http://one.co.il/Article/199656.html לכו תפתחו מנגלים, אני לא סופר אתכם. הדברים של האוהד הכי מסור של פתח תקווה בסיום המשחק, שבמקרה הוא גם יושב ראש התתאחדות, והצייפיה היא שיהיה אוביקטיבי, אבל אין מה לעשות בנושא כבר.
אני לא מבין מה הסיפור הגדול שהם נשארו בדקה 90 ב2008 הוא נתן בדיוק את אותו ראיון רק שזה היה על הישארות ולא ירידה. על אפם וחמתם כל כולכם = אני לא סופר אתכם.
חחחחח לגמרי. אפילו הטון והמבטא אותו דבר... אני חושב שברור לכולם שבמבנה של ההתאחדות (וגם מנהלת ליגה, לא יודע איך זה עובד בשאר העולם) היו"ר יהיה מזוהה עם קבוצה כלשהי ומותר לו להיות אוהד שלה ולרצות בהצלחתה ואין לי בעיה שיתן עצות לעמוס לוזון מה לעשות. אסור לו להשתמש בהתאחדות כדי לעזור לקבוצה שלו, זה כן. אבל יושב ראש כן צריך לשמור על התנהגות ממלכתית, וכן צריך בראיונות שלו להמנע מלבחור צד כלשהו. מותר לו להיות מעורב במכבי פתח תקווה וגם איצ'ה לא היה מנותק מהפועל (ומאמין שגם גברי לוי להפועל פ"ת)- אבל הוא צריך לשקול את המילים שלו בראיונות.
גברי לוי התנתק לחלוטין מהפועל פ"ת ואפילו גיא לוי לא אימן אותה למרות שהייתה תקופה שהוא היה קרוב רק כי גברי היה יו"ר איצה לא היה מעורב בכלל בהפועל ת"א באותה תקופה ברור שהוא נשאר אוהד אבל לא הקצין את זה אצל לוזון זה מוגזם ועובר כל גבול.
ווואי הלוואי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx ברצינות, אין פה שום דבר מעבר להתעיינות גם המפרקים לא לוקחים אותו ברצינות מה גם שהוא בקרוב יעמוד לדין בהתאחדות וצפוי להרחקה ארוכה מאוד מהכדורגל הישראלי דבר שימנע ממנו את הקנייה.
שערורייה שלאדם נותנים להיות בעלים של שתי קבוצות, ועוד באותה ליגה. עוד בושה היא שפרוספר אזגי עדיין בכדורגל...
הוא לא יהיה בעלים של שתי קבוצות ברור שהוא יצטרך לעזוב את אשקלון במידה והוא יהיה מסוגל לקנות את הקבוצה ( זיכוי מבית הדין ) ולעבור שנת צינון בדיוק כמו שעבר טביב
אבי ללוז שעמד על סף רכישת הקבוצה בחודש שעבר גיבש סביבו שורת אנשי עסקים שיצרו קבוצת רכישה איכותית והגישה הצעה רשמית למפרקי הקבוצה מבחינה כלכלית הקבוצה יכולה להעמיד תקציבים מכובדים ביותר גם בליגת העל ומהווה תקווה אמיתית לאוהדים מה גם שהיא כוללת 2 אנשים מבית כמו גל חצור וציון דלל ותכלול גם נציג אוהדים בהנהלה
http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx ומבחינה מקצועית? איבדתם בחינם את השחקנים הכי טובים שלכם בקבוצה ואת השלד המרכזי..
מבחינת שחקנים כיום רק אג'ידה סטולר וארמון בן נעים עזבו בפועל ו2 הראשונים זה שחקנים שלא היו נשארים בכל מקרה בליגה לאומית כי הם כמה רמות מעל המדינה הזו וחבל שעשו טעות ונשארו בקבוצות אחרות ( סטולר זה עוד הגיוני בכלל החיים האישיים אבל אג'ידה זה לא מובן ) בצד השני השלד של קבוצה גם בעונה שעברה היה בנוי ברובו על שחקנים צעירים שעדיין פה חוץ מארמון אייל שן, גיא צרפתי, יניב לוזון, אסוס עדיין לא חתמו בשום מקום שן רוצה לסיים פה את הקריירה ואני מאמין שיישאר אסוס מאוד אוהב את הקבוצה וגם מעוניין להישאר צרפתי הצהיר בעבר שאם יבוא רוכש הוא מאוד רוצה להישאר יניב לוזון עד כמה שאני מבין סגור בכפר סבא ורק הבעיות במכירת הקבוצה מעכבות את החתימה והוא יוכל להשתחרר מההסכם הזה ולחתום פה ואני מאוד מקווה שהוא לא יעשה את זה ושנפגוש אותו שהוא בירוק ושלא ילבש בחיים שלו את המדים הכחולים יותר יתר הצעירים אני מאמין שיישארו גם דניאל אדו עדיין לא חתם בשום מקום אבל הוא רק נזק ועדיף שיילך
סטולר ואג'ידה גדולים על ישראל ויכולים לשחק בכל ליגה באירופה בוא נגיד שאם הם היו חותמים במכבי חיפה לא הייתי מדבר אבל באר שבע והפועל חיפה קטנות עליהם עם כל הכבוד לבאר שבע והפועל חיפה ויש לי הרבה כבוד ל2 הקבוצות