אמרתי איחוד במידה ולא יהיה להפועל רוכש כמו שהיה נראה עד אותו יום כי לא היו הצעות על הקבוצה בכלל. גם אמרתי שאיחוד לא יעבור חלק אז למרות רצון העירייה ולמרות שמכבי לא מתנגדת ולמרות שהמפרקים לא פוסלים אם העסקה תיסגר ויהיה קונה להפועל אז לא יהיה איחוד ובא גואל להפועל. אם אפשר להימנע מאיחוד אז מה טוב. לא עמוס לוזון, קח את השם המלא של אח שלו תשחק קצת עם האותיות ותגיע לתשובה לא גל יוסף. ד"א מעורב זה בעל מניות בקבוצת רכישה שבבעלותה קבוצה בליגת העל. אה ושכחתי להגיד, המאמן יהיה ניסן יחזקאל וזה גם רמז עבה לבעלים.
קרייזיבלו, האם "איש העסקים המסתורי" הוא במקרה אבי ללוז (שעל התעניינותו בקבוצה פורסמה ידיעה כבר בשבוע שעבר)?
דובר על זה שהוא רוכש את הקבוצה, כבר פורסם לפני כמה ימים בידיעות שהוא לבסוף החליט שלא לרכוש את הקבוצה. עכשיו אני קורא שגם יחזקאל החליט שלא להגיע. מה הפיל לבסוף את העסקה?
שמו ללוז מקלות בגלגלים אבל כלום עוד לא סגור למרות שזה נראה כרגע לא טוב כי המפרקים רוצים שהוא ירכוש רק את הקבוצה הבוגרת בעוד את הנוער הוא יצטרך לרכוש בנפרד ( שני הגופים תחת פירוק ) והוא מקבל קבוצה + מחלקת נוער בלי מגרשי אימונים שזה משהו שהוא לא מוכן לקבל. הדיבור בהתחלה היה שהוא קונה את הבוגרת והנוער כגוף אחד ושהוא מגיע לסיכום עם מאיר שמיר על קניית מתחם האימונים שהוא בנה לקבוצה לפני 6 שנים ועומד מיותם עד היום מאיר שמיר עשה שרירים ודיי הפיל את העיסקה. לגבי יחזקאל - הוא קיבל הצעות מעכו ורמת השרון והבין לאן הרוח נושבת והחליט לא לחכות ולוותר על זה לא מן הנמנע שאם ללוז יצליח להגיע לרכישה בימים הקרובים אז יחזקאל כן יוחתם אבל כנראה שהוא ייאמן בעונה הבאה בעכו או רמת השרון.
עירוני קריית שמונה סיכמה עם שחקן שנראה מבטיח במיוחד. בניגוד לנבואות הזעם, אני דווקא חושב שהקבוצה של איזי שירצקי תצליח לשמור על עצמה בצמרת הליגה ובמאבק האליפות גם בעונה הבאה. הסגל הטוב צפוי להישאר ואף להשתדרג.
מכבי פתח תקווה היום שאחרי: לפי מה שאני מבין עמוס לוזון לקח הלוואות שהוא תכנן להחזיר על ידי מכירת שחקנים (טל בן חיים) אבל עכשיו כשהקבוצה ירדה ליגה הכשרונות של המלאבסים יעזבו תמורת סכומים נמוכים (אם בכלל) וללוזון לא יהיה איך להחזיר את ההלוואות שלו. מכבי פתח תקווה גם תקבל בליגה הלאומית פחות הקצבות מהטוטו, שידורים וכו' וגם מאוהדים מן הסתם ויהיה לה ממש קשה למלא את כל ההתחייבויות שלה... אז זה אומר שהקבוצה הזו הולכת להתנדף? שמעתי גם על משפחה שרוצה לקנות אותה מעמוס לוזון, באמת יש משהו בגו?
מה שעמוס לוזון לקח או לא לקח זה לא משנה כי הוא לקח הלוואות בשם מכבי פ"ת ולא בשם עמוס לוזון הוא הצהיר על עזיבה אז כל החובות ( 5 מליון שקל ) הם על האגודה במילים אחרות אגודת מכבי פ"ת שייכת למשפחת מנדל והחובות שלהם. הם ירוויחו כסף על בן חיים ופרדה אבל הם בחיים לא יקבלו את ה3 מליון יורו שהם רצו. האם המשפחה שרוצה לקנות את מכבי פ"ת היא משפחת מנדל? אולי שמעת שהקבוצה עוברת למשפחה ולא ידעת שהיא שייכת לה ברגע שלוזון עוזב? אני לא מאמין שהיא תתנדף כי להעמיד תקציב בליגת לאומית לא תהיה להם בעיה והם אפילו יוכלו להגיע לפריסת חובות מסודרת עם הכסף שהם יקבלו על השחקנים שלהם מה גם שיש להם מחלקת נוער טובה עם כמה כשרונות שהם יכולים להרוויח עליהם כסף בסך הכל 5 מליון שקל חובות זה לא הרבה ולא תהיה להם בעיה.