולים להכניס עוד משהו כמו מליון שקל ואז אנחנו כבר על 9 מליון שקל בלי לקחת שקל מאף אוהד זאת אומרת שחסר לקבוצה 2 וחצי מליון שקל בשביל להגיע לתקציב מנימום ( אם מכרתי כל מנוי ב1000 שקל אני צריך רק 2500 מנויים ) לזה תוסיף 2 מליון שקל שיגיעו מעיריית פ"ת בהסכם שנחתם בינה לבין ארגון האוהדים ואנחנו כבר על 13.5 מליון שקל כמכרנו רק 2500 מנויים. זה לא בשמיים ואוהדי הפועל פ"ת הוכיחו שכשהקבוצה צריכה אותם הם מתייצבים מה גם שאם הקבוצה תעבור לאוהדים ותתנקה מהזבל הקהל יזרום למגרשים. הפועל פ"ת בשנות ה90 עמדה על ממוצע של 6000 אוהדים למשחק באורווה. אם קטמון יכולה להביא 3000 וקביליו יכולה להביא כמות דומה הפועל פ"ת יכולה להביא יותר.
לעולם אני לא אשכח את הפתיחת עונה המדהימה שפתחתם עם 7 מ-7...יניב עופרי קינג, וואלה אם הייתם מנצחים את בית"ר הייתם לוקחים אליפות בהליכה..זה פגע בכם רצח, סיימתם 2 לא? אני מתגעגע לימים שהפועל פ"ת היתה מפוצצת את האורווה...תמיד אזכור את המשחק מולכם ב-94/5 שיציעי הבטון התחלקו חצי אנחנו חצי אתם, הייתי ילד בן 8, 14:30, 3:2 לנו כשאלון מאיה נותן צמד גדול בשבילכם היה משחק נדיר ומגרש מלא...
אם אתה שואל אותי? הורידו את הפועל פ"ת ליגה וההחלטה תפורסם מחר בשביל למנוע מהומות. הם לא היו יוכלים לקחת סיכון ש2000 אוהדי הפועל פ"ת שעומדים בחוץ יקבלו את ההודעה ויתפרעו. לפי גל חצור הדיון היה מאוד חד משמעי וכפר סבא תשחק בליגת העל.
ממה שהבנתי 2 שופטים היו בעד העלאת כפר סבא לליגת העל ושופט אחד בעד השארת פתח תקווה בליגת העל. אכן יכול מאוד להיות שהעבירו את ההחלטה למחר בכדי באמת למנוע מהומות כי אם באמת (2000 זה סתם מספר), ה-500-700 אוהדים של פ''ת היו מקבלים את הבשורה הזאת זה לא היה נגמר בטוב גם מבחינת אוהדי כפר סבא שהגיעו כ30 בלבד. אגב אני אוהד כפר סבא... (לא כי בחרתי אלא עיר מגוריי..חח) אני בכל אופן מקווה שיעשה צדק וכפר סבא תעלה ליגה כי אם זה לא יקרה זה הבהרה חד משמעית שהתקנון שווה לכלום! ומשנה הבאה והלאה קבוצות יגישו תקציב רק ב30.8. ומקסימום יערערו לבית הדין ואז ישאירו אותם.. נחכה למחר ונראה..
רק עכשיו אתה אומר שהתקנון לא שווה כלום? הוא לא שווה כלום כבר 3 וחצי שנים עם אותה החלטה שהורידה את מכבי הרצליה לליגה הלאומית אחרי אותו "ניצחון טכני" בטדי. אז בכפר סבא רצו להעלים עין מהתקנון, ושהכל יהיה ספורטיבי. הצביעות חוגגת. בשבילכם, עדיף שלא תעלו ליגה, אפילו רמת השרון יותר טובים מכם. מקווה שפתח תקווה תשאר למרות הכל.
הצדק יצא לאור! אוהדי הפועל פ"ת השאירו את הקבוצה בליגה! או כמו שגל חצור אמר לי " כשכל הדיון שומעים את הקהל הענקי הזה מי יכול להעז להוריד אותנו ליגה? " הביצים רעדו להם! קו?ם ה?ת?נ?ע?ר?ה ע?ם ח?ל?כ?ה ע?ם ע?ב?ד?ים ו?מ?ז?י ר?ע?ב א?ש הנ?ק?מו?ת ה?ל??ב ל?ח?כ?ה ל?ק?ר?את או?י?ב ה?כ?ו?ן ל?ק?ר?ב. עו?ל?ם י?ש?ן ע?ד?י ה?י??סו?ד נ?ח?ר?ימ?ה מ?ג??ב כ??פו?ף נ?פ?רו?ק ה?עו?ל א?ת עו?ל?מ?נו? א?ז נ?ק??ימ?ה ל?א כ?לו?ם מ?ת?מו?ל, מ?ח?ר ה?כ??ל. ז?ה י?ה?י?ה ק?ר?ב א?ח?רו?ן ב??מ?ל?ח?מ?ת עו?ל?ם ע?ם ה?א?ינ?ט?ר?נ?צ?יו?נ?ל י?עו?ר, י?ש?ג?ב א?ד?ם יאללה הפועל!
כיף לשמוע, עכשיו רק תסגרו את הפער של המינוס 9 ותורידו את האפסים מרמת השרון http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx
רמת השרון תרד בכל מקרה ב3 יורדות אין לה הרבה סיכוי. בדיוק כמו שלהפועל פ"ת אין כמעט סיכוי, אבל מבחינתנו הענוה הזו כבר מוכתרת כהצלחה ענקית!
אני חושב שהיום ההתאחדות לכדורגל הוכיחה בפעם המי יודע כמה, שהיא ביזיון אחד גדול! פשוט ענק! אני אגב, בעד השארת מועדון גדול כמו הפועל פ"ת, אבל בנסיבות הקיימות יש תקנון, חוקה. (או שלא) אני לא אשכח איך ההתאחדות נטפלת לקבוצות הקטנות, לקרית גת, לנס ציונה, כשהורידה אותן ליגה רק בגלל שהן מה שהן. כשמדובר בדג גדול, יש ארכה, מותר להעתיק במבחן, יש מועד ב', יש שכונה! אני כל כך ידעתי שישאירו אותם בליגה, ושוב אין לי דבר נגד פ"ת, רק נגד ההתנהלות של ההתאחדות. מה שעשו לכפר סבא זה עוול שאין כדוגמתו, הקבוצה הזו צריכה לשחק בליגה זרה בחול אולי היא תעלה ליגה. יש תקנון, יש חוקה, אבל יש לוזון ליג. ארכה על ארכה על ארכה... מה אנחנו פה רפובליקת בננות? מה זה השכונה הזו? ככה נראית המדינה שלנו היום, מושחתת מכף רגל ועד ראש ההתאחדות צריכה להתבייש. שנה שעברה לוזון ליג דאגו להשאיר את עראבה כדי שיתפרקו בליגה, השנה בלאומית בת ים לא מופיעה למשחק גביע שוקו... מה זה משנה? תנו להם ארכה... מכבי באר שבע כרגע גם מועמדת לרדת ליגה, למישהו יש ספק שישארו? כשהם אחת הקבוצות החזקות במרכז מכבי? (לוזון) נמאס לי כבר מהשכונה הזו זה מגעיל זה דוחה הכדורגל הזה רקוב רק בגלל שראש הדג רקוב.
איזה שטויות הפועל פ"ת קיבלה זכות לערער וניצלה אותו. זה שרצו והודיעו לכפר סבא להתכונן וכפר סבא חשבו שהם כבר בליגת העל וזה סגור זה אשמת כפר סבא. במקום שההתאחדות תחכה עד שיעבור תאריך האחרון שהפועל פ"ת יכולה לערער בו ואז להודיע לכפר סבא להגיש תקציב היא רצה והודיעה לה מוקדם. הפועל פ"ת ניצלה את הזכות הבסיסית שלה לערער.
על מה אתה מדבר בנאדם? חמישי, חצות? אין לכם תקציב! זכותכם לערער לעליון. המפרקים מערערים לעליון, ואז מושכים את הבקשה, אין לנו כיסוי. כאן התקנון חד משמעי אתם יורדים ליגה! הודיעו לכפר סבא, עליתם, אל תשכח שיש כאן קבוצה נוספת שעשו ממנה 'יו-יו'. פתאום משום מקום... כמו קאסם מעזה, הפליצו (וסליחה על השפה הבוטה) עוד ערעור, מה זה השכונה הזו? עוד מעט יזכו את הנשיא קצב. יש חוקה יש תקנון, יש גבול לגל תעלול מה זה השכונה הזו?
הליגה נפתחת עוד שבועיים וטרם קיבלו החלטה - ביזיון. שתי הקבוצות סובלות מזה כמובן. עצם העובדה שיש אפשרות לערער גורמת לי להיות קצת יותר אופטימי בנוגע להפועל פ"ת, שראויה מכל להישאר למרות הביזיון בפן הכלכלי. פ"ת ניצחה ודי בקלות גם את אשקלון וגם את הפועל כפר-סבא והיא צריכה להישאר בליגה. מעניין שהבקרה כל הזמן שולחת חיבוקים לבית"ר ואומרת 'יש זמן, נדאג לכם' בעוד את הפועל פ"ת רוצים להוריד ליגה בגלל איחור של כמה שעות. ככה היו נוהגים גם עם מועדון גדול?